پنج‌شنبه 12 تیر 1404

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

به نقل از پایگاه خبری ترند، پاشینیان همچنین به تفصیل طرح مخالفان برای سرنگونی دولت را بیان و اعلام کرد، روسای جمهور سابق ارمنستان و شرکت‌های روسی در این طرح توطئه برای انجام کودتا در ارمنستان نقش داشته‌اند.

هدف قراردادن پایگاه آمریکایی العدید در راستای اعمال حق دفاع مشروع ایران وفق ماده 51 منشور سازمان ملل متحد، در پاسخ به اقدام تجاوزکارانه آمریکا در یکم تیر 1404 علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران بوده و به‌هیچ عنوان نباید اقدام علیه دولت دوست و برادر قطر محسوب شود.

واکنش ایران به حمله آمریکا نه تنها معادلات منطقه را پیچیده تر خواهد کرد، بلکه می تواند زمینه ساز یک درگیری طولانی مدت با تبعات امنیتی، اقتصادی و سیاسی گسترده باشد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی کی. سی. ان. ای همچنین به نقل از سخنرانانی که خواستند نامشان فاش نشود، گزارش کرد: «همه جوانان کره شمالی باید عمیقا این مساله را در ذهن خود حک کنند که باید بی‌رحمانه و فقط با اسلحه با دشمن تسویه حساب کنند.»

طبق تصاویری که ترامپ از پیامک‌های روته در صفحه تلفن همراه خودش گرفته، دبیرکل ناتو با اشاره به حملات ایالات متحده به تاسیسات هسته‌ای ایران نوشته است: «تبریک و تشکر از شما به خاطر اقدام قاطعتان علیه ایران که واقعا فوق‌العاده بود و این کاری است که هیچ کس جرات انجامش را نداشت. این کار باعث شد همه ما امن‌تر بشویم.»

در این جلسه کلیات و جزئیات طرح تعلیق همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تصویب مجلس رسید.

انتظار می‌رود وزارت خارجه توضیح دهد که هر یک از کشورهای مدعی دوستی با ایران از جمله روسیه و چین فراتر از موضع کلامی، چه اقدام حیاتی در حمایت از کشورمان یا تحقق آتش‌بس به انجام رسانده‌اند؟ آیا وقت آن نرسیده است که تدبیری برای خروج از این بن‌بست تنهایی استراتژیک یا خلأ مزمن در پشتیبانی راهبردی بین‌المللی چاره‌ای اندیشیده شود؟

مجلس در مصوبات خود مجازاتی تعیین کرده برای کسانی که اجازه ورود ماموران آژانس به کشور را می‌دهند. مصوبات مجلس شامل همکاری‌های پادمانی و فراپادمانی می‌شود.

دیروز دو سوراخ نفوذ بمب که توسط یک بمب GBU-57A ایجاد شده بود، با خاک پوشانده شد.

نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: به گفته مقامات آگاه از یافته‌ها، یک گزارش طبقه‌بندی‌شده ایالات متحده می‌گوید که بمباران سه سایت هسته‌ای در ایران توسط آمریکا، برنامه هسته‌ای این کشور را تنها چند ماه به عقب انداخته است.

مجری با لحنی چالش‌برانگیز پرسید: "آیا شما به وجود یک کشور یهودی به نام اسرائیل اعتقاد دارید؟ " زهران ممدانی پاسخ داد: "من معتقدم که اسرائیل حق دارد وجود داشته باشد، به عنوان کشوری با حقوق برابر. "

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در واکنشی خشمگینانه به این گزارش‌ها در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «سی.‌ان.‌انِ اخبار جعلی، به همراه نیویورک تایمزِ ورشکسته، در تلاشی برای بی‌اعتبار کردن یکی از موفق‌ترین حملات نظامی تاریخ، با هم متحد شده‌اند. سایت‌های هسته‌ای ایران کاملا نابود شده‌اند! هم تایمز و هم سی.‌ان.‌ان مورد انتقاد شدید مردم قرار گرفته‌اند!»

بنابر اعلام ارتش اسرائیل، تحقیقات اولیه نشان می‌داد که یک عنصر مقاومت به این خودرو نزدیک شده و یک بمب دست ساز را به آن چسبانده است. این خودرو بلافاصله بعد از انفجار آتش گرفت.

سفیر ایران در وین ادامه داد: ما قبل از این حملات هم با آژانس همکاری خوبی داشتیم و همه تأسیسات هسته‌ای تحت نظارت کامل آژانس قرار داشته است و در مورد آینده همکاری ها هم تصمیم لازم گرفته خواهد شد.

وی در واکنش به آتش‌بس میان اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران به شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز گفت: بعد از روزها دویدن به سمت پناهگاه‌ها، دیشب را تا صبح خوابیدیم و این فوق‌العاده بود.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل تصریح کرد: اقدام جمهوری اسلامی ایران کاملاً منطبق با حقوق بین‌الملل و حقوق بین‌الملل بشردوستانه بوده و پایگاه هدف در فاصله قابل توجهی از مناطق شهری و مسکونی واقع شده است، به‌گونه‌ای که از هرگونه خسارت جانبی جلوگیری به عمل آمده است.