عملکرد بسیجیوار در هر جایگاه شغلی
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: هر شخص در هر جایگاهی شغلی می تواند بسیجی باشد و با رفتار و عملکرد خود می تواند به کلمه بسیج اعتباری فراتر از مفهوم رایج آن بدهد.
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: هر شخص در هر جایگاهی شغلی می تواند بسیجی باشد و با رفتار و عملکرد خود می تواند به کلمه بسیج اعتباری فراتر از مفهوم رایج آن بدهد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد مصدق، رئیس دیوان عدالت اداری، در مراسم نشست فرزندان شاهد و ایثارگران دیوان عدالت اداری که به مناسبت هفتم تیر ماه و شهادت آیت الله دکتر بهشتی برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهید بهشتی به عنوان معمار دستگاه قضائی، گفت: باید یکی از برنامههای اصلی قوه قضائیه در هفتهای که به نام دستگاه قضائی نامگذاری میشود گرامی داشت یاد شهدا و تکریم خانوادههای آنها، ایثارگران و جانبازان باشد.
رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه نباید از اهداف و ارزشهای نظام و انقلاب دور شویم، گفت: هر لحظه از زندگی و در هر موقعیتی، زندگی خود را مدیون شهدا هستیم و در مقاطعی دیگر مدیون خانوادههای آنها هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین مصدق با بیان اینکه افتخار میکنیم که در این مرز و بوم بسیجی داریم، تاکید کرد: بسیج امروز را مدیون زحمات پدران آنها در جبههها هستیم و باید تلاش شود تا معنی و مفهوم بسیج صرفا از طریق خدمات جوانان در مساجد فراتر رفته و عملکرد بسیجی وار داشته باشیم و رواج دهنده آن باشیم.
وی افزود: هر شخص در هر جایگاهی شغلی میتواند بسیجی باشد، یک قاضی با رسیدگی به پروندهها، مدیر دفتر با پاسخگویی به ارباب رجوع میتواند بسیجی باشد و با رفتار و عملکرد خود میتواند به کلمه بسیج اعتباری فراتر از مفهوم رایج آن بدهد.
رئیس دیوان عدالت اداری در پایان به معنا و مفهوم واژه شهید پرداخت و گفت: سرآغاز و نقطه عطف فرهنگ شهادت طلبی، تاریخ اسلام و تشیع میباشد. ایثار و شهادت همواره در کنار جهاد معنا میگیرند و ما باید از همه ظرفیتها و پتانسیلهای دیوان عدالت اداری در راستای تکریم و گرامی داشت یاد شهدا و خانوادههای آنها استفاده کنیم.
در پایان این مراسم از کارکنان ایثارگر دیوان عدالت اداری تجلیل شد.