دوشنبه 5 آذر 1403

شرط همراهی پلیس با کسب‌وکارهای مجازی / چرا اماکن با کوروش کمپانی برخورد نکرد؟

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
شرط همراهی پلیس با کسب‌وکارهای مجازی / چرا اماکن با کوروش کمپانی برخورد نکرد؟

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا گفت: قانون نظام صنفی و نظارت بر اماکن عمومی که به اتحادیه‌های کسب‌وکار مجازی ارسال شده و رعایت آن مهم است؛ اگر قوانین رعایت شود پلیس همراه شماست.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار علی نوروزی؛ رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی در دومین همایش کسب‌وکارهای مجازی که با حضور کسب‌وکارهای مجازی کشور برگزار شد، اظهار کرد: صاحبان کسب‌وکارهای مجازی نباید کسب‌وکارهای خود را کوچک تلقی کنند بلکه ما این کسب‌وکارها را یک اماکن عمومی در سطح کشور تلقی می‌کنیم.

وی افزود: بر اساس ماده 4 بند 14، از قانون نیروی انتظامی و مصوبات شورای امنیت و... پلیس در نظارت بر محتوا و قانون نظام صنفی خدمت می‌کند.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا ادامه داد: پلیس فتا و هم پلیس اماکن قصد مانع زایی ندارند و مانع زدایی و تسهیل گری از هدف‌های ماست. نظارت‌های بسیاری بر کسب‌وکار حقیقی صورت می‌گرد اما در کسب‌وکارهای سایبری این شرایط نیست زیرا ما شرایط کاری آنها را درک می‌کنیم.

سردار نوروزی ادامه داد: در برخی پلتفرم‌ها شکایت کاربران از حیث موضوعات مختلف اعم از اخلاقی، کلاهبرداری یا کالای قاچاق زیاد است؛ به خصوص درباره برخورد با کالای قاچاق که وظیفه ماست در هر سطوحی که فروخته شود؛ پلیس برخورد می‌کند.

نوروزی خطاب به صاحبان کسب‌وکارهای مجازی گفت: قانون نظام صنفی و نظارت بر اماکن عمومی که به اتحادیه‌های کسب‌وکار مجازی ارسال شده و رعایت آن مهم است؛ اگر قوانین رعایت شود پلیس همراه شماست.

وزارت صمت: اتحادیه تجهیزات صوتی تصویری به کوروش کمپانی مجوز داده بود

وی افزود: شما جوان و با تحصیلات هستید باید قانون نظام صنفی را رعایت کنید و بر اساس شرایط خاص و پیچیده اصل قانون را نادیده نگیرید و بر اساس احساسات تصمیم گیری نکنید.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا با اشاره به کلاهبرداری کوروش کمپانی گفت: پلیس بر نظارت عمومی اقدام می‌کند، در مورد تمامی فروشگاه‌ها برای ایجاد امنیت شغلی خودشان و امنیت شهروندی باید استعلاماتی صورت گیرد. وقتی یک کسب‌وکار قصد شروع فعالیت دارد؛ پلیس در این مسئله دخیل نیست و هنگام صدور مجوز پلیس در اطلاع نیست اما اگر مشکلی رخ دهد پلیس مسئولیت دارد.

وی با اشاره به اینکه چهار میلیون فروشگاه در فضای حقیقی در کشور داریم، تاکید کرد: پلیس وظایف نظام بخش خود را انجام می‌دهد، شما صاحبان کسب‌وکارها نیز قوانین را رعایت کرده و از حمایت پلیس بهره‌مند شوید.