سربازی و امریه نخبگان در شرکتهای دانشبنیان مورد حمایت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است
به گزارش خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو، روحالله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه ششمین جلسه شورای عالی سیاستگذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه که با حضور سرلشگر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همراه بود در جمع خبرنگاران با بیان اینکه، این جلسه بسیار خوبی بود و سه مساله از طرف ما در آن مطرح شد، افزود: نخست آنکه دوره های آموزشی در حین خدمت سربازی برای سربازان کشور به منظور مهارت شناسی...
به گزارش خبرنگاردانشگاه خبرگزاری دانشجو، روحالله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه ششمین جلسه شورای عالی سیاستگذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه که با حضور سرلشگر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همراه بود در جمع خبرنگاران با بیان اینکه، این جلسه بسیار خوبی بود و سه مساله از طرف ما در آن مطرح شد، افزود: نخست آنکه دوره های آموزشی در حین خدمت سربازی برای سربازان کشور به منظور مهارت شناسی و شخصیت برگزار شود.
وی گفت: در این دوره آموزشی همچنین آمادگی جوانان سرباز برای مصاحبه شغلی، تهیه رزومه و اصطلاحا مهارتهای آنها برای جذب و استخدام و بکارگرفته شدن توسط مجموعههای دیگر سنجش میشود و این یک خدمتی است که در معاونت علمی شروع شده و سال گذشته 150 نفر از سربازان را پوشش دادیم و انشاءالله امسال به روشهای جدیدتر این کار را توسعه خواهیم داد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری، مساله دوم مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی سیاستگذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه را بحث کمک به نیروهای مسلح شامل نیروی انتظامی، ارتش و همچنین سپاه پاسداران برای ایجاد یکسری مراکز نوآوری تحت عنوان مراکز نوآوری سرباز عنوان کرد.
دهقانی فیروزآبادی افزود: در این طرح جوانان سرباز علاقهمند به حوزههای نوآورانه و فناورانه میتوانند در این مراکز بخشی از سربازی خود را بگذرانند و مهارتهای خود را افزایش دهند و در نهایت بتوانند کار مفیدی را فرا گرفته و انجام دهند. رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: مهمترین بخشی که در جلسه امروز بحث شد و مورد حمایت سرلشگر باقری نیز قرار گرفت، موضوع بحث سربازی و امریه نخبگان در شرکتهای دانشبنیان است؛ زیرا بر اساس این طرح نیروهای کلیدی شرکتهای دانشبنیان میتوانند با تائید کارگروه مشترک موجود دوره سربازی خود را در همان شرکت فناور بگذرانند.
وی افزود: همینطور طرحهای پژوهشی فارغالتحصیلان دورههای کارشناسی ارشد و دکتری شاغل در شرکتهای دانشبنیان میتوانند تحت عنوان پروژههای جایگزین خدمت مورد پذیرش قرار گیرند.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، معاون علمی رئیسجمهوری با بیان اینکه دو مدل جایگزین خدمت وجود دارد، گفت: این شامل امریه و طرحهای پژوهشی مشمولان سربازی فعال در شرکتهای دانشبنیان است که خیلی کمک خواهد کرد که مسیر کسب و کار دانشبنیانی آنها را دچار خدشه نکند و آنها بتوانند در همان شرکتهایی که کار میکنند، ادامه فعالیت دهند و شرکتها هم بتوانند از وجود این نخبگان بهرهمند شوند.