سه‌شنبه 25 شهریور 1404

طرح جامع پیشگیری آسیب‌های اجتماعی ناشی از کرونا در بوشهر تدوین شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
طرح جامع پیشگیری آسیب‌های اجتماعی ناشی از کرونا در بوشهر تدوین شود

بوشهر - ایرنا - استاندار بوشهر گفت: با توجه به بروز مشکلات و آسیب‌های ناشی از کرونا (کووید 19)، تدوین طرح جامع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از این بیماری در این استان ضروری است.

به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند روز یکشنبه در نشست کارگروه اجتماعی استان بوشهر افزود: سازمان بهزیستی، حوزه اجتماعی استانداری و سازمان‌های مردم نهاد نسبت به تهیه و تدوین یک طرح جامع با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از شیوع کرونا در این استان اقدام کنند.

گراوند ادامه داد: در تدوین این طرح ایجاد فضای آرام و بانشاط برای خانواده‌ها در شرایط کرونا مد نظر باشد.

وی بیان کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه محرم، صاحبان منبر و مداحان، موضوع سلامت مردم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از نکات مهم مورد تاکید خود در این ایام بدانند زیرا توجه به سلامت یک وظیفه دینی و حسینی است.

استاندار بوشهر با تاکید بر همراهی مردم برای مقابله با کرونا گفت: اگر مردم همراهی لازم را برای مقابله با کرونا نداشته باشند کنترل این بیماری سخت خواهد بود.

گراوند افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نظام اداری و اصناف همچنان مورد تاکید است و با متخلفان برخورد خواهد شد، در حوزه نظام اداری هیچ قصوری از مدیران دستگاه‌ها برای برخورد با کارمندانی که اصول بهداشتی را رعایت نمی کنند پذیرفتنی نیست.

استاندار بوشهر با اشاره به مشکلات مربوط به ساختمان نگهداری معتادان متجاهر در نقاط مختلف این استان بیان کرد: تاخیر در تکمیل و ساخت مرکز نگهداری معتادان متجاهر در این استان جایز نیست؛ شهرداری‌ها در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف این مراکز با همکاری دستگاه‌های مربوطه اقدام کنند.

گراوند بیان کرد: اگر زباله‌های بیمارستانی با رعایت اصول بهداشتی جمع آوری نشود، تهدیدی برای سلامت مردم خواهد بود به همین دلیل متولیان امر بویژه شهرداری‌ها و بخش خصوصی با رعایت مسایل زیست محیطی نسبت به جمع‌آوری زباله‌های عفونی بیمارستانی اقدام کنند.

*س_برچسب‌ها_س*