علی لاریجانی
علی لاریجانی
که مصوبه صیانت دقیقا مثل قانون شکست خوردهای است که در دهه شصت برای ممنوعیت ویدیو و در دهه هفتاد برای ممنوعیت ماهواره وضع شد و جز اینکه عِرض خود ببرند و زحمت خلق بدارند حاصلی نداشت و بعد هم عملا مردم از آن عبور کردند و این قوانین بیاثر و کنار گذاشته شد.
اگر ارائه اطلاعات صحیح و صادقانه در جامعه را تلاش بنامیم، حقیقتا زدودن اطلاعات غلط و شبههآمیز پس از انتشار را باید جهاد اعلام کنیم؛ زیرا بهمراتب مشکلتر است.
اینکه رسانهها و مشاوران رییس مجلس در کنار مردم قرار گرفتهاند مورد انتقاد نیست بلکه سوالی که پیش میآید این است که آیا رییس مجلس نمیتوانست از همین رایگیری کلیات طرح که بنا به نامه معاون خود او غیرقانونی بوده جلوگیری کند؟
سیدمصطفی هاشمیطبا در روزنامه شرق نوشت: بدون تردید در جامعهای که با ظهور فناوریهای نوین همهگونه اطلاعات شبههانگیز به صورتی در ظاهر کاملا منطبق با واقعیات به ذهن انسانها وارد میشود، پیرایهزدایی از این موجود خبیث، جهاد کاملی را میطلبد.
لاریجانی گفت: گاهی ممکن است یک قاضی محدودیتهایی برای زندگی مردم به وجود بیاورد اگر این حدود از نظر مبانی مشخص نباشد افراد ممکن است با حسن نیت هم اشتباه کنند لذا چهارچوبهای دخالت حکومت در امور مردم و چگونگی آن یک سوال فوق العاده مهم است.
جماران نوشت: رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی در سوالی مطرح کرد دخالت حکومت در زندگی مردم را مشخص کنید.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه ارز ترجیحی درواقع همان ارز رانتی است که دیر یا زود دولت یا مجلس باید این سیاست را اصلاح کند، گفت: دو گروه مخالف حذف ارز 4200 تومانی هستند که بانیان و منفعت داران آن هستند و میگویند حذف این ارز تورمزا است.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه ارز ترجیحی درواقع همان ارز رانتی است که دیر یا زود دولت یا مجلس باید این سیاست را اصلاح کند، گفت: دو گروه مخالف حذف ارز 4200 تومانی هستند که بانیان و منفعت داران آن هستند و میگویند حذف این ارز تورمزا است.
محمدرضا باهنر گفت: موضوع اصلاح قانون اساسی نباید درگیر بازیهای سیاسی و جناحی شود. برای تصمیمات بزرگ حاکمیتی باید یک اراده ملی وجود داشته باشد و همه همراهی کنند.
تهران - ایرنا - سخنگوی جمعیت آبادگران ایران اسلامی درباره علت بی عملی احزاب در فواصل انتخاباتی با بیان اینکه آنها بعد از انتخابات ماموریت خود را پایان یافته تلقی میکنند، گفت: کنشهای فصلی و موسمی و ائتلافهای دقیقه نودی احزاب مردم را نسبت به انتخابات دلزده کرده است.
احمد شیرزاد درباره صحبتهای محمدرضا باهنر مبنی بر اینکه با توجه شرایط کشور نیاز است اصلاح قانون اساسی صورت گیرد و ما هم دارای دو مجلس برای تصمیمگیری و قانونگذاری داشته باشیم، گفت: باید دید تغییر در قانون اساسی که آقای باهنر مطرح کردند در کدام راستا است. در فحوای کلام ایشان مبنی بر تشکیل 2 مجلس میشود حدس زد بحث مشکلات ما متناظر با شورای نگهبان است که ذهن ایشان و افراد را درگیر کرده...
غلامعلی رجایی گفت: بهنظر من نقشی که اصلاح طلبان برای ناطق نوری قائل هستند برای لاریجانی هم به اندازه خودش قائل اند و او چهره ای نیست که توسط دو جناح نادیده گرفته شود.
در این برنامه سفر در زمان خواهید دید: اختاپوس ربا از جامعه اسلامی پاک میشود.
دیروز فایل ویدئویی از لاریجانی منتشر شد که به گفته ناظران به نوعی مانیفست سیاسی او در شرایط کنونی بود و به تلاشی تفسیر شد که در فصل جدید حیات سیاسی لاریجانی برای رهبری جریان میانهروی ایران انجام شده است.
رویداد 24 نوشت: آیا لاریجانی در تلاش برای رهبری جریان میانهروی ایران است؟ این گزارش را بخوانید تا بدانید لاریجانی چه کدگذاریهایی کرده است.
دیده بان ایران نوشت: رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی گفت: دشمن با جامعیت اسلام و رای مردم در ساختار نظام اسلامی سر جنگ دارد، به همین علت دائم درباره هر دو موضوع مهم القای شبهه میکند.