یک‌شنبه 4 آذر 1403

شبکه برق روستاهای خسارت دیده از سیل اهواز بازسازی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
شبکه برق روستاهای خسارت دیده از سیل اهواز بازسازی شد

اهواز - ایرنا - مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهوازگفت: در راستای پایداری و استمرار خدمات رسانی مطلوب به مردم، شبکه برق روستاهای خسارت دیده از سیل در کلانشهر اهواز با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال بازسازی شد.

حسن کریمی دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به خسارات زیاد سیل سال 98 به شبکه برق کلانشهر اهواز، اظهار داشت: برنامه ریزی به منظور احداث و بازسازی شبکه برق روستاهای آسیب دیده و اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از حوادث مشابه جهت حفظ پایداری شبکه در مناطق روستایی حادثه دیده صورت گرفت.

وی تصریح کرد: در سیل 98 بخش وسیعی از شبکه برق این کلانشهر در مسیرهای روستایی آسیب جدی دید و در برخی مناطق شهرستان کارون، حمیدیه، و بامدژ شبکه به طور کامل به زیرآب رفت، به طوری که دسترسی غیرممکن بود که کارشناسان این شرکت با حضور در محل و برداشت میدانی از وضعیت شبکه نسبت به طراحی مناسب برای بازسازی و جایگزینی مسیرهای جدید اقدامات لازم را انجام دادند.

کریمی ادامه داد: در طراحی و احداث شبکه جدید، کاهش فواصل پایه ها، استفاده ازکلیدهای گازی برای افزایش مانور، تغییر محل عبور شبکه به منظور تسهیل دسترسی، استفاده از اتصالات پرسی جهت کاهش تلفات و به کارگیری بیش از 21 آرایش جدید مهندسی و تقویت شده عبوری، زاویه ای و کششی مورد توجه قرار گرفته است.

وی در خصوص تجهیزات به کار رفته در این پروژه ها بیان کرد: طی عملیات صورت گرفته برای بازسازی شبکه های آسیب دیده از سیل، 16کیلومتر شبکه با به کارگیری 48 کیلومتر سیم آلومینیومی،340 اصله پایه بتونی و12 دستگاه کلید گازی مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز توجه جدی به مبحث پدافند غیرعامل و افزایش قدرت مانور را از دیگر اقدامات انجام شده در این پروژه دانست که بدین منظور امکان تغذیه خطوط از دو مسیر نیز فراهم شده است.

وی محل این طرح ها را روستاهای مسیر تصفیه شکر تا بامدژ واقع در شمال غرب اهواز، حاشیه رودخانه دز و کارون، روستاهای حاشیه رودخانه کرخه واقع در شهرستان حمیدیه، روستاهای مسیر کوت امیر تا جنگیه از توابع شهرستان کارون و روستاهای شهرستان باوی اعلام کرد.

کریمی افزود: این پروژه ها با اعتباری بالغ بر هشتاد میلیارد ریال از محل اعتبارات ماده 10قانون تنظیم مدیریت بحران استان به اجرا و بهره برداری رسیده است و ادامه کار به منظور بازسازی کامل شبکه از محل اعتبارات داخلی شرکت در حال انجام است.

طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه و رهاسازی آب از سد کرخه و دز به دلیل بارش شدید باران فروردین ماه 98 در خوزستان و بالا دست، باعث جاری شدن سیلاب در برخی مناطق خوزستان شد.

*س_برچسب‌ها_س*