شباهت های مبارزه با کرونا و جنگ تحمیلی از زبان سردار اهوازیان
راوی دفاع مقدس گفت: اتفاقی که در ابتدای جنگ افتاد این بود که مردم به سمت جبههها گسیل شدند و فرقهها، گروهها و احزاب تعصبات خود را کنار گذاشته و بخاطر اینکه کشور ضربهای نخورد همه مصمم شدند که این خلا را پر کنند؛ امروز در کرونا نیز همین اتفاق افتاده است و اختلافات را کنار گذاشتهاند
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ دفاع مقدس برگ زرینی است بر تاریخ پرافتخار جمهوری اسلامی ایران که نه تنها گرد کهنگی بر آن نمینشیند بلکه سرشار از درس و پیام برای حال و آینده است.
41 سال از شروع جنگ تحمیلی میگذرد دورانی که الگویی زیبا از وحدت ارتش، بسیج و سپاه برای دفاع پیروزمندانه از کشورمان بود، چهل سالی که وقتی به سراغ رزمندگان دوران دفاع مقدس میرویم، جان فشانیها و ایثار رزمندگان ورد زبانشان است و شاید همین جانفشانیها سبب شد تا در برابر یک دنیا به پیروزی برسیم.
آن روزها ما در تحریم دنیا بودیم و درعوض دشمن ما بیشترین حمایت ابرقدرت های آنزمان را داشت، ما به جوانان خود اتکا کردیم و صدام به پشتیبانی غرب و شرق، ما هرچه خواستیم ساختیم و صدام هرچه خریده بود هزینه کرد.
امروز اما ما به یکی از قطب های تولیدات دفاعی در دنیا تبدیل شدهایم که بیش از 40کشور مشتری این صنعت ما هستند؛ در این رابطه به سراغ سردار عبدالفتاح اهوازیان، فرمانده قرارگاه نصرت و راوی دفاع مقدس رفتیم تا مجاهدت های جوانان این مرز و بوم در هشتسال مقابله با صدام را بررسی کنیم، متن این گفتوگو را در ادامه میخوانید.
*مبارزه امروز ما با کرونا با جنگ تحمیلی شباهتی دارد؟
اتفاقی که در ابتدای جنگ افتاد این بود که مردم به سمت جبههها گسیل شدند و فرقهها، گروهها و احزاب تعصبات خود را کنار گذاشته و بخاطر اینکه کشور ضربهای نخورد همه مصمم شدند که این خلا را پر کنند.
امروز در کرونا نیز همین اتفاق افتاده است و اختلافات را کنار گذاشتهاند. در ان زمان که ساعت 1 و 20 دقیقه شب حاج قاسم شهید شد و مردم در خواب بودند، در حال حاضر پرستاران در همین ساعات بیدار بوده و به مردم خدمت میکنند.
عزم خیرین و غیر خیرین و بسیجیان جزم بوده و در حال کمک هستند. البته در ابتدای جنگ نیز یک عده افراد لیبرال مسلکی بودند که نگران دشمن بودند. در حال حاضر نیز در دولت سابق که در زمان یک سال و نیم به اندازه 10 درصد واکسیناسیون این یک ماهه را نتوانست انجام بدهد، الان که برگ میزنیم این افراد سلامت مردم راه به توافق با غرب گره زدهاند.
یعنی ما باید اعلام میکردیم که نوکر غرب هستیم وگرنه واکسنی به ما تحویل نمیشد در حالیکه همه دنیا به ما واکسن میداد ولی خود تحریمی را همین لیبرالها به راه انداختند. این درسی است که مانند زمان جنگ که بازرگان رفت و قراردادهای یک میلیارد دلاری تانکها و جنگندهها را لغو کرد، یک فکر لیبرال بود و الان هم در بحث واکسن یک فکر لیبرال در دولت قبل حضور داشت.
منتهای مراتب مردم ایران متوجه این مسئله شدهاند که به قول معروف کس نخاراند پشت من جز ناخن انگشت من، اگر خود نتوانند امورات خود را انجام دهند کسی به داد این مردم نمیرسد. در این جا البته یک رویههای آموزندهای نیز وجود دارد که اسلامی بودن ما، ایرانی بودن ما، مودت که امام سیدعلی به ان تکیه کردهاند و آماری که از بخشش و مودت مردم امده است، شاید چند برابر آماری باشد که دولت بصورت موظف انجام داد، یعنی مردم بصورت داوطلب این همه کار را توانستند انجام بدهند.
حال انکه در کار دولتی اگر وارد میشد این چنین نبود. الگویی که ما میتوانیم از دفاع مقدس بگیریم و کاری که مردم و شهدای ما انجام دادند این بود. کسانیکه به جبهه کمک میکردند امروز در حال کمک به مردم هستند. این تشابهات وجود دارد و از لحاظ ایثارگری و مذهبی و دینی مردم همان رویه اول جنگ و حتی بیشتر را دارند و امروزه آگاهی و بصیرت بیشتر است. مردم خود را بیشتر درک میکنند و به همدیگر یاری میدهند.
*اتکا به نیروی جوانان ایرانی در جنگ باعث شد که از هیچ به ساخت تجهیزات مختلف جنگی و حتی موشک برسیم، به نظر شما نسخه اتکا به داخل تا چه حد راهگشای مسائل این روزهای ماست؟
در زمان جنگ به ما حتی نخ و سوزن هم نمیدادند زیرا میگفتند که میخواهید لباس نظامی بدوزید و حتی از سیم خاردار هم مضایقه میکردند و چشم دیدن پیشرفت ما را نداشتند. در حال حاضر هم در جرگه دارو و تکنولوژی فعلا همین است. ما روزی وارد کننده تجهیزات بودیم ولی کسی به ما نمیفروخت ولی در حال حاضر که روی پای خود ایستادهایم و در حال حاضر به 44 کشور تجهیزات صادر میکنیم، به کشورهای اطراف خود دارو صادر میکنیم و خود را از این کوچه بن بست و تاریک خارج کردیم. قطعا نگاه بکنید دنیا از زمانیکه بچههای ما به تکنولوژی ساخت واکسن رسیدند به قول معروف سر کیسه را شل کردند، همانطور که امروز ما در حال تولید تسلیحات هستیم به ما میگویند که چیزی از ما نمیخواهید و نمیخرید. امروز نیز در دارو بسیار جالب است که اروپاییها هدیه میفرستند و دارو میفرستند، این بخاطر رضای خدا نیست و به این دلیل است که اگر در همسویی با ما بودند اعمال زور بکنند یا اینکه اگر تکنولوژی جلوتر رفت بتوانند بهرهبرداری بکنند.
حتی ما مشاهده میکنیم که در زبان دیپلماسی وزیر خارجه وقتی این جماعت اروپایی دوشب پیش به ایشان چند صد هزار واکسن برای هدیه به ایران دادند، وی در کمال چشم و دل سیری گفتند که این واکسنها را در جهت پناهندههای افغانستانی مصرف میکنیم و خودمان نیاز نداریم. این یک جواب دیپلماسی است که این افراد گمان نکنند میتوانند بهرهبرداری کنند؛ هیچ فرقی بین دارو و تجهیزات وجود ندارد، منتها دشمن یاد گرفته است که اگر قوی باشی احترامت محفوظ است و اگر قوی نباشی به شما ظلم میکند.
* برخی نگاهشان به خارج بود و به دنبال حل مشکلات توسط خارجی ها بودن که نتیجه تلخی اعتماد آنها هنوز روی زبان ما هست، به نظر شما قدرت سخت جمهوری اسلامی در حدی است که نگاه ما به داخل را امیدوار کند؟
در آن موقع و اوایل جنگ بنده به خاطر دارم آن دوستانی که به جبهه آمده بودند تفنگ بادی داشتند، اما بر حسب اعتماد به جوانان و تاسی گرفتن از کلمه ما میتوانیم از حضرت امام، نگاه میکنیم که خودمان را به جایی رساندیم که خودمان هم دچار دگرگونی شدیم که ایا واقعا ما اینقدر استعداد داشتیم. در حال حاضر ناو بندر مکران با وزن 121 هزار تن ساختیم و مخزن سوخت آن 1000 تن است و برای 10 سال هیچ سوختی نیاز ندارد و ما چیزی را ساختیم که در بدترین شرایط بهرهبرداری کنیم.
برای سه سال که این ناو بندر حرکت بکند به هیچ چیزی احتیاج ندارد. هنگامیکه به اروپای غربی رفتند آمریکا به کشورها گفته بود که هیچ چیزی در اختیار ما قرار ندهند ولی 143 روز را در مسیر بود و وارد اقیانوسهایی شد که بعضی ناوها در ان به مشکل میخورند و با عزت و اقتدار برگشت. این ناو بندر ما را در غرب آسیا اول و نیروی دریایی ما را از نیروی دریایی هند قوی تر کرد و این همان ما میتوانیم است.
امروز پهپادها و موشکهای ما و رادارهای ما و در پرتاب ماهواره حرف اول را میزنیم و کاری که 2500 سال حکومت شاهنشاهی نتوانست انجام بدهد در یک تحریم دو جانبه، هم تحریم خارجی و هم در مقطعی تحریم داخلی و دولتهای لیبرال راه مردم را بستند. در این 42 سال انقلاب سالهایی که ما توانستیم خوب کار بکنیم شاید جمعا 10 سال نباشد اما ایران را 2500 سال به جلو برد و این فضا را بچههای ما ارام کردند و به جلو بردند. قطعا امروز ما 95 درصد امکانات دفاعی را خودمان تولید میکنیم و امکانات نیروی زمینی 100 درصد تولید داخل است. امروز ارزش سرباز ما از لحاظ لجستیکی اگر از نیروهای ناتو بالاتر نباشد کمتر نیست؛ ما همانهایی هستیم که بچههای برای دفاع آمدند که به سن بلوغ نرسیده بودند و هنگامیکه شهید شدندنماز بر این ها واجب نبود.
*سردار توان داخلی ما در مسائل دفاعی با اتکا به جوانان خودمان به کجا رسیده است؟
امروز در تهران من در دفتر نشستهام اما پهپاد من بلند میشود و هزار کیلومتر میرود و در باب المندب میرود و ناو آمریکایی را غرق میکنیم. ما امروز با دشمن جنگ تکنولوژی داریم و از حالت دفاعی به حالت هجومی آمدهایم و امام علی میفرماید بهترین دفاع هجوم است و ما به فرموده برادر عزیزمان سرلشکر صفوی برد دفاعی ما در خاک دشمن 3000 کیلومتر است. آمریکا در خلیج فارس میاید که در امریکا اتفاقی نیفتد و برد 3000 هزار کیلومتر یعنی اینکه اگر کسی کاری بکند ما در اروپا و آمریکا با او میجنگیم و اجازه نمیدهیم وارد سرزمین ما بشوند و این تحول باید دیده بشود.
بچههای نظامی با توانمندی، میدان داری، اموزش، ساخت امکانات و لجستیک قوی آماده هستند و امروزاین را مدیون رهبر هستیم که اگر این فرماندهی در اختیار دولتها بود، قطعا دولتهای لیبرال ما را لنگ همه چیز میکردند ولی به استعانت اینکه رهبر ما مستقیم فرماندهی نیروهای مسلح را دارد امروز ما همانطور که امکانات اقتصادی را میفروشیم امکانات نظامی را هم میفروشیم.
*آیا صنعت دفاعی میتواند ارز آوری فراوانی هم برای ما داشته باشد؟
بله با این راه اگر ادامه بدهیم تا 10 سال دیگر گمان نکنم از کشورهای همسایه کسی به اصطلاح از اروپاییها خرید بکند زیرا ما جنس بهتر و بومیتر و سالم تر و مسیر کمتر تحویل میدهیم. این مسیر یک مسیر دغدغه امام است و امروز در این ریل قرار داریم. امروز پیمان بچههای مقاومت ده کشور را با ما هستند و این در تقابل با ناتو است و این رغبت ملتها است.
انتهای پیام /