علی ربیعی
علی ربیعی
روزنامه فرهیختگان، در یادداشتی به تحلیل حوادث اخیر و مشکلات در پی آن پرداخت و تاکید کرد علیرغم وعدههای مکرر برای اصلاح قانون اما هنوز هیچ طرح و لایحه اصلاحی توسط مجلس و دولت ارائه نشده است.
با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله سکته غربی ها در تایپه، مردمی سازی اجرای قانون اساسی ضرورت پاسداشت از میثاق ملی، سقوط ترکیبی صهیونیستها به چشم میخورد.
ربیعی در یادداشتی نوشت: همیشه میانه بودن، سرشار از دشواری است به خصوص در جامعهای که فرهنگ عمده آن «یا بامن، یا بر من» شده است. در این روزها که استفاده از خشونتزبانی و فیزیکی هرروز در حال تئوریسازی و عمیق کردن نفرتهاست و در جامعهای که اعتدال و میانهروی نتوانستهاند به ارزشهای فعال اجتماعی تبدیل شوند، میانه ایستادن به خصوص در مسایل سیاسی، پر از مصائب مختص به خود میباشد.
ملیپوش سابق هندبال ایران در مورد روزهای پر فراز و نشیب این رشته صحبت کرد.
فرهیختگان روزنامه ارگان دانشگاه آزاد در یادداشتی به تحلیل حوادث اخیر و مشکلات در پی آن پرداخت.
علی ربیعی در روزنامه اطلاعات نوشت: کامنتهای اخبار در صفحات مجازی را که مرور میکردم، توجهم به نقدهای توهینآمیز و اظهارات پر از خشونت از سوی طیفهای مخالف سیاسی همدیگر، اعم از مدافع، ناراضی تغییرخواه تا برانداز جلب شد.
دادستان کل کشور بیان کرد: اون آقایی که در سیستان و بلوچستان نشسته و خودشان برای زن هیچ حرمتی قائل نیست، امروز سنگ حمایت از زن را به سینه میزند
علی مطهری درباره ریشه یابی اعتراضات اخیر کشور تاکید کرد: ریشه اصلی اعتراضات وضعیت بد اقتصادی مردم است و بیشتر معترضان هم اعتراضات اقتصادی دارند.
رسالت روزنامه نزدیک به قالیباف در مطلبی به دولت حسن روحانی حمله کرد.
مدیرعامل بهشت زهرا برای نخستینبار از مشخصات و ویژگیهای آرامستان جدید تهران پرده برداشت.
بیش از 70 روز است که کشور رنگ و بوی اعتراضات به خود گرفته است. اعتراضاتی که پس از درگذشت مهسا امینی در بازداشتگاه گشت ارشاد آغاز شد اما بنا بر تحلیل ها تنها رنگ و بوی اجتماعی و فرهنگی ندارد و می توان نقدهای اقتصادی و سیاسی مردم را از لابلای اعتراضات فهم کرد.
در روزهایی که اصلاح طلبان حاکمیت را توصیه به اصلاح برخی رویکردها و سیاست ها می کنند، طیفی از تندروها نیز پروژه حذف دیگری را کلید زده اند تا برخی دیگر از چهره های سیاسی اعتدالی را منزوی کرده یا کنار بزنند.
وزارت کشور اخیرا در یک حرکت مدبرانه برای پالایش احزاب غیر تأثیرگذار؛ تأیید مجمع عمومی احزاب را منوط به این کرد که 300 نفر در مجمع حضور داشته باشند.
احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان تعبیری درباره مجلس ششم داشت که در آن گفته بود: «هرگاه پیچ رادیوی مجلس را باز میکردیم، تنمان میلرزید.»
در برایند بسترسازی آشوب، ساخت اعتراض مصنوعی در اذهان و انکار مثبتات ایران اسلامی؛ قرار است "فتنه اقتصادی" رخ دهد که تاجیک و ربیعی و حجاریان و تاجزاده و باقی و... آنرا تدارک دیدهاند.