طب سنتی
طب سنتی
خاکشیر علاوه بر فوایدی که برای رفع عطش و تشنگی دارد، برای از بین بردن جوش و لکهای پوستی و درمان شوره سر بسیار مفید است.
اگر شما از مشکلات گوارشی رنج می برید پیشنهاد می شود تا از کنگر فرنگی و زیره سیاه در وعده های غذایی خود استفاده نمایید.
مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران از اسکان بیش از 200 هزار نفر در موکب علی ابن موسی الرضا (ع) در پیاده روی اربعین خبر داد و گفت: در هر وعده غذایی 10 هزار پرس غذا طبخ و توزیع میشود.
مشهد - ایرنا - دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پژوهشگران این دانشگاه موفق به تهیه و تولید شیاف واژیتکس با منشا گیاهی برای درمان بیماری پیش بدخیمی دهانه رحم شدند.
یکی از نشانههای رایج درد عصبی معده سوزش شدید معده است و گاهی هم به حالت تهوع و استفراغ منتهی میشود. گاهی شرایط به گونهای است که هیچ کاری از شما ساخته نیست. اما با طب سنتی میتوانید این درد را تسکین دهید.
شیره انگور یا دوشاب ماده ای بسیار مغذی و مقوی با طبع گرم است که خواص و فواید بی نظیری برای سلامت بدن و بهبود بیماری ها دارد.
همشهری آنلاین نوشت: کیفیت و رنگ مو بیش از هر چیز با وراثت شکل میگیرد اما عوامل متعددی روی سفیدی زودهنگام مو اثر دارند. اگر از سفیدی موهای خود ناراضی هستید با مصرف این خوراکیها میتوانید سفید شدن آن را به تاخیر بیندازید.
مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران از اسکان بیش از 200 هزار نفر در موکب علی ابن موسی الرضا (ع) در پیاده روی اربعین خبر داد و گفت: در هر وعده غذایی 10 هزار پرس غذا با همت خیرین طبخ و توزیع میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکتهای دانشبنیان تولید گیاهان دارویی با فرآوری مواد خام و عصارهگیری توانستهاند محصولات دارویی متنوعی را به بازار داخلی و بینالمللی عرضه کنند. گیاه رازک یکی از گیاهانی به شمار میرود که خواص دارویی آن، برای شرکتهای دانشبنیان و خلاق شناخته شده است. فرآورده دارویی رازک تولید شده توسط شفا پژوهان سبز به کارخانههای تولید ماءالشعیر و تولید دارو...
ویتامین B5 به جلوگیری از شروع زودهنگام سفید شدن مو و بازگرداندن رنگ طبیعی آن کمک میکند. این ویتامین همچنین به رشد مو کمک کرده و رطوبت مورد نیاز موها را نیز تامین میکند.
لبو، انگور، توتهای تازه و توت خشک از جمله میوههای مفید برای درمان و کنترل کبد چرب هستند.
یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسه است، گفت: نعناع و ترخون اشتها آورهای بسیار خوبی هستند همچنین سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است.
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی نوشیدنی را در دفع سنگهای ریز کلیه و مجاری ادراری مفید دانست.