شرایط صدور پروانه 200 واحد رمز ارز در خوزستان فراهم شد
اهواز - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: مشکل صدور پروانه 200 واحد رمز ارز اشخاص حقیقی در استان برطرف شد.
اهواز - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: مشکل صدور پروانه 200 واحد رمز ارز اشخاص حقیقی در استان برطرف شد.
به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا فلاح صبح امروز چهارشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خوزستان از رفع مشکل صدور پروانه 200 واحد رمز ارز اشخاص حقیقی در استان خبر داد و بیان کرد: تاکنون به 85 واحد رمز ارز در استان مجوز داده شده و 45 واحد به بهره برداری رسیده که برای تأمین برق این واحدها در بستر قانون و با مجوز شرکت برق اقدامات لازم انجام شده است.
وی با اشاره به درخواست برخی صنایع استان برای افزایش سهمیه مواد اولیه ادامه داد: سهمیه تأمین مواد اولیه صنایع پایین دست پتروشیمی از ظرفیت اسمی 30 درصد به 60 درصد و صنایع پایین دست فولاد از 15 درصد به 50 درصد نیاز به افزایش دارد که از ستاد تسهیل کشور خواستارم این امر مهم عملیاتی شود.
مدیرکل صمت خوزستان با بیان اینکه یکی از راههای تأمین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی امکان استفاده از بستر فرابورس است ادامه داد: اگر این سازوکار در استان فراهم شود، انگیزه برای فعالیت سرمایه گذاران و صاحبان صنایع در استان بیشتر خواهد شد.
فلاح با اشاره به مشکل ثبت نشدن کالاهای تولیدی منطقه آزاد اروند در سامانه جامع تجارت افزود: ثبت کالا در این سامانه با عنوان سرزمین اصلی قابل انجام است و به همین دلیل کالاهای تولیدی مناطق آزاد امکان ثبت را در این سامانه ندارند که این فرآیند باید مورد بازنگری قرار گیرد.
وی با اشاره به محدودیت عرضه کالا در بورس برای صنایع افزود: به عنوان مثال شرکتهای فولادی برای تأمین مواد اولیه در بورس با مشکلاتی مواجه هستند و به ناچار باید از استانهای دیگر مواد اولیه خود را تهیه کنند.
مدیرکل صمت خوزستان با بیان اینکه شرکتهای پتروشیمی خوزستان 30 درصد تولید کشور را تأمین میکنند، افزود: واحدهای تولیدی پایین دست پتروشیمی در استان با مشکل تأمین مواد اولیه روبهرو هستند.
وی گفت: هزینه تمام شده تولید در خوزستان به دلایل زیادی از جمله شرایط نامناسب آب و هوایی بسیار بالا است و به همین دلیل باید بستههای حمایتی و تشویقی برای شرکتها و صنایع از سوی دولت در نظر گرفته شود.
فلاح یادآور شد: افزایش ظرفیت توسعه صنایع پایین دست و کوچک باید در خوزستان پیگیری و دنبال شود چرا که این صنایع میتوانند زمینه تأمین مواد اولیه، رونق تولید و ایجاد اشتغال استان را فراهم کنند.