طب سنتی
طب سنتی
رئیس اداره طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران رتبه چهارم را در حوزه طب سنتی دارد و این دستاورد چشمگیر در سالهای آینده ارتقا مییابد.
تیم جنایی پس از حضور در خانه مورد نظر با جسد مرد جوانی مواجه شدند که آثار خفگی روی گردن وی مشهود بود؛ همچنین در ادامه مشخص شد مقتول پزشک طب سنتی بوده و در یک مطب در شرق تهران فعالیت میکرده است.
مسئول بسیج دانشجوئی آذربایجانشرقی گفت: پویش فرهنگی بر مدار حبیب و نقاشی با کودکان عراقی، ارائه خدمات مشاوره ای و درمانی طب سنتی به همراه پک های مربوطه و در بخش مهارتی نیز تعمیرات کوله پشتی و... توسط دانشجویان ارائه شد.
یک پزشک طب سنتی در خانهاش در شرق تهران به قتل رسید و اموالش به سرقت رفت.
تهران - ایرنا - رئیس اداره طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران رتبه چهارم را در تولید علم در حوزه طب سنتی دارد و این دستاورد چشمگیر در سالهای آینده ارتقا مییابد.
گوشت شتر، یکی از لذیذترین گوشت ها با خواص و فواید متعددی برای سلامتی می باشد که می توانید با خیالی آسوده از گوشت شتر، به میزان مناسب استفاده کنید.
پزشکان آیورودا (طب سنتی هند) ادعا میکنند که سیر یکی از کارآمدترین آنتیبیوتیکهای طبیعی در برابر طیف گستردهای از ویروسها و باکتریهاست.
برگهای مولوخیا با کمک موثر به کاهش فشار خون، خطر ابتلا به فشار خون را کاهش میدهد. این گیاه سرشار از پتاسیم است و از آن جایی که پتاسیم به عنوان یک گشاد کننده عروق شناخته میشود، به شل شدن رگها کمک میکند. این خاصیت پتاسیم به بهبود اکسیژن رسانی و کاهش فشارهای قلبی عروقی کمک میکند.
اقتصادنیوز: مصرف انگور بعد از غذا چاق کننده است و به این دلیل که یکی از مولدهای خون در بدن است، در دوران نقاهت به بهبود بیمار کمک میکند.
امروزه کمتر خانه ای در ایران و یا حتی در خاورمیانه می توان یافت که از پودر لیمو بخصوص پودر لیمو عمانی در غذاهای خود استفاده نکند، عطر، طعم و رایحه دلپذیر طرفداران بیشماری را برای این ادویه به وجود آورده است.
خوردن انگور به عنوان غذا، که همراه با نان مرسوم است، به پاکسازی بدن کمک میکند حتی از اثرات منفی آلودگی هوا هم میکاهد و انتخاب خوبی برای عصرانه و شام است؛ با این حال مصرف این میوه بعد از غذا چاق کننده است و به این دلیل که یکی از مولدهای خون در بدن است، در دوران نقاهت به بهبود بیمار کمک میکند.
دکتر الهام اختری، متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه نوشت: «برخی افراد با خون دماغ، تغییر فشار خون، تغییر خلق و خو، و تغییرات پوستی به به استقبال پاییز میروند، زیرا طبیعت پاییز سرد و خشک است! این فصل خصوص برای آنهایی که مزاج گرم وتر دارند، مناسبتر و خوشایندتر است.»