علی لاریجانی
علی لاریجانی
سایت خبرسراسری نوشت: سخنان اخیر علی لاریجانی با موضوع حکمرانی مطلوب نشان میدهد او همچنان میخواهد خود را در عرصه سیاست نگاه دارد.
بهمن هدایتی میگوید محافظهکاری نابهجا در کنار محاسن رسانههای نوین، رسانههای سنتی را در معرض نابودی قرار داده و کودک درون روزنامهنگاری او علت کنار گذاشتن محافظهکاری در توئیتر بوده است.
سید عزتالله ضرغامی با بیان ناگفتههایی از دوران مدیریتش بر رسانه ملی، انتخابات 1400 و تعاملش با دولتهای گذشته، به تبیین چرایی طرح موضوع «زیر میز زدن» و همچنین علاقهاش برای حضور در کابینه رئیسی پرداخت.
اقتصادنیوز: علی لاریجانی با تیپی متفاوت در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام حصور یافت و با مصطفی میرسلیم گفتگو کرد./ تازه نیوز
آرمان ملی نوشت: اصولگرایان معتدل این روزها از ضرورت تغییر قانون اساسی و جمهوری دوم سخن میگویند.
به نقل از خبرآنلاین، تصویری از علی لاریجانی و مصطفی میرسلیم در حاشیه جلسه مجمع تشخیص منتشر شده که لاریجانی با تیپی متفاوت و قبلا دیده نشده را نشان می دهد.
تصویری از علی لاریجانی و مصطفی میرسلیم در حاشیه جلسه مجمع تشخیص منتشر شده که لاریجانی با تیپی متفاوت و قبلا دیده نشده را نشان می دهد:
امیررضا نظری در توئیتی به سخنان علی لاریجانی درباره چگونگی پیشرفت و سقوط جوامع واکنش نشان داد.
امیررضا نظری در توییتی نوشت:
قائممقام حزب اعتماد ملی میگوید: تا زمانی که احزاب سیاسی در امر انتخابات نقش اصلی را بازی نکنند نباید انتظار تشکیل یک مجلس قوی و پاسخگو را داشته باشیم.
تصویری از علی لاریجانی و میرسلیم در حاشیه جلسه مجمع تشخیص منتشر شد.
علی لاریجانی گفت: نابراین اگر در جامعهای همبستگی وجود داشته باشد و حکومت بر اساس عقلانیت و فرهیختگی باشد دچار انحطاط نمیشود. همچنین حکومت قانونگرا دچار انحطاط نمیشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قانونگذاری فقط تصویب نیست به نفوذ در جامعه هم باید توجه داشت.
ایسنا نوشت: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قانونگذاری فقط تصویب نیست به نفوذ در جامعه هم باید توجه داشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شروط انتخاب فرد صالح برای حکومت از نظر ابنسینا گفت: اولین ویژگی استقلال سیاسی فردی است که انتخاب میشود، دوم عقل اصیل است، سوم اخلاق شریف است و چهارم تسلط به شریعت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شروط انتخاب فرد صالح برای حکومت از نظر ابنسینا گفت: اولین ویژگی استقلال سیاسی فردی است که انتخاب میشود، دوم عقل اصیل است، سوم اخلاق شریف است و چهارم تسلط به شریعت.