سرنوشت کلینیک درمانی یاسوج پس از 13 سال انتظار چه می شود؟
یاسوج - ایرنا - با توجه به جمعیت روز افزون یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد و نیاز به خدمات درمانی بیشتر ایجاد کلینک درمانی این شهر در دستور کار متولیان امر قرار گرفت، هم اینک 13 سال از اجرای این طرح می گذرد و هنوز به اتمام نرسیده است.
به گزارش ایرنا، یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قدمتی کمتر از 50 سال دارد که هم اینک بیش از 200 هزار نفر در آن ساکن هستند و بر اساس گزارش های مختلف، جمعیت زیادی از شهرهای کهگیلویه و بویراحمد به مناطق حاشیهای شهر یاسوج مهاجرت کردهاند.
نخستین کلینیک شهر یاسوج با نام شهید مفتح با 25 پزشک در یاسوج، در سال 1374 راه اندازی شد اما جمعیت کنونی مرکز کهگیلویه و بویراحمد به بیش از 200 هزار نفر رسیده و این حجم از جمعیت به خدمات درمانی و بهداشتی بیشتری نسبت به گذشته نیاز دارند.
بر اساس آمار علوم پزشکی استان روزانه 4 هزار و 500 بیمار به کلینیک های دولتی کهگیلویه و بویراحمد مراجعه میکنند و از این تعداد روزانه 2هزار و 300 بیمار در کلینیک های شهید مفتح یاسوج ویزیت و حدود یک هزار و 300 خدمت سرپایی از جمله گچگیری، تزریقات، نوار قلب و از این قبیل به مردم ارائه میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به استاندارد نبودن کلینیکهای شهر یاسوج، افزود: نبود فضای فیزیکی مناسب یکی از مشکلات اصلی دانشگاه در این خصوص بوده که با افتتاح کلینیک جدید، کلینیک های ادواری جمع آوری می شوند.
پرویز یزدان پناه بیان کرد: سال 85 مقرر شد کلینیک پنج طبقه ای در یاسوج ساخته و راه اندازی شود اما ساخت این کلینیک هم اینک حدود 13 سال طول کشیده است.
وی عنوان کرد: ساخت کلینیک درمانی یاسوج، در زمینی به مساحت پنج هزار 800 متر مربع آغاز شد و تا در سال 92 پیشرفت فیزیکی 93 درصدی داشته است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: سال 92 تاکنون هیچ گونه پیشرفت فیزیکی در این ساختمان نبوده است اما امسال حدود 60 میلیارد ریال برای تکمیل آن هزینه شد.
یزدان پناه تاکید کرد: سرجمع تاکنون 150 میلیارد ریال برای تکمیل کلینیک یاسوج هزینه شده است.
وی گفت: امید است تا کلینیک یاسوج با استانداردهای کشوری در دهه فجر امسال آماده افتتاح شود و مردم استان از خدمات آن بهره مند شوند.
یزدان پناه تصریح کرد: در این کلینیک 65 پزشک متخصص مستقر می شوند و به مردم خدمت رسانی می کنند.
دی ماه امسال 50 پزشک متخصص و فوق تخصص و آذر ماه سال گذشته هم 48 پزشک متخصص در شهرستانهای مختلف استان شروع به کار کردند.
بیمارستان های 300 تختخوابی، امام سجاد، شهید بهشتی، شهدای گمنام، سلمان و بیمارستان خصوصی زاگرس در مرکز استان بیمارستان شهید رجایی و بی بی حکیمه در گچساران و بیمارستان امام خمینی در دهدشت و بیمارستان 32 تختخوابی باشت به مردم استان، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می کنند.
تعداد تخت های بیمارستانی در استان یک هزار و 600 تخت است.
تعداد پزشکان فوق تخصص و متخصص فعال در شهرستانهای مختلف استان به ترتیب در یاسوج 117 نفر، در گچساران 51 نفر، در دهدشت43 نفر، در دنا2 نفر و در باشت، بهمئی، چرام و لنده نیز هرکدام یک نفر است.
استان کهگیلویه وبویراحمد بیش از 723 هزار نفر جمعیت دارد.
*س_برچسبها_س*