سیل
سیل
اتفاقات تلخی که به واسطه سیل در کشور برزیل رخ داده موجب شد تا مسابقات لیگ این کشور به مدت 10 روز کنسل شود.
سازمان هواشناسی ضمن صدور هشدار نارنجی از احتمال وقوع مجدد سیل در شمال شرق کشور خبر داد.
سیل در خراسان رضوی هفت قربانی گرفت.
این ویدئو از معلم دبستان پسرانه شهید میراب طرقی پربازدید شده است. فوتی های سیل مشهد به 7 نفر رسید. مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری مشهد گفت: آمار جانباختگان سیل مشهد به هفت فوتی تا کنون رسیده است.
سازمان هواشناسی برای برخی استان ها هشدار نارنجی صادر کرد.
آذر رضایی پور اظهار کرد: افزایش حجم بارشهای رگباری، همراه با وقوع رعد و برق به خصوص در نواحی مستعد به صورت صاعقه، بارش تگرگ و وزش باد شدید قابل پیشبینی است.
جمعه سامانه برشی در جنوب و جنوب شرق تضعیف شده و در سایر مناطق ذکر شده ادامه خواهد داشت.
تصاویری از لحظات دلهرهآور گرفتاری خانوادهای با فرزند نوزاد در سیل مشهد منتشر شده است.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی به بیش از 800 تن در سیل و آبگرفتگی 11 استان کشور خبر داد.
ویدئویی از معلم دبستان پسرانه شهید میراب طرقی در حاشیه شهر مشهد، در جریان سیل اخیر که در فضای مجازی پربازدید شده است را ببینید.
50 تیم عملیاتی متشکل از 157 امدادگر و نجاتگر در این 11 استان به متأثرین از سیل و آبگرفتی خدمات امدادی ارائه دادند و تا کنون 330 کیلوگرم نایلون، 72 تخته پتو، 19 بسته غذایی و پنج دستگاه چادر امدادی در بین متأثرین توزیع شده است.
سیل روز گذشته مشهد تاکنون 5 نفر در مشهد و 2 نفر در فریمان را به کام مرگ کشانده و 3 نفر نیز مفقود شدند.
ایسنا نوشت: بارش شدید روز گذشته در مشهد خصوصا در دو منطقه خیابان سیدی و میدان انقلاب خسارات فراوانی را به همراه داشت تا کنون 7 نفر فوت و 3 نفر مفقودی داشتهاست. امداد رسانی ها از لحظات اولیه سیل آغاز شده و همچنان ادامه دارد، تا کنون 250 خانوار در مناطق امن اسکان دادهشدهاند و وضعیت آب و برق در استان پایدار است.
سرهنگ هادی امیدوا در خصوص آخرین وضعیت معابر مشهد اظهار کرد: محدوده میدان انقلاب مسیر غرب به شرق محدودیت تردد دارد و مسیر شرق به غرب بازگشایی شده است.