جمعه 21 دی 1403

صلح و سازش 38 درصد از پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف کردستان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
صلح و سازش 38 درصد از پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف کردستان

اسدی گفت: هم اکنون 38 درصد از پرونده های شورای حل اختلاف استان کردستان به صلح و سازش منجر می‌گردد که بنا داریم با تلاش مضاعف همکاران این میزان را به 45 درصد برسانیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، همزمان با سالروز تاسیس شوراهای حل اختلاف، معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سنندج دیدار و گفتگو کرد.

بهادر اسدی ابتدا در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کردستان اظهار داشت: در سند تحول قضایی قوه قضاییه اشاره ای ویژه به مقوله صلح و سازش شده است.

وی افزود: در معاونت توسعه حل اختلاف نهادهای شبه قضایی همچون نهاد داوری، میانجیگری و ستاد ملی صبر فعال هستند و تعداد قابل توجهی از پرونده های قضایی از این طریق منجر به صلح و سازش می شود.

اسدی تاکید کرد: هم اکنون 38 درصد از پرونده های شورای حل اختلاف استان کردستان به صلح و سازش منجر می گردد که بنا داریم با تلاش مضاعف همکاران این میزان را به 45 درصد برسانیم.

معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان افزود: اخیرا ابلاغ 43 نفر از صلح یاران شهرستان سنندج توسط ریاست کل دادگستری استان به ایشان اهدا گردید و مقرر است تا در تمامی شهرستانها و روستاهای استان کردستان این افراد بصورت خودجوش طرفین پرونده ها را به صلح و سازش هدایت نمایند.

اسدی خاطرنشان ساخت: همچنین بنا داریم تا در تمامی مساجد سطح استان کردستان یک هیأت صلح و سازش مستقر نماییم.

در ادامه این جلسه، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی نماینده مقام معظم رهبری در استان کردستان ضمن تبریک این روز به رئیس و کارکنان شوراهای حل اختلاف استان، کار شوراهای حل اختلاف را عام المنفعه توصیف کرد و افزود: ایجاد صلح و سازش در بین مردم کار پرخیر و برکتی است که موجبات رضایت خدای متعال را در پی دارد.

وی افزود: شوراهای حل اختلاف می توانند حجم ورودی پرونده ها به دادگستری را کاهش دهند و از این حیث باید کارکنان این نهاد از حمایتهای بیشتری برخوردار شوند چرا که کارشان به نوعی مجاهدت محسوب می شود.

انتهای پیام /