یک‌شنبه 5 اسفند 1403

سقوط سنگین سهام وال‌استریت آمریکا با سقوط ارزش سهام تکنولوژی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
سقوط سنگین سهام وال‌استریت آمریکا با سقوط ارزش سهام تکنولوژی

در معاملات دیشب آمریکا سرمایه‌گذاران سهام تکنولوژی خود را فروختند تا شاخص‌های سهام وال‌استریت پس از چند روز رشد متوالی با سقوط سنگینی روبرو شوند.

در معاملات دیشب آمریکا سرمایه‌گذاران سهام تکنولوژی خود را فروختند تا شاخص‌های سهام وال‌استریت پس از چند روز رشد متوالی با سقوط سنگینی روبرو شوند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، در معاملات دیشب آمریکا سرمایه‌گذاران سهام تکنولوژی خود را فروختند تا شاخص‌های سهام وال‌استریت پس از چند روز رشد متوالی با سقوط سنگینی روبرو شوند.

در پایان معاملات دیشب آمریکا شاخص داوجونز پس از اینکه در میان روز بیش از 1000 واحد سقوط کرد در انتهای معاملات با سقوط سنگین 2.78 درصدی یا 807.77 واحدی در 28,292.73 واحد بسته شد. اس‌اندپی 500 با سقوط سنگین 3.51 درصد یا 125.78 واحد در 3,455.06 واحد به کار خود پایان داد و کامپوزیت نزدک بدتر از همه با سقوط سنگین 4.96 درصدی یا 598.34 واحدی در 11,458.10 واحد بسته شد.

این بدترین سقوط 1 روزه شاخص‌های داوجونز و اس‌اندپی از ماه ژوئن تا کنون است و بزرگترین سقوط کامپوزیت نزدک از ماه مارس می‌باشد.

سقوط سنگین سهام آمریکا پس از آن آغاز شد که ارزش سهام گروه فانگ (فیسبوک، اپل، آمازون، نتفلیکس و گوگل) پس از رکورد زنی در روزهای اخیر به یک باره در معاملات دیشب به شدت سقوط کرد. سهام این شرکت‌ها همگی بیش از 4.5 درصد سقوط کردند. در این میان اپل 5 درصد سقوط کرد و سهام تسلا 9 درصد از ارزش خود را از دست داد.