ساماندهی فضای مجازی با رفع دغدغه اقتصاد و معیشت مردم
اسحاقی گفت: مردم ما نشان دادند که خودشان یکی از نیروهای قدرتمند برای صیانت از فرهنگ ایرانی و اسلامی هستند و امروز اگر دغدغه اقتصاد و معیشت مردم را درست کنیم مردم پیش قدم تر از ما برای صیانت از خودشان در فضای مجازی اقدام می کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نماینده مردم قائنات و زیرکوه در گفتگو با خاورستان در مورد قانون حمایت از کاربران فضای مجازی گفت: بر اساس نظر خودم و بیشتر نماینده ها مخالف این نیستیم که باید مبارزه با شبیخون فرهنگی انجام شود اما اعتقاد براین داریم که این راهش نیست برای مثال امروز اقتصاد و معیشت مردم اهمیت بسیاری دارد کما این که فرهنگ هم اهمیت بسیاری دارد.
«سلمان اسحاقی» با اشاره به این که از همان ابتدا مخالف طرح بودم افزود: این که از کاربران در فضای مجازی صیانت شود دغدغه همه مردم است و فقط دغدغه مجلس نیست اما نظرم این است که مخالف 85 شدن این طرح بودم این به دان معنا است که این طرح طرحی نیست که به عهده یک کمیسیون 20 نفر از 290 نفر نماینده مجلس باشد و گفته شود که این طرح را بررسی کنید و قانون را آزمایشی انجام دهید.
وی با اشاره به این که این طرح با عجله و بدون بستر کارشناسی به جایی نمی رسد از کمیسیون بررسی این طرح خواست مشخص کنند که برای این طرح از کدام صاحبنظران، کارشناسان و دغدغه مندان و از کدام متخصصان این حوزه نظر خواهی کردند و بستر کارشناسی این طرح را در کمیسیون انجام دادند.
وی به این نکته هم اشاره کرد که امروز بیش از ده ها میلیون مشاغل مرتبط با فضای مجازی داریم هیچ وقت نمی توانیم در شرایطی که با بحران اشتغال روبرو هستیم از سوی دیگر بخواهیم محدودیت هایی را ایجاد کنیم که به جامعه بیکار کشور اضافه کنیم.
فرهنگ سازی از فضای مجازی
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نکته بعدی هم از سوی دیگر دغدغه داریم فضای مجازی یک فضایی است که آلودگی هم دارد باید در قالب جرم انگاری نه به این معنا که بخواهیم با محدود کردن فضای مجازی جلوی همه مسائل را بگیریم باید در این مسیر چند اقدام نظیر فرهنگ سازی برای استفاده از فضای مجازی را انجام دهیم.
به گفته اسحاقی افزون بر این برای این که بتوانیم جلوی یک سری از تخلفات را بگیریم بلاخره یک سری تخلفات است که جرم انگاری شده برای آن باید بستر قانونی درست کنیم بستر جرم شناسی ایجاد کنیم یعنی به عبارتی به دنبال این باشیم که چگونه متخلفین فضای مجازی را شناسایی کنیم نه این که محدود کنیم یا مسدود کنیم و با چالش های مختلفی مواجه کنیم.
وی با تاکید بر این که همه حرف این است که امروز در کنار اهمیت فرهنگ، اقتصاد و معیشت هم مهم است و در توضیح این مسئله این سئوالات را مطرح کرد که آیا آن پدر خانواده ای که به خاطر فقر و تنگدستی خودکشی کرد از فضای مجازی و اینستا و تلگرام آموزش دید که باید این کار را انجام دهد؟ آیا آن خانواده ای که از هم پاشید به خاطر این که در اقتصاد و معیشت ضعیف بود از فضای مجازی آموزش دید که اقتصاد و معیشتش متضرر شدند این ها درد است.
اقتصاد و معیشت
نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید توجه داشت که همه اتفاقاتی که رخ داده به خاطر اقتصاد و معیشت است نیاز امروز جامعه این است که طرح هایی را انجام دهیم که اقتصاد و معیشت مردم سامان دهی شود و به طور حتم اگر اقتصاد و معیشت مردم درست شود فرهنگ ایرانی ها فرهنگ اصیلی است و مردم از آن فرهنگ اصیل و ایرانی خودشان صیانت خواهند کرد.
اسحاقی افزود: مردم نشان دادند که خودشان یکی از نیروهای قدرتمند برای صیانت از فرهنگ ایرانی و اسلامی هستند و امروز اگر دغدغه اقتصاد و معیشت مردم را درست کنیم مردم پیش قدم تر از ما برای صیانت از خودشان در فضای مجازی اقدام می کنند.
به گفته وی به شدت مخالف این هستم که با اعصاب و روان مردم بازی شود کار بسیار اشتباهی کمیسیون مربوطه انجام داد که با اعصاب مردم بازی کرد و از رئیس مجلس در کنار برخی نماینده ها خواستیم که با این موضوع برخورد شود که چرا در این برهه از زمان که میلیون ها مشاغل مرتبط با فضای مجازی کمیسیون یک سره در وسط بحث لایحه بودجه بیاد این کار را انجام دهد و با اعصاب مردم بازی کند.
وی تصریح کرد: وظیفه ما این است که تمام پلتفرم های ایرانی و خارجی در چهار چوب مقررات جمهوری سلامی ایران را آماده کنیم و در اختیار مردم بگذاریم و مردم تشخیص بدهند که از کدام پلتفرم استفاده کنند ما نمی توانیم برخی از پلتفرم ها را ببندیم و بگوییم که باید از بعضی پلتفرم ها استفاده شود.
به گفته وی مردم این ها را می بینند و ناراحت می شوند و در باورشان خدشه ایجاد می شود امروز برای صیانت از مردم در برابر دلالان برنامه و طرحی را ریختیم نمونه بارز آن خودرو سازان است خودرو سازان ایران خودرو و سایپا خودرو با ساخت خودروهاشان بیشتر از فضای مجازی جان مردم را می گیرند آیا تاکنون دولت و مجلس قانونی را طراحی برای صیانت از جان مردم در بحث خودروسازان ارائه کرده است این ها مواردی است که دغدغه مردم است.
وی افزود: دغدغه مردم امروز فضای مجازی نیست دغدغه مردم اقتصاد و معیشت است و اگر قرار است صیانت از کاربران مجازی انجام شود اولین قدم همه نماینده ها و دولت مردان همه آن ها از تویتر و اینستا و تلگرام خارج شوند خود این عزیزان گزارش عملکردشان را در همین فضا منتشر می کنند.
نتیجه عکس در فیلتر تلگرام
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به این نکته هم اشاره کرد در مورد بحث فیلتر تلگرام آیا امروز که تلگرام فیلتر شد به نفع کاربران فضای مجازی بوده یا به نفع یک سری شرکت های خصوصی که از کنار همین فیلتر هزاران میلیارد تومان در آمد دارند قبلا از تلگرام استفاده می شد بدون فیلتر با کمترین هزینه و هزینه خرید فیلتر شکن نمی دادیم.
اسحاقی ادامه داد: امروز تلگرام را فیلتر کردیم اما در همین فضای کشور خودمان بعضی از مدارس برای فضای مجازی و اطلاع رسانی دانش آموزان از این فضا استفاده می کنند و ما با فیلتر کردن تلگرام باعث شدیم برخی از کانال های شبه تلگرام برای این که استفاده از فیلتر شکن نکنیم تبلیغات مستهجن داشته باشند.
وی با طرح این سئوال که آیا امروز فیلتر شکن تلگرام توانست از کاربران در فضای مجازی صیانت کند یا بستری را برای آن ها فراهم بکند که در مقابل شبیخون بیشتر فرهنگی قرار گیرد این ها مسائلی است که غیر کارشناسی به آن توجه شده و نیاز این است که هر اقدامی که انجام شود با بستر کارشناسی باشد.
انتهای پیام /