سهم 9 درصدی تفکیک از تولید 2.5 تنی زباله در تهران / پسماندهای بهداشتی، غیربهداشتیهای خطرسازند
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: سهم تفکیک از مبدا از مجموع تولید روزانه حدود 2.5 تنی زباله در شهر تهران تنها 9 درصد است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبری تهران نیوز، جلال بهرامی ظهر امروز در جلسه صحن شورای شهر تهران اظهار کرد: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته در افق 1410 برای آبیاری فضاهای سبز شهری تهران به 250 میلیون مترمکعب آب نیاز است.
وی گفت: این در حالی است که با احتساب مصرف در شرایط فعلی، در این افق نیاز منابع آبی برای حوزه فضای سبز 300 میلیون مترمکعب خواهد بود و با این تفاسیر 50 میلیون مترمکعب کمبود وجود دارد. معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران خاطرنشان کرد: از سویی با توجه به توسعه فضاهای سبز شهری در افق پیشرو، نیاز به مدیریت و مصارف بهینه منابع آبی اولویتی جدی است و در این این راستا در افق مورد تصور هدفگذاری برای صرفهجویی 50 هزار مترمکعبی دیده شده است. بهرامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی از اولویتهای کاری سازمان خدمات شهری در 1400، بیان کرد: احداث بوستان در 8 منطقه فاقد بوستان شهر تهران از جمله این برنامهها است که منابع مالی آن نیز دیده شده است. وی با اشاره به کاشت درخت در عرصه 57 هکتاری بوستان یاس فاطمی، افزود: آمادهسازی بوستان مادر در منطقه 21 و بوستان ایرانیان به وسعت 53 هکتار و صرف اعتبار 54 میلیارد تومانی از دیگر برنامههای کاری است. معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران عنوان کرد: تبدیل روددرهها به فضای سبز شهری و توسعه جنگلکاری کمربند سبز حاشیه شهر تهران از دیگر برنامههایی است که در سال جاری در برنامه کاری خود گنجاندهایم. بهرامی با تاکید بر سیاستهای این سازمان در راستای الگوی بهینه شبکه آبی زیرسطحی و روسطحی با هدف مدیریت بهینه مصرف آب، حفظ فضای سبز موجود و توسعه آن، گفت: در این راستا اجرای طرحهایی به منظور توسعه شبکه طرح جامع آب، احیای قنوات، امکانسنجی و احداث ایستگاه طرح تغییر الگوی کشت و تامین آب پایدار را در برنامه داریم. وی در بخش دیگری از سخنان خود از تداوم اجرای طرح جامع پسماند تهران خبر و ادامه داد: سهم تفکیک از مبدا از تولید روزانه 2300 تا 2600 تن زباله تولیدی در تهران حداقلی و تنها 9 درصد است. معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران تاکید کرد: باید به نحوی برنامهریزی و سیاستگذاری شود که از مجموع زباله تولیدی روزانه تنها 10 درصد دفن شود. بهرامی با اشاره به بازیافت روزانه 14 هزار تنی زبالههای ساختمانی در تهران، اظهار کرد: یکی از معضلات اساسی ما دفع پسماندهای بهداشتی است، آن هم در شرایطی که بسیاری از مخازن شهرداری کار دفع این پسماندها را انجام میدهند. انتهای پیام /