علی لاریجانی
علی لاریجانی
علی لاریجانی گفت: چند سال پیش که سفری به نیویورک داشتم به درخواست هنری کسینجر ملاقاتی با وی داشتم که میگفت کشورهای منطقه شما را ما خودمان روی نقشه خط کشیدیم و درست کردیم به جز دو کشور که یکی ایران و دیگری مصر بود که از سابقه تمدنی برخوردارند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعقاد به اینکه جریانهای تندروانه جز با توجیه عالمان دینی صورت عملی پیدا نمیکند، اظهار کرد: البته این وضع عمومی نامطلوب روحانیت کشورهای اسلامی چه در گذشته و چه امروز استثنائاتی هم دارد.
محمد قوچانی در شماره آخر مجله آگاهی نو در گزارشی با عنوان «روحانی کجاست؟» به اخبار مربوط به رئیس جمهور سابق پرداخته است.
خبرسراسری نوشت: مسئله هم صرفا برگزاری جلسات روحانی نیست بلکه مسئله اساسی جزییاتیست که روحانی در آن جلسات با این چهره ها مطرح می کند.
نامه نیوز نوشت: عزتالله یوسفیان ملا موافق حذف ارز ترجیحی نیست اما معتقد است که مجلس نیز در تعیین تکلیف این موضوع درست عمل نکرده و مصوبه مربوطه احتمالا از سوی شورای نگهبان رد میشود.
نماینده مخالف طرح صیانت در مجلس گفت: ما هم نمیگوییم در فضای مجازی به قانون نیاز نداریم، اما قانونی را که به جنگ تکنولوژی و فرهنگ و گفتوگوی مردم برود نمیخواهیم؛ یعنی اصلاً جواب نمیدهد.
روزنامه شرق سالنامه 1400 خود را منتشر کرد و درآن از 9 نفر به عنوان چهره برگزیده سال یاد کرده است.
اعتماد آنلاین نوشت: غلامرضا نوری قزلجه، عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت، در مورد طرح صیانت گفت: وقتی طرحی در عرض چند ماه شش نسخه داشته باشد نشان از تزلزل طرح است و یعنی هیچ قوام و پایه محکمی ندارد و حتی طراحان نیز نمیتوانند آن را محکم نگه دارند. میتوانیم بگوییم این طرح خود را هم نمیتواند صیانت کند.
دیروز تهران شاهد دور دیگری از گفتوگوهای هستهای بود تا در نتیجه آن یکی از اصلیترین موانع پیشروی مذاکرات لغو تحریمها حل شود.
اصولگرایان چندی است که با چراغ در پی حسن روحانی میگردند تا در عصر «حاکمیت یگانه» اصولگرایان، خصمی بیابند. روزی سخن از محاکمهی روحانی بر زبان میآورند و چندی بر توسن محکومیت رئیس کل اسبق بانک مرکزی سوار میشوند و اندکی بعد هیئت تحقیق و تفحص از دفتر رئیسجمهور سابق را در مجلس تشکیل میدهند و در آخرین موج این «روحانیهراسی» با به هم چسباندن چند جلسه و دیدار جداگانه شایعه میکنند که...
آگاهی نو نوشت: قرار نیست روحانی برای همیشه سکوت کند و بازنشسته سیاسی شود. هرچند قرار هم نیست روحانی ساختارشکنی کند. چون او خود را از نظام میداند و نه در برابر آن و حتی بیتفاوت نسبت به آینده نظام.
وقتی صحبت از مجلس دوم میشود برخی «شورای نگهبان» و برخی دیگر «مجمع تشخیص مصلحت نظام» را معادل مجلس دوم یا همان سنا معرفی میکنند. اما آیا منظور باهنر از مجلس دوم ایجاد سازوکاری مانند شورای نگهبان است؟ اگر منظور همین است که چه نیازی به اصلاح قانون اساسی وجود دارد؟!
قرن نو نوشت: وقتی صحبت از مجلس دوم میشود برخی «شورای نگهبان» و برخی دیگر «مجمع تشخیص مصلحت نظام» را معادل مجلس مجلس دوم یا همان سنا معرفی میکنند. اما آیا منظور باهنر از مجلس دوم ایجاد ساز و کاری مانند شورای نگهبان است؟ اگر منظور همین است که چه نیازی به اصلاح قانون اساسی وجو دارد؟!
تهران - ایرنا: جواد لاریجانی میگوید: برخی گفته بودند چرا ما از حمله به اوکراین طرفداری کردهایم که این سوال نشان میدهد آنها موضع جمهوری اسلامی را نفهمیدهاند چرا که ما به هیچ وجه از حمله نظامی طرفداری نکردهایم اما در عین حال چشم خود را هم بر روی فتنهگری که آمریکا و ناتو نبستهایم.
تسنیم نوشت: سخنگوی هیئت رئیسه مجلس، نظر کارشناسی معاونت قوانین مجلس مبنی بر ابطال رأیگیری کمیسیون مشترک درباره طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی را تایید کرد.
دیده بان ایران نوشت: تقی پور می گوید: در نسخه جدید زمان برای عملیاتی شدن پلتفروم های داخلی و تعیین تکلیف پلتفورم های خارجی تعیین نشده، این مسئله را واگذار کردیم به عهده مجری قانون که براساس زمانبدی مدنظر خود، تکلیف پلتفورم های داخلی و خارجی را مشخص و آن ها را ساماندهی کنند.