سازمان نظام پزشکی
سازمان نظام پزشکی
تهران - ایرنا - معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: رشته های زنان و زایمان، زیبایی، دندانپزشکی و ارتوپدی رکوردار شکایات پزشکی است.
تهران - ایرنا - رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: امسال ظرفیت های دستیاری پزشکی در رشته های مختلف پر نشد و بسیاری از شرکت در این دستیاری انصراف دادند.
رییس سازمان نظام پزشکی گفت: با برخی افراد حتاک در رابطه با تخلفات پزشکی برخورد کردیم و آنها را به قانون سپردیم چرا که کاستن از شان جامعه پزشکی، به نفع سلامت جامعه نیست و ظلم به مردم و کشور است.
اهواز - معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: کیفرخواست مقصر مرگ دختر جوان نخبه اهوازی صادر شد.
اقتصادنیوز: معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: کیفرخواست مقصر مرگ دختر جوان نخبه اهوازی که در پی عمل زیبایی در یک مطب پزشکی دچار ایست قلبی تنفسی شده بود، صادر شد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان از صدور کیفرخواست مقصر مرگ دختر نخبه اهوازی خبر داد.
مجلس در بخش هزینهای و سیاستی لایحه بودجه 1401 چند مصوبه برای سازمانهای بیمهگر و شرایط بیمه شوندگان داشت.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی سازمان های بیمه گر را مکلف به برخط کردن اطلاعات بیمه شدگان کردند.
نمایندگان مجلس در راستای اجرای نسخه نویسی الکترونیک و فراهم نمودن بخشی از زیرساختهای لازم از قبیل پایش، کنترل اصالت امضای الکترونیک اعضای نظام پزشکی کشور منابعی را تخصیص دادند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای اجرای نسخه نویسی الکترونیک و فراهم نمودن بخشی از زیرساخت های لازم از قبیل پایش، کنترل اصالت امضای الکترونیک اعضای نظام پزشکی کشور منابعی را تخصیص دادند.