چهارشنبه 3 بهمن 1403

ظرفیت عبور 1800 پرواز عبوری از 132 مسیر هوایی کشور /‌بدهی 2 هزار میلیارد‌ی ایرلاین‌ها به شرکت فرودگاه‌ها

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ظرفیت عبور 1800 پرواز عبوری از 132 مسیر هوایی کشور /‌بدهی 2 هزار میلیارد‌ی ایرلاین‌ها به شرکت فرودگاه‌ها

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در حاشیه نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته در سالن شبستان مصلای امام خمینی (ره)، امروز نشست خبری با حضور محمد محمدی‌بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و سرپرست شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) و سیاوش امیرمکری، مدیر عامل شرکت فرودگا‌ه‌ها و ناوبری هوایی ایران برگزار شد.

در این نشست خبری، سیاوش امیرمکری اظهار داشت: کرونا آثار منفی زیادی در صنعت هوانوردی دنیا گذاشت که از آن به عنوان بزرگترین بحران 50 سال اخیر این صنعت یاد می‌شود، پیش بینی‌ها حاکی از آن است که تا سال 2024 صنعت هوانوردی به شرایط سال 2019 برمی‌گردد.

*بدهی 2 هزار میلیارد تومانی ایرلاین‌ها به دولت

مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره شرکت فرودگا‌ه‌ها ضمن تاکید بر مطالبات شرکت فرودگاه‌ها از ایرلاین‌ها افزود: طی سال 1399 بدهی شرکت‌های هواپیمایی به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افزایش یافت در حال حاضر بدهی ایرلاین‌ها 2 هزار میلیارد تومان است.

وی در تشریح ظرفیت پرواز عبوری کشور افزود: در حال حاضر امکان اعزام و پذیرش 1800 پرواز عبوری در روز را طی 132 مسیر از آسمان ایران داریم و آسمان کشور ما برای پروازهای اروپا به شرق آسیا بسیار مطلوب است به شرط آنکه هزینه تردد از آسمان ایران برای ایرلاین‌های خارجی اقتصادی باشد.

*اعتراض وزارت راه به موضوع درآمد پروازهای عبوری در لایحه بودجه 1401

امیرمکری درباره حذف شرکت فرودگاه‌ها از درآمد پروازهای عبوری در بند ی تبصره 18 لایحه بودجه 1401 گفت: آنچه در لایحه بودجه 1401 آمده بدون هماهنگی با شرکت فرودگاه‌ها بود و وزیر راه و شهرسازی نیز با این موضوع به صورت جدی مخالفت کرد.

مدیرعامل شرکت فرودگا‌ه‌ها و ناوبری هوایی ایران ضمن اشاره به اینکه در سال گذشته 62 درصد نسبت به سال‌هایی که روزانه 750 تا 800 پرواز عبوری داشتیم کاهش یافت اما این شاخص در سال جاری به 580 تا 600 پرواز عبوری از آسمان ایران در روز رسیده است، گفت: بالاترین رکورد اعزام پذیرش مسافر به 51 میلیون نفر در سال‌های گذشته اختصاص دارد اما کرونا سبب شد برخی فرودگاه‌های با فعالیت کم ما به طور کامل تعطیل شود.

امیرمکری در تشریح نقش تجهیزات و پرسنل ناوبری هوایی ایران در موضوع رسیدگی به پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: همه سرویس‌های هوانوردی که در روز سانحه هواپیمایی اوکراینی ارائه شد با هماهنگی لازم بوده و هیچ یک از همکاران ما در پرونده مذکور نقشی ندارند و درگیر این پرونده نبوده‌ایم.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید سیاوش امیرمکری مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره شرکت فرودگا‌ه‌ها ایرلاین‌ها درآمد پروازهای عبوری این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است