سید محمد خاتمی
سید محمد خاتمی
روزنامه اصولگرا به اصلاح طلبان حمله کرد و انتقاداتی را به خاتمی وارد کرد.
روزنامه جوان نوشت: شهریار آهی، فعال سیاسی و بیزینس من و سخنگوی گروههای لیبرال دموکرات مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران است. او دو روز پیش در تلویزیون تروریستی ایران اینترنشنال حاضر شد و ضمن گفتوگویی در مورد وقایع اخیر در ایران، در عبارتی عجیب گفت که جوانان امروز ایران میدانند که «نباید از تجزیه ایران و از سوریهای شدن ایران بترسند.»
عصرایران نوشت: این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد.
مرعشی گفت: به آقای اژهای هشدار دادم و گفتم بدترین کار می تواند این باشد که جمهوری اسلامی به سمت یک فضای بستهتر برود در این صورت هم اقتصاد ضعیفتر می شود، هم ناکارآمدی تشدید می شود، هم مهاجرات افزایش پیدا می کند و هم بحرانهای آینده شدیدتر از این می شود. که از نظر اوضاع من بستهتر خواهد شد.
حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران در گفت و گو با خبرآنلاین به نخبگان به ویژه مذهبی ها هشدار داد که، بدترین اتفاقی که ممکن است برای کل مذهبیهای ایران بیفتد، از روحانیت معظم گرفته تا هر کسی که سرش را بر مهر می گذارد و خدا را پرستش می کند، بزرگترین اتفاقی که می تواند برای همیشه این مجموعه را بدنام تاریخ کند این است که در نبودن جمهوری اسلامی، ایران تجزیه شود، تجزیه ایران مهر ذلت بر پیشانی...
عصر ایران نوشت که در دولت دوم حسن روحانی هم ابتدا یک چهره کاملا سیاسی برای شهرداری تهران انتخاب شد و بعد از ماجراهایی که مجال ادامه کار را از او (محمد علی نجفی) ستاند این تصور غالب شد که بهتر است شهردار تهران غیرسیاسی باشد و در ادامه محمد علی افشانی و پیروز حناچی شهردار تهران شدند.
مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: هر چند شهرداری تهران نهادی خدماتی - اجتماعی و غیر سیاسی است و امتیاز روزنامه آن هم در ابتدا عنوان سیاسی نداشت اما شهردار تهران سیاسیترین مقام غیر سیاسی ایران است!
با اطلاعاتی که در اختیار شما قرار می دهیم میتوانید در زمان کوتاهی نام چهره معروفی که با سه زن بازیگر ازدواج کرده و یکی از بازیگران رکوردار ازدواج در ایران است را بگویید؟
این که سه شهردار سابق تهران (توسلی، کرباسچی و قالیباف) چهره های شاخص سیاسی امروز هستند و شهردار فعلی هم به عنوان یک فعال سیاسی شناخته میشود همه حاکی از آن است که شهرداری تهران عنوانی سیاسی است ولو شهرداری تهران درمقام نهاد سیاسی نباشد و وظایف آن در عرصههای خدماتی و اجتماعی و از زمان کرباسچی به این سو فرهنگی نیز تعریف شود. علیرضا زاکانی البته از ساخت قریب 200 هزار خانه هم سخن گفته...
انقلابیها همهچیز را در دست گرفته بودند؛ حکومت، دولت و ادارات. میگفتند «طاغوتیها» باید تصفیه شوند.
احمد مازنی گفت: اگر دانشجویان منتقد و همسو به جای تقابل، بنا را بر تعامل و گفتوگو با یکدیگر بگذارند، شرایط سیاسی و اجتماعی کشور شاهد تحولات خوبی خواهد بود و دانشجو میتواند بین قشرهای دیگر پیوند برقرار کند.
فتنهای که رمز آن «تقلب در انتخابات» بود! فتنهای که جبهه استکبار را آنچنان امیدوار کرده بود که برخی از رسانههای غربی با صراحت هر چه تمام، سال 1388 را سال پایان عمر جمهوری اسلامی در ایران اعلام کردند.
شعاری که خاتمی آن را «زیبا» و نشانه «حرکت جامعه به سوی آینده بهتر» میداند، فارسیشده شعار کردهای تجزیهطلب «ژن، ژیان، ئازادی» است.
گذری کوتاه بر معدود فیلمهای سینمای ایران که به عنوان فیلمهایی با محوریت اعتراضهای دانشجویی شناخته شده و حاشیهساز شدهاند.
اهمیت 16 آذر و حضور رییس جمهوری و سیاسی شدن دوباره دانشجویان را هنگامی می توان بهتر دریابیم که به یاد آوریم 16 آذر رو به خاموشی گذاشته بود...
رئیسی در دانشگاه تهران گفت: در کردستان یک آقایی شکلاتی در بازار به من داد، چه کردند با این بیچاره! آیا این درست است؟