جمعه 5 بهمن 1403

«غفلت و دنیاطلبی» خواص بی‌بصیرت را رفوزه کرد / «نه بزرگ» مردم به فتنه‌گران

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
«غفلت و دنیاطلبی» خواص بی‌بصیرت را رفوزه کرد / «نه بزرگ» مردم به فتنه‌گران

علی منصوری گفت: دشمن در فتنه سال 88 از غفلت و دنیاطلبی خواص بهره جست و توانست با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی قشون‌کشی خیابانی به راه اندازد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی منصوری، کارشناس رسانه در گلستان، در گفتگو با گلستان ما پیرامون سالگرد حماسه حضور مردمی 9 دی با اشاره به اینکه سیر تاریخی حیات بشر گواه جزر و مدهای شدید سیاسی، اجتماعی و اعتقادی است، اظهار کرد: نتیجه این پیامدها وابسته به نوع کنش های اجتماعی آن جامعه داشته است.

وی افزود: همچنین سنت های الهی نیز منطبق با اراده و اتخاذ کنش‌های آحاد جامعه در مقابل آن وقایع داشته است تداوم سعادت‌ها و یا شقاوت‌ها بستگی مستقیم به پذیرش آگاهانه و یا جاهلانه مردم داشته است.

مدیرمسئول نشریه گلستان‌مهر توضیح داد: به عنوان مثال حضور و ظهور انبیاء الهی در طول تاریخ مبتنی بر هدایت بشر و تغییر زندگی بر مدار حق و تغییر سنت های باطل و دگرگونی در روش زندگانی انسانی؛ با واکنش‌های مستکبران و اهل باطل، به منظور درهم شکستن حیات طیبه مواجه بودند و فراعنه در طول تاریخ توانسته‌اند در میدان جنگ نرم و جنگ سخت در مقابله با اصحاب حق از جهل مردم بهره لازم را می‌بردند.

منصوری بیان کرد: ترور شخصیتی و شخص انبیاء الهی، گزینه‌های استکباری در تقابل مستقیم با جبهه حق بوده است.

وی گفت: گواه تاریخی بر این مدعی، وجود 27 غزوه 48 سریه دفاعی پیامبر اسلام به همراه مسلمانان مدینه در برابر مشرکین و معاندین و یهودی های اطراف مدینه است، لذا فتنه‌انگیزی جزء اصلی ابزار دشمن در طول تاریخ، برای مخدوش کردن چهره حق بوده است.

*از ویژگی‌های اصلی فتنه درآمیختن امور حق و باطل به یکدیگر است

عضو هیئت اندیشه‌ورز بسیج رسانه گلستان با اشاره به اینکه توطئه و فتنه‌انگیزی داخلی و خارجی از بدو انقلاب اسلامی شاه‌بیت روش اسلافشان برای نابودی انقلاب اسلامی است، افزود: فتنه‌هایی که به فرموده مولای متقیان امیر المومنین علی بن ابیطالب (ع) همچون شتر لجام گسیخته جامعه را لگدمال می‌کند و از ویژگی های آن در کلام امام آن است: «اِنَ الفِتَنَ اِذَا أَقبَلَت شَبَهَت وَ اِذَا أَدبَرَت نَبَهَت یُنکَرنَ مُقبِلَات وَ یُعرَفنَ مُدبِرَات» آنگاه که فتنه ها روی آورند، حق و باطل درهم آمیزند و شبهه و سردرگمی ایجاد کنند، و هنگامی که پشت کردند، شناخته شوند.

منصوری بیان کرد: بنابراین طراحان فتنه با شناخت کامل از ظرفیت های موجود برای رسیدن به هدف در شکل‌های مختلفی ظهوری نو دارد، گاهی با ایجاد ترور و کشتار مردم درصدد مقابله برمی‌خیزند و در زمانی دیگر از توان قومیت‌ها بهره می‌گیرند و در شرایطی دیگر از ظرفیت و گرایش‌های مذهبی و زمانی دیگر از غفلت‌های خواص بی‌بصیرت و در هنگام دیگر با استفاده از یک جنگ ترکیبی و شناختی، برای شکستن جبهه حق وارد میدان نبرد می‌شوند.

وی گفت: دشمن در فتنه سال 88 از غفلت و دنیاطلبی خواص بهره جست و توانست با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی قشون‌کشی خیابانی به راه اندازد.

این کارشناس رسانه با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های اصلی فتنه درآمیختن امور حق و باطل به یکدیگر است، افزود: فتنه با مشتبه ساختن امور برای مردم در صحت و درستی و حقانیت راه، ایجاد تردید می‌کند تا بتواند امور جاری کشور را مختل نموده و موجبات شکست را فراهم کند.

آتش فتنه با مواضع خواص بی‌بصیرت شعله‌ور شد

منصوری با بیان اینکه کلیدواژه‌های اعتراضات و اغتشاشگران در فتنه سال 1388 با رمز تقلب در انتخابات وارد یک جنگ شناختی شد، گفت: اگر بپذیریم که خواص بی بصیرت جزء نیروهای دشمن نبودند اما مواضع سیاسی آنان موجب شعله ورشدن فتنه شد و از جهت دیگر دشمن توانست آنها را درمیدان فتنه نگهدارد و به فرموده مقام معظم رهبری «سران فتنه، کسانی بودند که دشمن این‌ها را هل داد وسط صحنه. البته گناه کردند. نبایستی انسان بازیچه دشمن شود؛ باید فوراً قضیه را بفهمد. اگر اول غفلتی کرده است، وسط کار وقتی فهمید، بلافاصله بایستی راه را عوض کند. خوب، نکردند‌.»

وی ادامه داد: 8 ماه بحران ناشی از سوءتدبیر سران فتنه، کشور با بحران جدی مواجه کرد و بیشترین اهانت‌ها به ارزش‌های دینی و نهادهای اثرگذار انقلابی و استقلال سیاسی، اجتماعی به نظام روا داشته شد، بیانیه های پی در پی سران فتنه موجب برافروخته شدن شعله های اعتشاشگران در میدان شد.

مدیرمسئول نشریه گلستان مهر بیان کرد: اقتصاد مردم، امورات جاری زندگی مردم، امنیت روانی و اجتماعی مردم، روند جاری کشور و حیات سیاسی در صحنه بین المللی با چالش های جدی مواجه شد.

منصوری گفت: مردم با تحمل تمام سختی های موجود منتظر اقدام قانونی با سران فتنه انگیز و لیدر های اغتشاشگر بودند و از سوی دیگر تلاش نهادهای قانونی برای برطرف کردن شبهه و نصحیت های دلسوزانه رهبری برای هدایت مسببین فتنه و روشنگری‌های دلسوزان نظام متاسفانه نتوانست به مرکب نشینان بی‌بصیرت مفید وافع شود.

وی توضیح داد: مردم در یک حرکت خودجوش توأم با بصیرت انقلابی در 9دی توانستند طومار فتنه گران را در هم به پیچند.

8 دی پیشتازی مردم گرگان در خنثی کردن توطئه فتنه‌گران

این کارشناس رسانه گفت: مردم فهیم در نهم دی 88 با حضور آگاهانه و مقتدرانه، بیعتی دوباره با آرمان های امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای حماسه‌ای جاودان و به یاد ماندنی را در تاریخ انقلاب به ثبت رسانند.

منصوری تصریح کرد: ملت با درک صحیح و هوشیاری از مسائل جاری اقدامی متعهدانه و با بصیرت و غیرتمندانه را متجلی ساختند که به فرموده مقام معظم رهبری: «اگر صدها بار هم برای نعمت هوشیاری این ملت سجده شکر به جای آورده شود، باز هم کم است. حماسه ای که محاسبات دشمن را به هم ریخت؛ محاسباتی که با همکاری و برنامه ریزی عده ای اقلیت در داخل از روی بغض و کینه شکل گرفته بود. بار دیگر امت اسلامی با بصیرت عمل کرد و دشمنان نظام مأیوس شدند.»

وی تاکید کرد: پیشتازی مردم گرگان در مقابله با توطئه دشمنان و فتنه گران در 8 دی ماه سال88؛ حاکی از بصیرت مردم در خنثی سازی توطئه های دشمنان انقلاب داشت.

منصوری گفت: حماسه پرشور مردم گرگان برگ زرینی بر افتخارات دارالمومنین به ثبت رساند و بهترین مصداق عینی در بصیرت مردم استان گلستان حضور انقلابی آنان در صحنه های مختلف سیاسی اجتماعی، و نه بزرگ به فتنه‌گران سال 1401 بود.

انتهای پیام /