جمعه 2 آذر 1403

شهرداری دائم معتادان متجاهر در محله هاشم‌آباد را جمع‌آوری می‌کند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
شهرداری دائم معتادان متجاهر در محله هاشم‌آباد را جمع‌آوری می‌کند

به گزارش فارس، ناصر امانی در دویست و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش محله گردی محله هاشم آباد در منطقه 15 با بیان اینکه این منطقه هشت ناحیه و 19 محله دارد و پس از منطقه چهار از لحاظ وسعت و جمعیت بزرگترین منطقه است و 650 هزار نفر جمعیت دارد، اظهار کرد: 110 هزار نفر در سه محله هاشم آباد، ابوذر و دیگر محله این منطقه زندگی می کنند. محله هاشم آباد با جمعیت 25 هزار نفری از محلات ضعیف این منطقه محسوب می شود که تنها نقطه برجسته آن وضعیت خوب آموزشی است. در یک خیابان در تمام مقاطع تحصیلی از ابتدایی تا دبیرستان، مراکز آموزشی وجود داشته و شهرداری توجه خوبی به این مراکز داشته است.

وی با بیان اینکه در این محله کوچک 10 هزار نفر اتباع زندگی می کنند، یادآور شد: در یکی از مدارس از 700 نفر دانش آموز 350 نفر دانش آموز اتباع هستند و در بازدیدی که داشتیم در یک کلاس مقطع ابتدایی از 39 نفر دانش آموز 36 نفر اتباع بودند. با وجود زمینه خوب ایجاد شده می بینیم که این تعداد از اتباع در این مدارس تحصیل می کنند که باید درخصوص اتباع، وزارت کشور و نهادهای مربوطه راهکارهای لازم را تدبیر کنند.

امانی با اعلام اینکه مشکل اصلی این محله همچون دیگر محلات آسیب های اجتماعی است، اظهار کرد: تعداد معتادان متجاهر در این محله در ساعات مختلف از 60 تا 100 نفر متغیر است که شهرداری هر شب درگیر جمع آوری این معتادان است اما مجدداً به محله بازمی گردند که باعث سلب امنیت و افزایش سرقت در محله شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به گرانی مسکن، یادآور شد: یک واحد 70 متری در این محله به 20 نفر از اتباع اجاره داده می شود که باعث گرانی مسکن در این محله شده است.

وی با بیان اینکه خرید و فروش ضایعات در این محله یکی دیگر از آسیب ها بود، گفت: شهرداری نسبت به پلمپ این مراکز اقدام کرده اما آنها با تغییر نام شغل خود به خرید و فروش فلزات رنگی، شرایطی را ایجاد کردند که نمی توان آنها را پلمپ کرد.

امانی با اعلام اینکه وجود خانه های قرمز از دیگر معضلات محله است، تصریح کرد: تعداد این خانه ها از محله شوش کمتر است اما وجود آن باعث ایجاد احساس ناامنی شده و علاوه بر این عدم روشنایی مناسب و نور ضعیف در بوستان ها و معابر باعث می شود که معتادان و کارتن خواب ها به راحتی در محله تردد کنند و به شهروندان احساس ناامنی بدهند.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه 15 مسجد و حسینیه در این محدوده وجود دارد، یادآور شد: تنها فضای فرهنگی هاشم آباد سرای محله است، اما دسترسی مردم به آن سخت است و نمی توان چندان از آن استفاده کرد.

وی همچنین تصریح کرد: مجتمع فرهنگی و ورزشی امام حسین (ع) یکی از ظرفیت های خوب این محله است که با معماری بسیار خوبی طراحی شده اما فضای داخلی آن به مأمنی برای استراحت کارتن خواب ها و معتادان تبدیل شده و حتی معتادان گنبد و سقف این مجتمع را به سرقت برده اند.

امانی با اشاره به کمبود سرانه های بهداشتی و درمانی در محله هاشم آباد، یادآور شد: وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی باید فکری به حال این موضوع کنند و نیاز است که مرکز درمانی و یا کلینیک در محله راه اندازی شود.

وی درخصوص دسترسی سخت مردم به وسایل حمل و نقل عمومی، اظهار کرد: باید یک پل مکانیزه در محله نصب شود تا مردم بتوانند به ایستگاه تاکسی در محله دسترسی داشته باشند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه شهردار تهران به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور اعلام کرده که کودکان کار را با همکاری سایر دستگاه ها جمع آوری خواهد کرد، گفت: خواسته ما این است که کودکان کار ساماندهی شوند؛ اینکه کودکان بدون کنترل در محلات حضور داشته باشند، اتفاق خوبی نیست و نیاز به ساماندهی دارد.

وی ادامه داد: نوسازی مدارس و ایجاد امنیت در معابر منتهی به مدارس، تکمیل کلانتری در حال احداث، انتقال سرای محله به فضای در دسترس، جمع آوری انهار روباز، ایجاد ظرفیت استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و جمع آوری معتادان متجاهر از درخواست های شهروندان این محله است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید معتاد متجاهر شهر تهران این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است