علی ربیعی
علی ربیعی
در بخشی از خاطرات هاشمی رفسنجانی در بیست و هشتم شهریور 1378 آمده است: عصر آقای [سید ابراهیم] رییسی، رییس [سازمان] بازرسی کلکشور آمد؛ اخیراً حکم ادامه کار گرفته است. از بیانیه کمیته تحقیق شورای عالی امنیت ملی [در مورد حوادث کوی دانشگاه]، اظهار ناراحتی کرد.
بخشی از خاطرات آیت الله هاشمی از بازتاب بیانیه کمیته تحقیق شورای امنیت ملی درباره حوادث کوی دانشگاه را در ادامه می خوانید.
پایگاه اطلاع رسانی «چندثانیه» نوشت: در بخشی از خاطرات هاشمی رفسنجانی در بیست و هشتم شهریور 1378 آمده است:
کیهان نوشت: در همه تخلفات کوچک و بزرگ دیگر هم ممکن است فردی با سابقه بیماری زمینهای یا حتی غیر آن دچار موارد مشابه شود. به قول دوستی، اگر مثلاً فردی برای توضیح درخصوص فرار مالیاتی به اداره مالیات فراخوانده شود و حین مراجعه به این محل دچار عارضه قلبی شود باید قانون مالیات را لغو کرد؟!... آیا دستگاه قضا قصد برخورد با کسانی که بدون سند و با اهداف مغرضانه یا خودنمایی آرامش روانی جامعه...
سوابق تجربی نشان میدهد این اتفاقات، هیچ تغییر نگرشی در حوزه سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی ایجاد نکردهاند در صورتی که در شرایط طبیعی و در یک دولت پاسخگو، اولین تبعات اتفاقاتی از این دست باید در تغییر رویکرد کارگزاران سیاسی و سیاستگذاران رخ دهد.
علی ربیعی نوشت: این نوع سیاستگذاری که متکی بر زمینههای ایجابی مبتنی بر شناخت تحولات اجتماعی نبوده و با فشار به سمت سیاستهای سلبی، مسیر نادرستی را تحمیل کرده باید تغییر یابد.
این نوع سیاستگذاری که متکی بر زمینههای ایجابی مبتنی بر شناخت تحولات اجتماعی نبوده و با فشار به سمت سیاستهای سلبی، مسیر نادرستی را تحمیل کرده باید تغییر یابد.
ربیعی در واکنش به فوت مهسا امینی نوشت: تغییر سیاست و فرآیند سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی، گرفتن درس حکمرانی از وقوع این اتفاقات تلخ و ناگوار است.
علی ربیعی در یادداشتی در روزنامه اعتماد با اشاره به مرگ مهسا امینی نوشت: مهسا و مهساها... و حوادث غمناکی از این دست، مدتی است که جامعه را متاثر کرده که یا پس از مدتی فراموش میشوند یا به ذهنیت جمعی جامعه کوچ میکنند. اما سوابق تجربی نشان میدهد این اتفاقات، هیچ تغییر نگرشی در حوزه سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی ایجاد نکردهاند
مرگ مهسا امینی واکنشهای زیادی را به دنبال داشت. واکنشهایی که غالبا از جنس احساس و عاطفه و از روی نگرانی صورت گرفتهاند. برخی نیز مسئله را در سطحی عمیقتر مورد توجه قرار دادند.
مراسم تشییع این گریمور قدیمی، امروز پنجشنبه، 24 شهریورماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا برگزار و پیکرش در جوار منوچهر اسکندری (هنرمند) به خاک سپرده شد.
آقا! دانشگاههای ما هم کتابخانه دارند؛ نه مال کسی هستند، نه وقفیاند. همانطور که دبیرستانهای ما هم کتابخانه دارند؛ مساجد ما هم دارند! حالا شخصیهایش را نمیگویم. اگر اینطور است، پس [وزیر ارشاد] لطف بفرمایند چتر مدیریت خود را روی آن کتابخانهها هم بیندازند!
بر پایه مشاهدات مشارکتی و مصاحبههای من، خصوصا با نسل های دهه شصتی و بعدی ها که به وسیله برخی از شاخصهای نگرشسنجی نیز تایید میشود نوعی «بیقراری و احساس زندگی در محیط ناملایم و متلاطم» قابل مشاهده است. به اعتقاد من، پرداختن و واکاوی علمی این پدیده، ضرورتی حیاتی برای سیاستگذاران در شرایط فعلی کشور است.
علی ربیعی جامعهشناس، فعال سیاسی و سخنگوی دولت پیشین در اینستاگرام خود نسبت به روز ملی سینما واکنش نشان داد و نوشت: روز سینما را گرامی بداریم
مرحله دوم مسابقات درگ قهرمانی کشور 17 و 18 شهریور ماه به میزبانی سرزمین ایرانیان (آیلند) برگزار شد.
جریان غربگرا که امروز برای خروج مذاکرات احیای برجام از بن بست، صرف نظر کردن ایران برای گرفتن تضمین را پیشنهاد می دهد، روزی امضا کری را تضمین مذاکرات دانسته و آن را چماقی بر سر منتقدان کرده بود.