شنبه 3 آذر 1403

«عفاف‌گرایی» مهم‌ترین راه مبارزه با انقلاب «جنسی»/ انقلاب جنسی، قاتل بنیاد خانواده است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
«عفاف‌گرایی» مهم‌ترین راه مبارزه با انقلاب «جنسی»/ انقلاب جنسی، قاتل بنیاد خانواده است

مهمترین راهبرد مقابله با انقلاب جنسی «انقلاب عفاف‌گرایی» است و ترویج آموزه‌های دینی در حوزه‌های عفاف و حجاب یکی از موانع شکل گیری این انقلاب مخرب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، اگر اتفاقاتی که در 3 ماهه گذشته در جامعه ما رخ داده را با وضعیت انقلاب جنسی سال 1960 میلادی در آمریکا مشابه‌سازی کنیم، می‌بینیم که همین کارهایی که دختران ما در ایران انجام دادند و مرزها را شکستند با رفتار دختران غربی پیش از انقلاب جنسی شباهت دارد و سال‌ها قبل آن‌ها همین راه را رفته‌اند.

200 کشور غربی و شرقی تحت تاثیر انقلاب جنسی هستند

این انقلاب با تدوین اسناد تربیت جنسی بین‌المللی همانند سند 2030 به دیگر کشورهای جهان سرایت پیدا کرد و با ایجاد میلیون‌ها اشتغال‌زایی و میلیاردها دلار تراکنش مالی از طریق کتاب و رمان، مد و لباس، فیلم وانیمیشن و بازی‌های کامپیوتری و انواع رسانه‌ها و فضای مجازی و صنعت سکس و گردشگری و روسپی گری گسترش یافت. به طوری که هم اکنون بسیاری ازکشورهای جهان یعنی حدود 200 کشور تحت تأثیر مستقیم این جریان هستند و به طورکلی اکثر محصولات فرهنگی جهان غرب و حتی جهان شرق، در تنافی با فرهنگ عفاف و پاکدامنی بوده و کم و بیش در تقویت چرخه این سیستم دخیل است. اهداف مختلفی از انقلاب جنسی در غرب مدنظر بوده که از مهم‌ترین آن‌ها برداشتن محدودیت‌ها و آزادی روابط جنسی برای رسیدن به لذت جنسی بیشتر، کشاندن زنان به بازار کار و نیروی کار ارزان قیمت زنان و درنتیجه درآمدزایی هرچه بیشترسرمایه داران می‌باشد.

یکی دیگر از اهدافی که غرب از انقلاب جنسی دنبال می‌کرد فاصله گرفتن هرچه بیشتر مردم از مذاهب و ادیان الهی بوده است چرا که روح غالب بر ادیان الهی مقابله با فساد جنسی و مبارزه با سیستم ظالمانه نظام سرمایه داری جهانی است. روی کارآوردن دولت‌های همسو با انقلاب جنسی برای دست یافتن به مدیریت واحد جهانی از دیگر اهدافی بود که غرب برای این انقلاب دنبال می‌کرد.

سند 2030؛ توطئه‌ای برای رسیدن به انقلاب جنسی

فرید محمدی مقدم پژوهشگر و نویسنده و مدیر کانون فرهنگی امین در میزگرد مجازی صبح توس، اظهار کرد: گسترش انقلاب جنسی در جهان از طرق مختلف پیگیری می‌شود که یکی از آن‌ها تدوین اسناد تربیت جنسی بین‌المللی همانند سند 2030 است که در روابط بین‌المللی از سوی قدرت‌ها، به سایر کشورها تحمیل می‌شود و در صورت عدم امضاء، تحت تحریم‌های مختلف قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه مهم‌تر از تحمیل اسناد بین‌المللی، متون و محتوای علوم انسانی غرب است، بیان کرد: آنچه در روانشناسی و علوم تربیتی غرب اثبات می‌شود مبنای اسناد بین‌المللی تربیت جنسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: بنابراین علوم انسانی غرب در رشته‌های فلسفه، روانشناسی، جامعه شناسی، علوم تربیتی، مدیریت، علوم سیاسی و حقوق مهم‌ترین عامل گسترش انقلاب جنسی در جهان است.

محمدی مقدم با اشاره به اینکه برای تحقق انقلاب جنسی در ایران برنامه‌های فراوانی از زمان رضاخان شروع شد و تا کنون نیز ادامه دارد، خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و رسانه‌ای و با ایجاد ساختارهای خاص اداری، اجتماعی، تجاری، آموزشی، ورزشی، معماری، شهرسازی، اینترنت و فضای مجازی، مد و لباس وجود داشته و دارد.

محمدی مقدم با بیان اینکه دشمن به دنبال این است که با تحقق انقلاب جنسی در ایران، فرهنگ و سبک زندگی مردم را تغییر دهد و نظام اسلامی را براندازد، افزود: زمانیکه اکثریت مردم پیوسته مرتکب گناهان جنسی و انحرافات اخلاقی شوند به طور طبیعی از آموزه‌های اسلامی فاصله می‌گیرند جهت مخالفت با نظام اسلامی را در دستور کار خود قرار می‌دهند.

این پژوهشگر و نویسنده ادامه داد: این مخالفت را گاهی درکارشکنی و کم کاری، گاهی درتبلیغ علیه نظام، گاهی درعدم مشارکت در انتخابات و گاهی در رأی دادن به افراد مسأله‌دار و طرفدار آزادی نشان می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: حسن روحانی درایام انتخابات ریاست جمهوری سال 96 عنوان کرد: «این‌ها روزی در جلسه‌ای تصمیم گرفته بودند در تهران، در پیاده‌روها دیوار بکشند! این‌ها می‌خواستند مردانه زنانه در پیاده‌رو ایجاد کنند! همانطور که در محل کارشان بخشنامه جدایی جنسیت زنانه مردانه را اعلام کردند.» مدیر کانون فرهنگی امین ادامه داد: این جمله باعث شد برخی ازافراد که طرفدار آزادی‌های جنسی بودند به او رأی دهند و او را به مسند قدرت برسانند.

مقاومت جدی مردم ایران علیه انقلاب جنسی

این نویسنده و پژوهشگر با بیان اینکه انقلاب جنسی در ایران با موانع جدی روبرو است، تصریح کرد: خود ِ ماهیت نظام اسلامی، مصوبات 427 و 820 شورای عالی انقلاب فرهنگی و وضع قوانین مجازات اسلامی و اجرای حدود زنا و لواط، گشت ارشاد و پلیس امنیت اخلاقی نشان‌دهنده مقاومت جدی مردم ایران در برابر انقلاب جنسی است.

وی ادامه داد: همچنین پایبندی اکثریت مردم به احکام شرعی و قوانین اسلامی، مطالبه‌گری خانواده‌های شهدا و مردم متدین، تظاهرات، تحصن‌ها، بست نشینی‌ها و امضای طومارها حکایت از این مقاومت دارد.

انقلاب «عفاف‌گرایی» مهم‌ترین راه مبارزه با انقلاب «جنسی»

محمدی مقدم مهمترین راهبرد مقابله با انقلاب جنسی را «انقلاب عفاف‌گرایی» عنوان کرد و بیان داشت: به طور خلاصه ترویج آموزه‌های دینی در حوزه‌های عفاف و حجاب، ازدواج و تربیت فرزند همراه با نگاه مجرمانه به انحرافات اخلاقی و برخورد قضایی از عواملی هستند که مانع از تحقق انقلاب جنسی می‌شوند و دشمن را در این عرصه ناکام می‌گذارند.

مدیر کانون فرهنگی امین به محورهای انقلاب عفاف‌گرایی در ایران اشاره کرد و افزود: برای تحقق انقلاب عفاف‌گرایی در ایران لازم است در هفت محور برنامه‌ریزی و اقدام کنیم.

لزوم مدیریت سلبریتی‌ها

وی با بیان اینکه نخستین محورانقلاب عفاف‌گرایی تبیینی، بینشی و شناختی است، افزود: این محور شامل پژوهش، تولید محتوا، آموزش و تبیین چرایی و چگونگی عفاف و شبکه مسائل آن است.

محمدی مقدم تصریح کرد: محور دوم انگیزشی بوده و به معنای ایجاد گرایش به رفتارهای عفیفانه و تنفر از بی‌عفتی‌ها، از طریق هنر و رسانه و مدیریت سلبریتی‌ها است.

این پژوهشگر و نویسنده سومین محور را ساختاری و کنشی و رفتاری عنوان کرد و ادامه داد: اصلاح ساختارهای اداری، اجتماعی، تجاری، آموزشی، ورزشی، معماری و شهرسازی، اینترنت و فضای مجازی؛ با هدف تحقق زیست عفیفانه باید انجام شود.

محمدی مقدم به محور چهارم اشاره کرد و گفت: ساماندهی مسئله مد و لباس در چهار چرخه طراحی، تولید، توزیع و تبلیغ، همراه با تشویق و ترغیب، ترهیب و ترعیب، توبیخ و مجازات باید صورت پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: پنجمین محور تسهیل‌گری در امر ازدواج و تأمین نیازجنسی همراه با بررسی عوامل طلاق و فروپاشی نهاد خانواده و علل خیانت‌های زناشویی وارائه راهکارهای پیشگیری و درمان است.

مدیر کانون فرهنگی امین با بیان اینکه ششمین محور، نظارت همگانی و امربه معروف و نهی از منکر است، افزود: برخورد قانونی، سلبی، قهری، قضایی و انتظامی با هر متخلف حقیقی و حقوقی محور هفتم برای انقلاب عفاف‌گرایی است که باید به آن توجه کرد.

سیدمجید صابری فتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در میزگرد مجازی صبح توس، اظهار کرد: با وقوع انقلاب جنسی در غرب تغییر کانال جامعه رخ می‌دهد و این جوامع از فئودالیسم به سمت سرمایه داری و صنعتی‌سازی می‌روند و جهان غرب جهان صنعتی می‌شود.

پای زن‌ها از خانه به کارخانه رسید

وی ادامه داد: از آنجا که برای جهان صنعتی نیروی کار مهم بوده است لذا باید زن‌ها را وارد محیط کار و کارخانه می‌کردند.

صابری فتحی افزود: پیش از آن یعنی در دوران فئودالیسم زن‌ها در خانه بودند و کار خانه را انجام می‌دادند اما در دوران صنعتی باید بیرون می‌آمدند و برای این کار باید یک سری حریم‌ها را می‌شکستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه بعد از ورود زن‌ها به بازار کار تولید بالا می‌رود، خاطرنشان کرد: زمانی که تولید بالا رفت مسئله مصرف کالا اهمیت پیدا می‌کند در نتیجه رقابت به وجود می‌آید و نیاز به تبلیغات می‌شود و برای تبلیغات نیز از زنان استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: کم کم جوامع غربی به این نتیجه می‌رسند که از طریق فیلم های مستحجن و هرزه نگاری هم می‌توانند درآمدزایی کنند در نتیجه خود پورن هم صنعتی می‌شود و گردش مالی بالایی برایشان می‌آورد.

صابری با بیان اینکه صنعتی شدن و جنبه‌های اقتصادی در این زمینه بسیار مشهود است، تصریح کرد: هر چند ممکن است برخی‌ها عقاید دیگری داشتند که وارد انقلاب جنسی شدند اما در نهایت بحث اقتصادی پیش می‌آید به طوریکه امروزه نظریه‌هایی در اقتصاد داریم به عنوان اقتصاد جنسی.

تبعات انقلاب جنسی برای خانواده‌

وی به تبعات انقلاب جنسی اشاره کرد و افزود: زمانیکه روابط جنسی آزاد باشد خانواده کمتر شکل می‌گیرد و انگیزه‌ها برای تشکیل خانواده کمتر می شود و این باعث می‌شود خانواده‌ها از آن خانواده سنتی و بزرگ تبدیل شوند به خانواده‌های کوچک و دیگر محلی به عنوان مامن برای افراد نباشد و افراد نتوانند حمایت‌های لازم را از طرف خانواده دریافت کنند بنابراین تنهایی روی این افراد فشار می‌آورد و بیشتر جامعه تنها می‌شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه طبق تحقیقات انجام شده سه چهارم آمریکایی‌ها از تنهایی رنج می‌برند، بیان کرد: این مسئله به ملت آمریکا آسیب رسانده و نتیجه آن این شده که آمار خودکشی در آمریکا و سایر کشورهایی که در آن‌ها مدرنیته و انقلاب جنسی تحقق پیدا کرده بالا رفته است.

وی جامعه غربی را جامعه بیماری دانست و خاطرنشان کرد: «امیل دورکیم» جامعه شناس معروف فرانسوی و پدر جامعه‌شناسی نوین حدود یکصد سال پیش کتابی با عنوان «خودکشی» نوشته و در این کتاب خودکشی را یک پدیده اجتماعی تلقی کرده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: زمانیکه آمار خودکشی بالا می‌رود نشان می‌دهد که جامعه دچارعدم یکپارچگی و انسجام است و همچنین انتظام لازم را نیز ندارد.

صابری فتحی به رابطه میان خشونت با عمل جنسی و تجاوز اشاره کرد و بیان داشت: اگر یک نفر را به زور وادار کنی غذا نخورد این فرد یک روز یا دو روز ممکن است ناراحت باشد اما دچار مشکلات روانی نمی‌شود اما در رابطه با عمل جنسی و تجاوز قضیه متفاوت است و فرد را با مشکلات روانی متعددی روبه‌رو می‌کند.

وی اظهار کرد: متاسفانه با وقوع انقلاب جنسی و آزادی روابط جنسی بحث خشونت نیز افزایش پیدا کرد.

راهی که امروز برخی دختران ایرانی می‌روند دیروز زنان غربی رفته‌اند

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به حوادث و آشوب‌های اخیر در کشور، تصریح کرد: اگر اتفاقاتی که در 3 ماهه گذشته در جامعه ما رخ داده را با وضعیت انقلاب جنسی سال 1960 میلادی در آمریکا مشابه‌سازی کنیم، می‌بینیم که همین کارهایی که دختران ما در ایران انجام دادند و مرزها را شکستند با رفتار دختران غربی پیش از انقلاب جنسی شباهت دارد و سال‌ها قبل آن‌ها همین راه را رفته‌اند.

وی با اشاره به جنبش «هیپی‌ها»، در غرب بیان کرد: این جنبش یکی از جنبش‌های ضدفرهنگ غرب بود که در آن همه چیز آزاد بود و شعارشان این بود که هر چیزی را حس می‌کنید خوب است انجام دهید.

صابری فتحی افزود: این گروه انواع و اقسام هنجارشکنی‌ها را انجام دادند و انواع داروهای روان‌گردان را استفاده کردند و در نهایت بعد از سه سال حذف شده و هسته اولیه‌شان معتاد و کارتن خواب شدند و از بین رفتند.

وی ابراز کرد: متاسفانه رفتار دختران و پسران ما در این چند ماهه اخیر را می‌توان با رفتار هیپی‌ها مقایسه کرد و دید این افراد دقیقا همان راهی را می‌روند که هیپی‌ها رفتند.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با تاثیر انقلاب جنسی بر نسل z و راه‌های پیشگیری از آن، عنوان کرد: فرض کنید یک کامپیوتر دارید که همه چیز آن خوب است منتهی روی هارد آن چیزهایی ریخته شده که مناسب نبوده است. در رابطه با نوجوان و جوان ما نیز همین مسئله صدق می‌کند، آن‌ها از همه جهات دقیقا شبیه ما هستند اما اطلاعاتی که از شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستا و توئیتر دریافت کرده‌اند اطلاعات درستی نبوده و ما این اطلاعات را در ذهن جوان و نوجوانمان نریختیم بلکه دیگران ریخته‌اند.

صابری فتحی با انتقاد از کم‌کاری برخی نهادها در این رابطه، ابراز کرد: متاسفانه صداوسیما، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، مساجد و شهرداری‌ها همگی کم کار کرده‌اند.

بیلبوردهایی که از تبلیغات فرهنگی محروم هستند

وی در رابطه با کم‌کاری شهرداری در این زمینه، عنوان کرد: بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح شهر بسیار تاثیرگذار است اما شهرداری‌ها از آن برای تبلیغات کار فرهنگی در این زمینه استفاده نمی‌کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه ظاهر شهر اهمیت دارد که غربی نباشد، افزود: در دهه 80 مد بود رستوران‌های سطح شهر سنتی باشد اما در دهه 90 کاملا برعکس شد و انواع و اقسام کافه‌ها به سبک غربی ایجاد شد.

صابری فتحی با انتقاد از اینکه با این وضعیت نوجوان و جوان ما می‌خواهد چگونه بار بیاید، اظهار کرد: متاسفانه با ایجاد این کافه‌های متعدد و رستوران‌های مدرن سبک زندگی جوانان کاملا غربی شد.

جای خالی «تربیت» در نهادهای تعلیم و تربیت!

وی تصریح کرد: متاسفانه آموزش و پرورش و دانشگاه‌های ما کار تربیتی انجام نمی‌دهند و تنها آموزش می‌دهند و این مسئله جوانان را از مسیر منحرف کرده است اما ما باید آن‌ها را به مسیر اصلی بازگردانیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه صداوسیما در رقابت با شبکه‌های ماهواره‌ای به سر می‌برد، خاطرنشان کرد: صداوسیما برنامه‌هایی مشابه برنامه‌های ماهواره ای و تنها کمی متعادل‌تر تولید می‌کند.

پرده از چهره واقعی غرب برداشته شود

صابری فتحی تاکید کرد: باید این کم‌کاری‌ها جبران شود و حداقل کاری که می‌شود انجام داد آگاه‌سازی است بدین معنا که با جوانان صحبت شود و تصویر واقعی از اجتماع غرب به آن‌ها داده شود.

وی با بیان اینکه جامعه ما تصویر صحیحی از غرب ندارد، افزود: این تصویری که امروز در ذهن افراد جامعه شکل گرفته تصویر تکنولوژیکی غرب است و تصویر اجتماعی آن کاملا متفاوت و بسیار خراب است و ما باید اذهان عمومی را آگاه کنیم.

راه نجاتی برای غرب نمانده است

علی‌رغم اینکه خود غربی‌ها انقلاب جنسی را یک جنبش اجتماعی معرفی می‌کنند که مردم خودشان به دنبال تحول و آزادی بودند اما کارشناسان معتقد هستند انقلاب جنسی خواسته سیاستمداران و سردمداران غربی بوده تا نظام خانواده متلاشی شود و زنان از خانواده جدا شده و وقت بیشتری را برای کار کردن بیرون از خانه داشته باشند.

انقلاب جنسی نه تنها نتایج خوبی برای زنان به همراه نداشته است بلکه زنان جوامع غربی را بیش از اندازه خوار و ذلیل کرد و مسئله محترمانه بودن زن را برای همیشه در غرب از بین برد و پیامدهایی فاجعه بار برای زنان آمریکایی به دنبال داشت به طوریکه اولین و بیشترین قربانیان آن زنان و دختران بودند.

آمریکا و اروپا قطعا از چنگال پیامدهای انقلاب جنسی رها نمی‌شوند چرا که این انقلاب در این جوامع ریشه دوانده و رسانه‌هایشان دائما بی‌بند و باری جنسی را به خانواده‌ها تزریق می‌کنند به طوریکه اگر کسی بخواهد از این فرهنگ تهوع‌آور نجات پیدا کرده و عفیفانه زندگی کند نمی‌تواند.

انتهای پیام /