سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران
وزارت ارتباطات به عنوان متولی ایجاد پنجره ملی خدمات هوشمند، در اتصال به این سامانه پیش قدم بوده و عملکرد خوبی را به ثبت رسانده است.
کارشناسان و پژوهشگران فضایی در ایران یکی از مهمترین مشکلات و چالشهای فناوری فضایی کشور را چالش مدیریت میدانند. عدم کارایی برنامهها و اقدامات مدیران فضایی در کشور، آسیبهای فراوانی به ظرفیتهای این حوزه وارد کرده است. برای مثال همین ازدسترفتن عضویت در شورای حکام آیتییو، درست شبیه ازدستدادن راهبردیترین نقاط مداری ایران، ظرفیتهای بینظیری را از ایران گرفته است، اما مدیر سازمان...
یک مثال واضح برای این مورد، همکاری روسیه و آمریکا در زمینه ایستگاه فضایی بینالمللی یا بعضی پروژهها و پرتابهای فضایی است. همکاریهایی که حتی در پیچیدهترین تنشهای بین دو کشور ادامه داشته و گاه حتی باعث کوتاهآمدن طرفین در بعضی از خواستههای سیاسی شده است.
روزنامه شرق نوشت:«ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیسایکس و مجری پروژه اینترنت ماهوارهای استارلینک، در واکنش به اتفاقات داخل ایران و درخواستهای متعدد اعلام کرد امکان استفاده از سامانه استارلینک برای کاربران ایرانی فراهم شده است.
«ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیسایکس و مجری پروژه اینترنت ماهوارهای استارلینک، در واکنش به اتفاقات داخل ایران و درخواستهای متعدد اعلام کرد امکان استفاده از سامانه استارلینک برای کاربران ایرانی فراهم شده است.
سالاریه گفت: ماهواره ناهید 1 مراحل طراحی و ساختش به طور کامل طی شده در ماههای آتی با ماهواه بر قائم 100 به مرحله عملیاتی و مدارگذاری میرسد.
«ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیسایکس و مجری پروژه اینترنت ماهوارهای استارلینک، در واکنش به اتفاقات داخل ایران و درخواستهای متعدد اعلام کرد امکان استفاده از سامانه استارلینک برای کاربران ایرانی فراهم شده است.
بی تردید در حال حاضر استارلینک بزرگترین و شاید به نوعی تنها شرکت ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای است که مجوزهای لازم را هم از اتحادیه جهانی مخابرات دارد.
استارلینک یک منظومه ماهوارهای است که از سوی شرکت اسپِیساِکس برای فراهم کردن اینترنت ماهوارهای شکل گرفتهاست. این صورت فلکی از هزاران ماهواره کوچک در مدار پایینی زمین تشکیلشدهاست که در ترکیب با فرستنده و گیرندههای زمینی کار میکنند.
«مشابه استارلینک» این پروژه ای بزرگ است که نیاز به چندین هزار ماهواره کوچک کمتر از 50 کیلو گرمی دارد که باید در مدار ارتفاع کم از زمین قرار بگیرند و حسین سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران می گوید اگرچه در طول دو یا سه سال امکان پذیر نیست اما دولت سیزدهم با حمایت از شرکت های خصوصی و دانش بنیان به دنبال آغاز و تکمیل این زنجیره ماهواره فضایی است. زنجیره ای که تنها با مشارکت داخلی تکمیلش...
به عقیده رئیس سازمان فضایی ایران شرکتهای خصوصی به تنهایی نمیتوانند منظومه ماهوارهای بسازند و باید شرکتهای بینالمللی کشورهای همسایه نیز در کنسرسیوم بین المللی که برگزار میکنیم، شرکت نمایند.
روسیه البته در جنگ با اوکراین از اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک لطماتی خورد و حتی این سرمایه دار آمریکایی را تحدید به انفجار سفنیه هایش با موشک های بالستیک در جو زمین کرد.
«مشابه استارلینک» این پروژه ای بزرگ است که نیاز به چندین هزار ماهواره کوچک کمتر از 50 کیلو گرمی دارد که باید در مدار ارتفاع کم از زمین قرار بگیرند
دیجیاتو نوشت: رئیس سازمان فضایی ایران خبر از انجام اقداماتی برای ساخت منظومه ماهوارهای شبیه به استارلینک در کوتاهمدت داد و اعلام کرد که برای تحقق این موضوع، نیاز به شکلگیری یک کنسرسیوم بینالمللی برای همکاری با کشورهای علاقهمند به این کار وجود دارد.
وزیر ارتباطات گفت: با تلاش همکارانم در پژوهشگاه فضایی ایران، نسل جدید سکوهای متحرک مدیریت بالنهای مخابراتی رونمایی شد که قابلیتهای ویژه و منحصر به فردی دارد.
تهران - ایرنا - رییس سازمان فضایی ایران گفت: برای ساخت منظومه ماهوارهای شبیه به استارلینک در کوتاهمدت، نیاز به شکلگیری یک کنسرسیوم بینالمللی برای همکاری با کشورهای علاقهمند به این کار داریم که رایزنیهایی در اینباره انجام شده و ظرف چند سال آینده به آن دست پیدا خواهیم کرد.