طرح ملی مسکن سیاست کارآمد دولت برای کنترل قیمت مسکن است
یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای طرح ملی مسکن یکی از سیاست های کارآمد دولت برای کنترل قیمت مسکن، اجاره بها و کمک به معیشت و رفاه مردم خواهد بود و زمینه خانه دار شدن بسیاری از طبقات پایین جامعه را مهیا می کند.
به گزارش ایرنا، حسین کلانتری چهارشنبه شب در نشست شورای مسکن کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: امروز یکی از مسائل بسیار مهم و دغدغه بسیاری از خانواده ها مسکن است و هزینه های گزافی را سالانه مردم برای اجاره بهای منازل خود پرداخت می کنند.
وی افزود: دولت توجه ویژه ای به تامین مسکن مردم داشته و از این روی علی رغم تحریم های ظالمانه دشمن و مشکلات موجود، اقدام به اجرای طرح ملی مسکن در اکثر نقاط کشور کرده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کمبود زمین برای اجرای طرح ملی مسکن در شهرهای یاسوج و سی سخت، تصریح کرد: دستگاه های اجرایی موظفند نسبت به واگذار یو تحویل اراضی مازاد شان به راه و شهرسازی اقدام کنند.
کلانتری بیان کرد: مکان در نظر گرفته شده برای اجرای طرح ملی مسکن در شهر دهدشت توسط اداره کل راه و شهر سازی استان حوالی مسکن مهر این شهر در نظر گرفته شده است اما برخی مسئولان متولی خواهان بازبینی مجدد این جانمایی هستند.
وی ابراز داشت: باید اما و اگر های موجود در خصوص جانمایی اجرای طرح ملی مسکن در شهر دهدشت در نشستی کارشناسی و بررسی شود و در صورت نیاز نسبت به تغییر این مکان اقدام لازم صورت گیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: امسال جهش مطلوبی در خصوص توسعه مسکن در استان خواهیم داشت به گونه ای که 3 هزار و 500 مسکن برای محرومان، 3 هزار و 300 مسکن برای زلزله زدگان خسارت دیده، 706 واحد برای سیل زدگان خسارت دیده، 4 هزار و 142 واحد در طرح ملی مسکن و دیگر موارد ایجاد خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تلاش بر این است که 4 هزار و 142 واحد مسکونی در این استان به سرانجام برسد و هم اینک از این تعداد 1186 مورد مربوط به واگذاری بنیاد مسکن و 400 واحد واگذاری 99 ساله است.
پژمان نیک اقبالی ابراز داشت: برای اجرای طرح ملی مسکن در این استان کمبود بیش از 14.5 هکتار زمین وجود دارد که حدود 10 هکتار از این میزان در شهر یاسوج نیاز است.
وی بیان کرد: کار اجرای طرح ملی مسکن در شهرهای استان به دلایل متفاوت از جمله نبود زمین، وجود معارضات، همکاری نکردن شهرداری ها در صدور پروانه و عوامل دیگر در حال رکود است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: برای جبران زمین در شهرهای سی سخت و یاسوج می توان از زمین های مازاد و اراضی دستگاه های دولتی بهره برد.
*س_برچسبها_س*