سه‌شنبه 6 آذر 1403

ظرفیت‌های فرهنگی ایران زمینه توسعه همکاری با دیگر کشورهاست

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ظرفیت‌های فرهنگی ایران زمینه توسعه همکاری با دیگر کشورهاست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ظرفیت‌های ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، هنری و دانشگاهی، زمینه‌های مهم توسعه همکاری با کشورهای مختلف است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ظرفیت‌های ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، هنری و دانشگاهی، زمینه‌های مهم توسعه همکاری با کشورهای مختلف است.

به گزارش خبرگزاری مهر، صد و پنجاه و سومین نشست شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ریاست محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و اعضای شورای عالی، روز سه‌شنبه 30 خرداد در این سازمان برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این نشست، به سفر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به کشورهای آمریکای لاتین اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این سفر، برنامه‌ها و اقدامات مهمی صورت پذیرفت و شاهد عزم جدی در توسعه روابط با این کشورها به ویژه در عرصه‌های فرهنگی و هنری هستیم و امضای توافقنامه فرهنگی با ونزوئلا توسط وزرای فرهنگ دو کشور و زمینه سازی توسعه تعاملات با دیگر کشورها در این سفر، امکان فعال سازی حوزه‌های متنوع فرهنگی، هنری، گردشگری، علمی، دانشگاهی و فناوری را فراهم می‌کند.

وی افزود: ظرفیت‌های ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف فرهنگی، علمی، هنری و دانشگاهی، زمینه‌های مهم توسعه همکاری با کشورهای مختلف است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، به ضرورت توسعه همکاری‌های چندجانبه فرهنگی علاوه بر توافق و تعاملات دو جانبه تأکید کرد و خواستار توجه بیش از پیش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این زمینه شد.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور نیز در ارتباط با پیشرفت برنامه تحول، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در زمینه هم افزایی و هماهنگی بین دستگاهی به منظور بهره‌مندی در عرصه دیپلماسی فرهنگی و عمومی، حضور جدی‌تر جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی منطقه‌ای و بین‌المللی و... گزارشی ارائه کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: این سازمان برنامه‌ریزی‌های منسجم و دقیقی را برای فعال سازی همکاری‌های دو یا چند جانبه به ویژه در مناطقی که گرایش‌ها و علاقه‌مندی‌های فراوانی وجود داشته، اما کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند در دستور کار قرار داده است و امیدواریم با حمایت و پشتیبانی دولت شاهد جهش فعالیت‌ها باشیم.

در ادامه این نشست، حسین دیوسالار، دبیر شورای عالی نیز گزارشی از روند پیگیری برخی از مصوبات و همچنین دستورات پیش بینی شده ارائه داد و اعضای شورای عالی نیز نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را در ارتباط با موضوعات مربوطه بیان کردند.