یک‌شنبه 2 آذر 1404

غربالگری بیش از 381 هزار نفر در ورودی‌های همدان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
غربالگری بیش از 381 هزار نفر در ورودی‌های همدان

همدان - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: 381 هزار و 502 نفر از ابتدای اجرای طرح غربالگری تاکنون توسط تیم‌های هلال احمر در ورودی‌های این استان پایش شدند.

بهروز کارخانه ای روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: تیم های مستقر در پایگاه های سلامت واقع در عوارضی همدان - ساوه با 107 هزار و 225 نفر، ورودی اراک - ملایر با 72 هزار و 521 نفر و پلیس راه رزن - قزوین با 42 هزار و 117 نفر بیشترین میزان غربالگری را انجام دادند.

وی اضافه کرد: به دنبال پایش های صورت گرفته 288 فرد دارای علائم کرونا از جمله تب شناسایی شدند که بیشترین مورد مربوط به ورودی ملایر - اراک با 141 مورد، ورودی شهر بهار با 48 مورد و ورودی شهر درگزین با 35 مورد بوده است.

کارخانه ای بیان کرد: از 288 فرد علامت دار 48 تن به مراکز درمانی ارجاع داده شدند که بیشترین میزان با 19 نفر مربوط به ورودی شهر درگزین سپس پلیس راه رزن - درگزین با 13 نفر و ورودی اراک ملایر با هفت نفر است.

وی بیان کرد: 96 تن از کارکنان امداد و نجات، معاونت بهداشت و درمان، سازمان جوانان و داوطلبان به همراه یک هزار و 523 نیروی داوطلب در ایستگاه های سلامت مستقر بوده و کار پایش و غربالگری را عهده دار هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: 71 هزار و 228 اقلام بهداشتی از 27 اسفند سال گذشته تاکنون توسط هلال‌احمر در این استان توزیع شده است. که شامل 51 هزار و 538 عدد ماسک، 12 هزار و 610 بطری ژل ضدعفونی، 6 هزار و 930 لیتر ماده شوینده و 150 جفت دستکش بوده است.

به گفته رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا روز یکشنبه دهم فرودین 38 هزار و 309 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و 2 هزار و 640 نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و 12 هزار و 391 نفر نیز بهبود یافته‌اند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*