علی ربیعی
علی ربیعی
خبرگزاری ایلنا وابسته به تشکل اصلاحطلب خانه کارگر که توسط چهرههایی چون محجوب و علی ربیعی اداره میشود، امروز و به بهانه تشابه اسمی در یک مسابقه ورزشی، تیتری موهن درباره مقامات عالی کشورمان بهکار برد.
کنشگری موثر سلبریتی ها در اعتراضات، باعث شده تا برخی رسانه ها و فعالان سیاسی از آن ها به عنوان راس و سر معترضان یاد کنند و در کمپین های متعددی خواستار برخورد و محاکمه آن ها شوند.
این جمعیت معترض عصبانی حرف چه کسی را میخوانند و حجت میدانند تا در پی رایزنی او با حاکمیت و وساطتاش به خانههایشان برگردند؟
روزنامه هم میهن نوشت: مسئولان ارشد هربار در مواجهه با تجمعات از ضرورت تمایز قائل شدن میان «اعتراض» و «اغتشاش» سخن میگویند. اما پرسش کلیدی این است که چرا مرز میان این دو پدیده، چنین کمرنگ و ناروشن است؟ چرا و چگونه نیروهای رادیکال اپوزیسیون فرصت و زمینه آن را پیدا میکنند تا شعارهای براندازانه را بر موج اعتراضات اولیه سوار کنند؟
اقتصادنیوز: علی ربیعی سخنگوی دولت حسن روحانی در یادداشتی حوادث اخیر را مورد بررسی قرار داده است.
بررسی تاریخی - تحلیلی تحولات پس از دومخرداد: چرا و چگونه جنبشهای اعتراضی رادیکالیزه شدند؟
دادگاه عالی انگلیس از روز سهشنبه رسیدگی به پروندهای را شروع میکند که سرنوشت برگزاری دومین همهپرسی استقلال اسکاتلند را تعیین میکند.
1705 نفر از اساتید و محققان حوزه علمیه قم با صدور بیانیهای اغتشاشات اخیر را محکوم کردند.
این جنبش آن قدر که دارد بازنمایی می شود نیست، البته یک جنبش است.
اخیرا برخی مواضع از سوی تریبونها و همچنین برخی از افراد تحت عنوان «کارشناس» در صدا و سیما مشاهده میشود که با توهین به عموم جامعه و تعمیم ناروا، منجر به تحریک ذهنهای آسیب دیده میشوند. به هر حال به هر دلیلی این روزها بر روح جامعه، زخمهایی نشسته است.
شرایط روانی کنونی جامعه ناشی از وقایع و رخدادهای اخیر، سبب آسیبپذیری فزونتر شده به گونهای که با هر اتفاق، حرکت و خبری، موجی جدید ایجاد میشود. اگر در گذشته، نیاز به بررسیهای عمیق برای نگرشسنجی از جامعه وجود داشت؛ اینروزها با یک نگاه سطحی نیز، «آسیبپذیریها» کاملا مشهود است.
مساله تاسفبار دیگر اینکه به جای دنبال کردن سیاستگذاریهای آشتیجویانه یا آرامشبخش، درست در جهت مخالف، سیاست تحریک جامعه و نوعی نمک به زخم پاشیدن را مشاهده میکنیم.
ایلنا نوشت: ربیعی گفت: اخیرا برخی مواضع از سوی تریبونها و همچنین برخی از افراد تحت عنوان «کارشناس» در صدا و سیما مشاهده میشود که با توهین به عموم جامعه و تعمیم ناروا، منجر به تحریک ذهنهای آسیب دیده میشوند. به هر حال به هر دلیلی این روزها بر روح جامعه، زخمهایی نشسته است.
محمدرضا باهنر معتقد است در بین خواص هم کسانی وجود دارند که در روزهای اول واکنشهایی داشتند و مسلماً کلاه سرشان رفته است
علی ربیعی تاکید کرد: مساله تاسفبار دیگر اینکه به جای دنبال کردن سیاستگذاریهای آشتیجویانه یا آرامشبخش، درست در جهت مخالف، سیاست تحریک جامعه و نوعی نمک به زخم پاشیدن را مشاهده میکنیم.
باید پذیرفت که در نبود جهاد تبیین بایستی منتظر "تکرار عاشورا" باشیم زیرا اگر "تحلیل صحیح" نباشد تا ذهن مردم را در مقابل حرفهای غلط واکسینه کند؛ ندیدن واقعیتها به سکه رایج بازار تبدیل میشود.