شنبه 29 شهریور 1404

عمر مفید ساختمان‌ها به 50 سال می‌رسد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
عمر مفید ساختمان‌ها به 50 سال می‌رسد

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: هم اکنون عمر مفید ساختمان‌ها در کشور 26 سال است که با اجرای آزمایش‌های فنی و مکانیک خاک طول عمر واحد‌های مسکونی به 50 سال می‌رسد.

مجید کیانپور گفت: در یک سال گذشته بیش از 3 میلیون مورد آزمایش در قالب 600 نوع متنوع در پروژه‌های عمرانی سراسر کشور به ثبت رسیده است.

به گفته مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، بیش از 50 واحد آزمایشگاه محلی در سراسر کشور رونمایی شده که در راستای پایش کیفیت و انجام آزمایش‌های مورد نیاز پروژه‌های مهم عمرانی سراسر کشور صورت گرفته است. این آزمایشگاه ها در حوزه فعالیت‌های وزارت راه و شهرسازی در استان‌های تهران، البرز، قم، ایلام، کردستان، کرمان، خراسان جنوبی، خوزستان، گیلان، سمنان، کرمانشاه و اردبیل فعالیت خود را آغاز کرده اند. در استان تهران به صورت نمادین 5 آزمایشگاه محلی به طور رسمی رونمایی خواهد شد.

او می‌گوید: هم اکنون عمر مفید ساختمان در کشور 26 سال است. با اجرای آزمایش‌های خاک توسط این شرکت سعی داریم عمر مفید ساختمان‌ها را به 50 سال برسانیم.

کیان پور گفت: تمامی پروژه‌های نهضت ملی مسکن توسط آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در حال اجرا است چراکه افزایش ارتقای کیفی این پروژه‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های دولت در حوزه مسکن است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی