شرکت دانش بنیان
شرکت دانش بنیان
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ائتلاف دریایی امروز یکی از اولویتهای منطقه است و با شکل گیری آن حتماً سطح امنیت در منطقه به میزان قابل توجهی ارتقا خواهد یافت.
بعد از ثبت جهانی کشمش ملایر و گردوی تویسرکان این سومین محصول کشاورزی استان همدان است که به ثبت جهانی رسیده است.
شرکت ایسکرا اتوالکتریک ایران از شرکت های زیر مجموعه کروز با هدف معرفی جدیدترین محصولات خود در نمایشگاه قطعات اصفهان حضور یافت.
اقتصادنیوز: شرکت ایسکرا اتوالکتریک ایران از شرکت های زیر مجموعه کروز با هدف معرفی جدیدترین محصولات خود در نمایشگاه قطعات اصفهان حضور یافت.
سیر یک محصول راهبردی و با کیفیت جهانی در همدان محسوب می شود که سیرکاران و کشاورزان امیدوار هستند که ثبت جهانی آن به حل مشکلات فعلی آنها از کشت و برداشت استاندارد، صادرات، بسته بندی و توسعه این محصول، اشتغالزایی و توسعه کشاورزی در این منطقه کمک کند.
تهران - ایرنا - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان از افزایش سهمیه سربازفناور به سالانه 10 هزار نفر از سال جاری خبر داد و گفت: این سهمیه تنها مختص نیروهای کلیدی شرکتهای دانش بنیان است.
ایسنا نوشت: خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: قطعا برنامه هفت ساله توسعه بدون کار و تلاش پی در پی و بدون تولید مبتنی بر علم و بدون تعریف دقیق راهبردها و اجرای درست به نتیجه نخواهد رسید.
توسعه صنعت فضایی ایران حاصل سالها تلاش دانشمندان و نخبگان کشور است که روند رشد و توسعه آن در برههای از تاریخ سیاسی کشور کند شده بود اما مدتی است خبرهای خوبی از این حوزه به گوش میرسد.
شرکت ایسکرا اتوالکتریک ایران از شرکت های زیر مجموعه کروز با هدف معرفی جدیدترین محصولات خود در نمایشگاه قطعات اصفهان حضور یافت.
یکی از محصولات کشاورزی مهم در همدان پس از سالها پیگیری و اعلام رسمی دفتر بینالمللی سازمان جهانی مالکیت معنوی و فکری WIPO در ژنو سوئیس در تاریخ 18 خردادماه 1402 با شماره آگهی به شماره AO-1273 به ثبت جهانی رسید.
اقتصاد ایران با وجود محدودیت های مختلف تحریمی و با وجود مشکلات متعدد زیرساختی توانسته است رشد 4 درصدی را در سال 1401 رقم بزند.
همشهری آنلاین نوشت: یکی از محصولات کشاورزی مهم در همدان پس از سالها پیگیری و اعلام رسمی دفتر بینالمللی سازمان جهانی مالکیت معنوی و فکری WIPO در ژنو سوئیس در تاریخ 18 خردادماه 1402 با شماره آگهی به شماره AO-1273 به ثبت جهانی رسید.
بر اساس مدل ها و پیش بینی ها تا سال 2050 هیچ کشوری صادر کننده مواد غذایی نخواهد بود، لذا راهی به غیر از خودکفایی و تغییر الگوی مصرف نداریم.