شخصیت ادبی و حماسی مرحوم «حمید سبزواری» تا پایان عمر همراه انقلاب بود
حسینی گفت: ادیبان و شعرای مختلفی بودند که در ابتدا همراه انقلاب بودند و در ادامه مسیر خود را عوض کردند اما استاد سبزواری تا آخر انقلابی ماند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور شامگاه شنبه در مراسم افتتاحیه «اولین همایش سرود و سرودههای انقلابی، نکوداشت حمید سبزواری شاعر انقلاب» در سبزواربا اشاره به شخصیت ادبی و فرهنگی حمید سبزواری اظهارداشت: این روحیه این شخصیت ادبی کشور آمیخته با حماسه بود و وی از ابتدا تا انتها در خدمت نظام و انقلاب ایستادگی کرد.
وی با اشاره به اشاره به اینکه انقلاب اسلامی بسیاری از پیشرفت ها خود را مرهون ادیبان و هنرمندان خود است تصریح کرد: تعهد اجتماعی، شور حماسی و استواری در راه انقلاب، از خصیصه های شعر مرحوم حمید سبزواری بود که در زمینه های مختلف اشعاری را با این خصوصیت آفریده است. معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برخی ریزش ها در بین هنرمندان از ابتدای انقلاب تا آخر تاکید کرد: حمید سبزواری از جمله افرادی بود که تا پایان راه خود را از انقلاب جدا نکرد.
حسینی ادامه داد: با بیان اینکه حمید سبزواری ذوق شعری خود را در راه انقلاب خرج کرد افزود: وی هیچ گاه در این مسیر دچار تزلزل نشد و در هیچ نقطه ای از زندگی وی نشان از توقف در مسیر انقلاب دیده نمیشود.
وی با بیان اینکه حمید سبزواری روحیه حماسی خود را از بزرگ مردان سربداران به ارث برده ادامه داد: این روحیه باید در کشور تسری پیدا کند و در همه اقشار افراد شجاعی که دفاع از انقلاب را با هنر خود فریاد بزنند تربیت شوند.
علی اصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با اشاره به ضرورت ثبت سالروز رحلت حمید سبزواری بنام روز شعر انقلاب اسلامی افزود: تاکنون پیشنهاد ما برای ثبت روز رحلت استاد حمید سبزواری در 22 خرداد، به عنوان شعر انقلاب اسلامی در تقویم ملی ایران، معطل باقی مانده است. هنر انقلاب نیز در راستای جمهوری اسلامی، مظلوم واقع شد و حمید سبزواری به عنوان پدر شعر انقلاب، نماد این مظلومیت است ادامه داد: امیدواریم وزارت فرهنگ و ارشاد و دیگر دستگاه های مربوطه، هرچه سریع تر با این پیشنهاد موافقت کنند.
انتهای پیام /