سیستان و بلوچستان در صدر مبارزه با ملخ صحرایی / ورود موج اصلی در روزهای آینده
![سیستان و بلوچستان در صدر مبارزه با ملخ صحرایی / ورود موج اصلی در روزهای آینده](https://cdn.isna.ir/d/2019/04/30/3/57869782.jpg)
سخنگوی سازمان حفظ نباتات با اعلام اینکه تا کنون بیشترین سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان سیستان و بلوچستان و در سطحی بالغ بر 75 هزار و 295 هکتار انجام شده است، گفت: پیشبینی میشود در روزهای آتی حجم گستردهای از ملخهای صحرایی وارد کشور شوند.
محمدرضا میر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه هفت استان جنوبی کشور مشغول مبارزه با ملخ صحرایی هستند، اظهار کرد: در استان سیستان و بلوچستان در سطحی بالغ بر 75 هزار و 295 هکتار، استان هرمزگان در سطحی بالغ بر 47 هزار و 893 هکتار، در استان بوشهر 29 هزار و 320 هکتار، در استان فارس 19 هزار و 360 هکتار، در منطقه جنوب کرمان 12 هزار و 770 هکتار، در استان خوزستان 6 هزار و 17 هکتار و در استان خراسان جنوبی در سطحی بالغ بر 4 هزارو 500 هکتار با آفت ملخ صحرایی مبارزه شده است.
وی ادامه داد: مجموع کل مبارزات با آفت ملخ صحرایی در این هفت استان 195 هزار و 155 هکتار تا به امروز است و خوشبختانه هیچگونه خسارت و ضرر و زیانی به باغات و مزارع وارد نشده است.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات با اشاره به اینکه هنوز به مرحله پیک مبارزه با این آفت نرسیدهایم، گفت: پیشبینی می شود طی 5 تا 10 روز آینده حجم وسیعی از این ملخ ها وارد کشور شوند.
وی در ادامه تصریح کرد: سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی تاکنون کمتر از 200 هزار هکتار است و پیش بینی می شود امسال سطح مبارزه به یک میلیون هکتار برسد. یعنی تا پایان مبارزه هنوز راه زیادی در پیش است.
میر با بیان اینکه مبارزه با ملخ های صحرایی نسبت به سال گذشته در مدت مشابه 2.5 برابر افزایش یافته است، گفت: ریزش ملخ ها تا تیر ماه ادامه خواهد داشت و بعد از تیر این روند کاهشی می شود. همچنین تا تیر ماه با این آفت مبارزه می شود و لکهگیری نیز تا شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام