شنبه 4 مرداد 1404

«غریبه‌ای در شهر» از دانشکده رسانه خبرگزاری فارس سر در آورد!

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
«غریبه‌ای در شهر» از دانشکده رسانه خبرگزاری فارس سر در آورد!

به گزارش خبرنگار حوزه کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، آیین رونمایی کتاب «غریبه‌ای در شهر» در گروه موضوعی ادبیات دفاع مقدس به قلم رضا شاعری که توسط موسسه فرهنگی هنری «قدر ولایت» منتشر شده است، با حضور نویسندگان مطرح دفاع مقدس، خانواده معظم شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و فرزندان شهید حسین پورجعفری، یار سردار دل‌ها رونمایی خواهد شد.

در این مراسم بهروز اثباتی، محمدرضا اصلانی، محمدعلی گودینی، یوسف قوجق، میثم رشیدی مهرآبادی، محسن بغلانی از نویسندگان سرشناس حوزه ادبیات دفاع مقدس به نقد و بررسی و رونمایی این کتاب خواهند پرداخت.

کتاب حاضر براساس سیره و اخلاق عملی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با سه داستان «غریبه‌ای در شهر»، «اینجا فرمانده کیه؟» و «هدیه عروسی» به روایت خصوصیات برجسته در شخصیت سردار دل‌ها پرداخته است و ویژگی‌هایی همچون مهمان نوازی، فروتنی، تدبیر، مهربانی و رفاقت در روابط انسانی و حرفه‌ای وی را به تصویر کشیده است.

کتاب «غریبه ای در شهر» در 32 صفحه، تابستان 1401 برای مخاطب نوجوان توسط نشر قدر ولایت به چاپ رسیده است. این اثر در روز دوشنبه 24 مرداد از ساعت 15:30 در دانشکده رسانه خبرگزاری فارس واقع در خیابان انقلاب اسلامی، ضلع شمال شرقی 4 راه کالج، کوچه سعیدی رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

قاسم سلیمانی

سبک زندگی حاج قاسم

انشکده رسانه خبرگزاری فارس رونمایی کتاب کتاب غریبه ای در شهر دفاع مقدس انتشارات قدر ولایت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
«غریبه‌ای در شهر» از دانشکده رسانه خبرگزاری فارس سر در آورد! 2
«غریبه‌ای در شهر» از دانشکده رسانه خبرگزاری فارس سر در آورد! 3
«غریبه‌ای در شهر» از دانشکده رسانه خبرگزاری فارس سر در آورد! 4