ضرورت توجه به محتوای فاخر در بیلبوردهای شهر / برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب قطعی نیست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران به ارایه تذکرات خود پرداختند و مهدی اقراریان دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با ارایه تذکری به سالگرد شهادت شهید محمد باقر صدر و خواهر ایشان اشاره کرد و به سازمان زیباسازی شهرداری تهران تذکر داد و اظهار داشت: شاید بسیاری از افراد و نسل جدید ندانند که شهید محمدباقر صدر...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران به ارایه تذکرات خود پرداختند و مهدی اقراریان دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با ارایه تذکری به سالگرد شهادت شهید محمد باقر صدر و خواهر ایشان اشاره کرد و به سازمان زیباسازی شهرداری تهران تذکر داد و اظهار داشت: شاید بسیاری از افراد و نسل جدید ندانند که شهید محمدباقر صدر از چه جایگاهی برخوردار بوده اند در حالیکه در شهر تهران، پلها و خیابانهایی به نام این شهدا و سایر شهدا داریم. وی افزود: در شرایطی که شهرداری شعار خود را تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام انتخاب کرد، برای معرفی این شخصیتهایی که پل ها، خیابانها و میدانها که با نام شهدا هستند، آنگونه که شایسته است عمل نمیکنیم. وی با اشاره به بیلبوردهای تبلیغاتی در سراسر پل شهید صدر، اظهار داشت: برای درآمد زایی، بیلبوردهای مختلف مصرفگرایی استفاده میکنیم، اما یک بیلبورد را به معرفی شهدا در کنار خیابانها و پلها اختصاص نمیدهیم. اقراریان با بیان اینکه به تولید محتوای فاخر توجه نداریم، خطاب به شهردار تهران گفت: یکی از خلأها در سازمان زیباسازی شهرداری تهران، عدم توجه به محتوا نسبت به شخصیتهای ملی و مذهبی ایران است و ضروری است ظرف مدت یکماه نسبت ارایه گزارش در این خصوص اقدام شود. این عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین به عدم شفافیت قراردادها در شهرداری تهران تذکر داد و گفت: پیش از این تذکراتی در این خصوص داده ایم و امیدواریم نسبت به این موضوع توجه شود.
عذرخواهی از اختلال در مترو
نرجس سلیمانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برخورد ناشایست با برخی شهروندان فلات شرقی ایران در شهر تهران، افزود: از رسانهها به عنوان چشم بیدار جامعه تقاضا میشود با چنین موضوعی با صدق بیان برخورد کنند چراکه چنین برخوردی در شأن کلانشهر الگوی جهان اسلام نیست. سلیمانی با بیان اینکه از رسانهها انتظار میرود با این موضوع با حساسیت برخورد کنند، گفت: هر گونه رفتار دور از اخلاق با فرهنگی ایرانی و اسلامی در تضاد است و آن را تقبیح میکنم. وی با اشاره به اختلال پیش آمده در مترو از شهروندانی که معطل شدند، عذر خواهی کرد و افزود: امیدواریم تأمین قطعات و فروش بلیت به گونهای باشد که اختلال در مترو به حداقل برسد.
ضرورت ساماندهی پهنه صنعتی ری
زهرا شمس احسان عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در زمان تذکر خود به ضرورت ساماندهی پهنه صنعتی شمال ری اشاره کرد و گفت: در این زمینه کارگروه فنی کمیسیون ماده 5 به صورت دقیقتر موارد را بررسی و پیشنهادات جدید را مطرح کند. وی با بیان اینکه طرح 450 هکتاری در این زمینه باید تهیه و در شورای اسلامی شهر تهران ارائه شود، گفت: شورای عالی معماری و شهرسازی طرح بازآفرینی خیابان فداییان اسلام بر مبنای ایجاد مراکز تجاری، فضاهای سبز، پارکینگ و مواردی از این قبیل را در شهر ری تصویب کرده است. به گفته شمس احسان، این منطقه طرح یکپارچهای برای ساماندهی نداشته و به عرصهای بی دفاع و ناکارآمد تبدیل شده است. این عضو شورای اسلامی شهر تهران از شهردار تهران خواست نسبت به تصمیم گیری جدی در چارچوب برنامه اجرایی منسجم اقدام و به شورای شهر گزارش دهد.
هنوز برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب قطعی نشده است
پرویز سروری عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مشکل ترافیکی تهران، گفت: شاهد مشکلات جدی ترافیک در شهر تهران به دنبال برگزاری نمایشگاهها هستیم. وی با بیان اینکه هنوز برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب قطعی نشده است، گفت: از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همه افرادی که در این زمینه مسئولیت دارند درخواست کردیم این موضوع را مدنظر قرار دهند. عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به افتتاح مجتمع فرهنگی ورزشی دژ باغ کن و سرای محله عمو عباس در ری از این افتتاحیهها قدردانی کرد. سروری با بیان اینکه اکنون افراد زیادی از اتباع خارجی در تهران زندگی و باید از خدمات استفاده کنند، اظهار داشت: با توجه به مشکل کارت شناسایی این افراد، شرکت مترو در این زمینه تدبیری بیندیشد تا مشکل این شهروندان برطرف شود. وی با بیان اینکه هر شب 35 هزار افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در بوستانهای شهر توزیع میشود، گفت: مراسم افطاری ساده در ایستگاههای تاکسی یکی از اتفاقات جالبی بود که در شهر شاهد بودیم و این اقدام قابل تقدیر است. مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز انتقال نمایشگاه به محل دائمی نمایشگاه را یک اشتباه بزرگ دانست و گفت: امیدواریم از این خطا بازگردند. چمران تاکید کرد: قرار است جلسهای در این مورد برگزار و مشکل به صورت ریشهای حل شود. احمد صادقی عضو شورای اسلامی شهر تهران در زمان تذکر خود اظهار داشت: تعدادی از پروندههای املاک به دلیل سردرگمی نتوانستند نسبت به پرداخت عوارض بر اساس نرخ روز اقدام کنند و شهرداری باید ضمن شناسایی این مالکان زمینه جبران خسارات را فراهم کند. وی افزود: شرایط تشخیص باغات نیز باید در کمیسیون ماده 77 مطرح شود و نیازی به ارائه در صحن شورا نیست. صادقی افزود: کمیسیون ماده 77 اختلافات بین شهرداری و مؤدیان را بررسی میکنند و اگر خارج از مصوبات باشد باید نسبت به صدور رأی اقدام شود، اما گاهی مشاهده میشود که بر اساس مصوبه شورای شهر رأی صادر، اما بر خلاف آن عمل میشود. وی، مسئول حسن اجرای احکام کمیسیون را سازمان بوستانها و فضای سبز عنوان کرد و گفت: شهرداری تهران برای شهرداریهای مناطق دسترسی ویژه ایجاد میکند تا بتوانند آراء کمیسیون ماده 77 را جایگزین کنند که خلاف قانون است. عضو شورای اسلامی شهر تهران، توزیع خارج از انحصار منطقهای پروندههای کمیسیون ماده 100 را خواستار شد و گفت: پروندهها به صورت تصادفی برای بررسی بیشتر به شورا ارسال شود.
نامگذاری سه ایستگاه مترو / تغییر نام 8 معبر در تهران
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه مصوبه نامگذاری کمیسیون نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران را در دستور کار قرار دادند. نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این خصوص گفت: کمیتههای نامگذاری در شرکتها و سازمانها فعال شدند تا علاوه بر نامگذاری خیابانها و معابر، ایستگاههای مترو و میادین و سایر موارد نیز بررسی شوند و سپس در صحن شورا اعلام و تصویب شود. وی با بیان اینکه معمولا روال این است که ایستگاه مترو به نام همان محل بهره برداری، نامگذاری شود، افزود: سه ایستگاه بی نام در مترو تهران تقاطع کاشانی و علامه جعفری جنب بوستان پروانه به نام علامه محمدتقی جعفری، ایستگاه دیگری در منطقه پنج تقاطع خیابان آیت الله کاشانی و جنت آباد جنوبی به نام آیتالله کاشانی و ایستگاه دیگری در منطقه پنج در میدان چهارباغ به نام ایستگاه چهار باغ نامگذاری شد. وی افزود: همچنین کوچه ارکیده دوم در منطقه یک به نام شهید سید احمد موسوی، نامگذاری کوچه فاقد نام در منطقه یک به نام مهرداد معیر، تغییر نام کوچه شببو در اقدسیه منطقه یک به نام شهید دکتر موسی فتح آبادی، تغییر نام کوچه مریم در منطقه یک به نام شهید جاویدالاثر محمدرضا سوری تغییر نام یافت. معدنی پور ادامه داد: تغییر نام خیابان گلستان سوم در منطقه یک به نام استاد دکتر احمد روستا پدر علم بازاریابی، تغییر نام کوچه مهر سوم در منطقه یک به نام شهیدان فائزه و شهاب منصوری، تغییر نام کوچه اختر در منطقه 11 به نام بصیرت، نیز در کمیته نامگذاری تصویب شد. رئیس کمیته نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران افزود: تغییر نام رودکیشمالی به نام شهیدان منا، تغییر نام خیابان رودکی جنوبی به نام رودکی، تغییر نام خیابان نسترن به نام شهید سید فریدالدین معصومی و تغییر نام کوچه نسترن به نام شهید اسماعیل رستمی نیز در کمیته نامگذاری تصویب شد. در نهایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران مصوبه کمیته نامگذاری را تصویب کردند.
ارایه اموال مستعمل شهرداری تهران به موسسات دولتی خیریهها منعی ندارد
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه بررسی لایحه شهرداری تهران در خصوص «اعطای مجوز به شهرداری تهران جهت از رده خارج کردن امول منقول مستعمل تحویلی به ارگانها، دستگاههای دولتی، مؤسسات عمومی و عامالمنفعه، شهرهای دچار حوادث ناگهانی و سایر موارد مشابه» را در دستور کار قرار دادند. میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران درباره این لایحه توضیح داد و گفت: برخی اموال شهرداری شامل تجهیزات اداری، کانکس و رایانه مستهلک شده و مقرر شده است که تا سقف یک میلیارد تومان، انتقال اموالی که مستهلک شده و باید از لیست اموال خارج شود، بوروکراسی نداشته باشد و شهرداری بر اساس تصویب در کمیتهای این اختیار را داشته باشد که اموال را انتقال دهد. وی افزود: خودروی سنگین و سبک، موتور سیکلت و در مجموع وسایل نقلیه شامل این لایحه نمیشود. سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران بر اینکه قیمت اقلام مستعمل بر اساس نظر کارشناسی مشخص شود تاکید کرد. وی افزود: ممکن است ارزش دفتری این اقلام مبلغ پایینی باشد و باید بر اساس نرخ کارشناسی، تحویل اقلام انجام شود. ناصر امانی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز در این خصوص گفت: این لایحه بر مبنای بند 10 ماده 55 قانون شهرداریها است که کمیتهای با درخواست نهادهای عمومی و خیریه اموال فرسوده را به نهادها ببخشد. وی با بیان اینکه طبق قانون هرگونه هبه باید به تصویب شورای شهر برسد، گفت: باید مشخص کنیمکه میخواهیم تا سقف یک میلیارد تومان شهرداری اموال فرسوده خود را هبه کند یا خیر. مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقلام مستهلک سالیانه به مزایده گذاشته میشود، افزود:، چون این اقلام قیمت داشته و واگذاری آن به سایر شهرها مشکل دارد، در فرمانداری با ایراد مواجه خواهد شد. چمران ادامه داد: ارائه وسایل به دستگاههای دولتی و مؤسسات خیریه منعی ندارد، اما تحویل به شهرهای دیگر با اشکال روبه رو خواهد شد. وی پیشنهاد کرد که ادامه بررسی این لایحه به جلسه آتی شورای شهر موکول شود.
الزام شهرداری تهران به ارایه برنامه کاهش تورم و افزایش تولید
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه امروز خود طرح یک فوریتی «برنامههای اجرایی و علمیاتی مدیریت شهری در کاهش تورم و افزایش تولید در شورای اسلامی شهر تهران»را در دستور کار قرار دادن و با اکثریت آرا تصویب کردند. ادامه دارد...