سوت زنی | ماجرای تعطیل شدن کارخانه 50 ساله دارویی چیست؟+ سند
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، روز گذشته مدیرعامل شرکت داروسازی الحاوی در نامهای به رئیس سازمان غذا و دارو، از تعطیلی و تعدیل تمامی 500 نفر پرسنل این شرکت خبر داد. وی دلیل این واکنش، اقدام نامتعارف و غیرقانونی سازمان غذا و دارو در متوقف کردن کارتابل محصولات شرکت الحاوی دانست و حق اقدام قضایی را بر خود محفوظ داشت. وی همچنین تبعات و خسارات این اقدام را مستقیما متوجه مدیران سازمان غذا و دارو دانست.
پس از این اتفاق سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای اعلام کرد، به دنبال تشدید نظارتهای سازمان غذا و دارو بر شرکتهای تولیدی، وارداتی، پخش و داروخانهها، گرانفروشی شرکت داروسازی الحاوی محرز و بر اساس گزارشات ارائه شده این سازمان، کمیسیون ماده 11 دانشگاه تهران و ایران، بنابر عدم ارائه هرگونه دفاعیات و یا حتی حضور نمایندگان شرکت مذکور در جلسات رسیدگی به پرونده، سازمان تعزیرات حکومتی شرکت متخلف را به پرداخت 1100 میلیارد تومان جریمه معادل 5 برابر ارزش ریالی تخلف و ممهور شدن پروانه واحد، محکوم کرد.
بر این اساس از کل سبد دارویی این شرکت تنها 6 کالا به دلیل گرانفروشی مکرر حکم توقف فروش داشتهاند اما ضمن عدم اصلاح رویه و ادامه روند گرانفروشی پس از صدور حکم، اقدام به احتکار و توقف عرضه کلیه محصولات خود کرده است.
لازم به ذکر است رسالت سازمان غذا و دارو همواره صیانت از حقوق بیماران توام با حمایت از تولیدات داخلی بوده است؛ اما بر اساس وظایف ذاتی خود در حوزه نظارت و حفظ حقوق بیماران با هیچگونه کمفروشی، گران فروشی، احتکار و یا تخلفاتی از این قبیل که تاثیر مستقیم بر سلامت و اقتصاد بیمار دارد مسامحه نداشته و به صورت جدی در این زمینه ایفای نقش خواهد کرد.
تعلیق شدن نماد بورسی دحاوی
همچنین پس این حواشی، سازمان بورس نیز طی اطلاعیهای اعلام کرده است، به استناد بند 7 ماده 13 مکرر 2 دستورالعملاجرایی نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ایران به اطلاع میرساند؛ با توجه به نیاز به بررسی وضعیت شفافیت اطلاعاتی ناشر، نماد معاملاتی حداکثر تا تاریخ1402/06/06 تعلیق می گردد.
پایان پیام /