سرمایهگذاری9760 میلیارد ریالی در گردشگری استان مرکزی
حسینی معاون گردشگری میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: 9760 میلیارد ریال در یک سال گذشته در حوزه گردشگری استان مرکزی سرمایه گذاری شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حسن حسینی معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب؛ با اشاره به سرمایه گذاری 9760 میلیارد ریال در یک سال گذشته در حوزه گردشگری استان مرکزی گفت: این میزان سرمایهگذاری از سوی بخش خصوصی پی گرفته شده و با وجود فضای تحریمی و تهدیدات تحریم، مجموع سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی قابل قبول بود و پیشبینی میشود که 1113 فرصت شغلی ایجاد کند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: 56 مجوز تاسیسات گردشگری در طول سال گذشته برای مجتمع گردشگری، هتل، متل، مراکز تفریحی و سرگرمی گردشگری، سفرهخانه سنتی، تاسیسات اقامتی و پذیرایی بین راهی، خانه مسافر و اقامتگاه بومگردی در استان مرکزی صادر شده است.
حسینی با اشاره به اینکه در یک سال گذشته برای 350 فراگیر دورههای کوتاه مدت آزمون جامع گردشگری برگزار شد و 8 مورد آزمون مصاحبه زبان انگلیسی برای متقاضیان دورههای گردشگری برگزار شده است افزود: «مصاحبه تخصصی برای متقاضیان صدور کارت راهنمایان به تعداد 5 جلسه برای 40 متقاضی برگزار شد و گواهینامه برای تمام متقاضیان پذیرفته شده در آزمونهای برگزار شده صادر شده است.
وی افزود: در طول سال گذشته و امسال، استان مرکزی در حوزه میراثفرهنگی و گردشگری شاهد افتتاح 5 اقامتگاه بومگردی، یک اقامتگاه سنتی در شهرتفرش یک مهمانپذیر و 2 مجتمع رفاهی بوده است.»
حسینی در ادامه اظهار کرد: در نیمه دوم سال گذشته 22 رویداد فرهنگی شامل برپایی نمایشگاهها و جشنوارههای محلی، استانی همچون جشنواره انگور، جشنواره انار، جشنواره بلوط، جشنواره پخت آشهای سنتی، جشنواره سمنو، برگزاری کنگرهها، آئینهای سنتی، بومی محلی، مراسم مذهبی و.... به صورت حضوری برگزار شد.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: در طول یک سال گذشته از محل منابع بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 1400 مبلغ 2345843 میلیارد ریال به 192 طرح گردشگری و صنایعدستی مصوب و به بانکهای عامل معرفی شدند.
حسینی افزود: در طول سال گذشته 4 جلسه اتاق فکر گردشگری با حضور فعالین گردشگری استان برگزار شد و کارگروههای تشکیل شده در اتاق فکر گردشگری بر موضوعات اصلی و اساسی و همچنین دغدغههای رونق گردشگری استان متمرکز شدند.
وی با اشاره به اینکه از مهر ماه سال گذشته تا کنون 7 مورد شکایت ارسالی از دفاتر خدمات مسافرتی در جلسه کمیته فنی بررسی و رسیدگی شده است افزود: عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان بهصورت مستمر توسط کارشناسان این ادارهکل بازدید و مواردی مانند نحوه برگزاری تورهای مسافرتی و ارائه خدمات به مشتریان، اعتبار پروانه بهرهبرداری، نحوه فعالیت، وضعیت عمومی دفاتر خدمات مسافرتی، حضور مستمر و فعال مدیر عامل و مدیران فنی در دفاتر خدماتی مسافرتی و... بررسی میشوند.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی ادامه داد: تامی واحدهای خدماترسانی به مسافران و گردشگران در همه ابعاد اعم از اسکان، رفاه، خدمات بهداشتی و درمان، خدمات پذیرایی وخدمات رفاهی و سرگرمی به صورت مستمر مورد نظارت و بازرسی قرار میگیرند.
حسینی با اشاره به اینکه از مهر ماه سال گذشته تا کنون 750 مورد از تاسیسات گردشگری مورد بازدید قرار گرفته اند افزود: در این بازدیدها تاسیسات گردشگری استان تعداد 12 تذکر و 3 اخطار دریافت کردند که به مدت یک هفته فرصت داده شد تا نسبت به استانداردسازی ورفع نواقص موجود و تطبیق خود با ضوابط اقدام کنند.
حسینی گفت: 10 واحد از تاسیسات گردشگری استان از سال گذشته تاکنون استانداردسازی شدند و گواهینامه کیفیت خدمات گردشگری دریافت کرده اند تا پایان سال تمامی متقاضیان استانداردسازی خواهند شد.
انتهای پیام /