سه‌شنبه 7 اسفند 1403

سقوط جهانی عرضه رایانه‌های شخصی به علت شیوع کرونا

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سقوط جهانی عرضه رایانه‌های شخصی به علت شیوع کرونا

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، بررسی‌های مؤسسه تحقیقاتی Canalys نشان می‌دهد میزان عرضه رایانه‌های شخصی در سه ماهه اول سال 2020 نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد کاهش یافته است.

یکی از علل مهم این کاهش چشمگیر، تعطیلی دهها کارخانه تولید رایانه‌های شخصی در چین است که همگی به علت شیوع ویروس کرونا مجبور به توقف موقت فعالیت‌های خود شدند. از سوی دیگر اینتل نیز برخی کارخانه‌های خود را در نقاط مختلف جهان تعطیل کرد. همچنین این شرکت نتوانست تراشه‌های جدید ده نانومتری مورد نیاز بازار را به میزان کافی تأمین کند.

پیش از این در آغاز سال 2016 نیز میزان عرضه رایانه‌های شخصی نسبت به سال قبل از آن 12 درصد کاهش یافته بود. این احتمال وجود دارد که در صورت تداوم بحران اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا میزان عرضه رایانه‌های شخصی در سال 2020 نسبت به سال 2019 باز هم بیشتر کاهش یابد.

در میان شرکت‌های مختلف عرضه کننده رایانه‌های شخصی، بیشترین میزان کاهش مربوط به اپل با سهمی 21 درصدی بوده است. در این میان تنها دل با رشد 1.1 درصدی وضعیتی کم و بیش مطلوب داشته و اچ پی و ایسر هم شاهد کاهش عرضه 13.8 و 12.6 درصدی بوده اند. میزان عرضه رایانه‌های شخصی توسط لنوو هم 4.4 درصد کاهش یافته است. انتهای پیام /

سقوط چین ویروس کرونا جهان رایانه
سقوط جهانی عرضه رایانه‌های شخصی به علت شیوع کرونا 2