سه‌شنبه 2 بهمن 1403

سیاست‌های بانکی کشور همسو با گفتمان دولت نیست / رویکرد نظام بانکی اصلاح شود

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
سیاست‌های بانکی کشور همسو با گفتمان دولت نیست / رویکرد نظام بانکی اصلاح شود

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت اصلاح نظام بانکی، گفت: اجرای طرح‌های اصلاح نظام اقتصادی دولت و مجلس باید رضایت مردم را تأمین کند.

علی کریمی فیروزجائی درباره ضرورت اصلاح نظام بانکی، بیان کرد: چگونگی اجرای اقتصادی و نتایج آن در توانمندسازی مردم اهمیت فراوانی دارد. اصل اصلاح یارانه ها و جراحی اقتصادی در کشور امری حتمی و قطعی است.

وی با اشاره به مشکلات اجرای طرح اصلاح یارانه ها، افزود: دولت باید سامانه شناسایی دهک‌های درآمدی و حمایتی خود را بروزرسانی کند.

دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور با اشاره به پرداخت سالانه 900 هزار میلیارد تومان یارانه آشکار و پنهان در کشور خاطرنشان کرد: تداوم این روند فشار مضاعفی به خزانه دولت وارد می‌کند بدون آن که آثار مثبتی در جامعه برجای گذارد.

عضو هیأت رئیسه مجلس یازدهم با اشاره به مشکلات ناشی از افزایش سرسام آور قیمت اجناس و کالاهای مورد نیاز مردم گفت: عمده این افزایش قیمت ها ناشی از بی برنامگی اقتصادی است و الا اصلاح یارانه ها اثر تورمی شدیدی ندارد. وزارت صمت و دیگر مجموعه های دولتی باید از تمام توان و ظرفیت‌های موجود خود برای کنترل قیمت بازار استفاده کنند.

کریمی فیروزجایی با بیان اینکه ریل اصلی سیاست‌های اقتصادی کشور نیازمند تغییر است افزود: مجلس در برنامه هفتم توسعه ساختارهای قانونی در حوزه اقتصاد را اصلاح خواهد کرد. ظرفیت های عظیم داخلی برای رونق اقتصادی و تولید کشور باید به حرکت درآید.

سخنگوی فراکسیون دانشگاهیان مجلس یازدهم با انتقاد از سیاست‌های بانکی کشور که همسو با سیاست‌های کلان اقتصادی نیست، افزود: راهبردهای تصویبی در حوزه بانکی نیازمند تحول اساسی است.

عضو مجمع نمایندگان مازندران با تاکید بر لزوم توجه به اقتصاد دانش بنیان و تحقق شعار محوری سال گفت: خروجی اجرای سیاست‌های ترسیمی در این حوزه باید به افزایش تولید و اشتغال منجر شود. سیاست‌های کلان اقتصادی مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام باید در ساختار تصمیمات مجلس و دولت عملیاتی شود. رویکرد اصلاحی در نظام بانکی باید جایگزین مقررات فرسوده جاری شود.