پنج‌شنبه 23 بهمن 1404

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

بازیکنان تراکتور در آستانه بازی با شباب الاهلی در لیگ نخبگان آسیا به خوش و بش با سردار آزمون و سعید عزت اللهی، دو بازیکن ایرانی تیم اماراتی پرداختند.

ترامپ در این پیام خطاب به پاول نوشت: خیلی دیر است؛ نرخ بهره باید همین حالا کاهش یابد و این کاهش باید بیشتر از آنچه (پاول) در سر داشت، باشد. (بازار) مسکن اوج خواهد گرفت!!!

خبرگزاری بلومبرگ مدعی شد هکرهای کره شمالی برای ساخت اسناد هویتی جعلی دست به دامن چت جی پی تی شدند.

باشگاه پرسپولیس با علی علیپور تماس گرفته و قصد دارد به سرعت حواشی به وجود آمده اخیر را حل کند.

وینگر بوشهری النصر امارات به دلیل مصدومیت 2 ماه از میادین دور است.

رژیم صهیونیستی علیه حاکمیت و کرامت کشورهای ما اقدام کرده و باید در برابر آن بایستیم. رژیم صهیونیستی از تمام خطوط قرمز عبور کرده است.

عبدالحسین زرین‌کوب در تاریخ 24 شهریور 1378 دیده از جهان فروبست. آثار زرین‌کوب، در رشد و تبیین مسائل ادبی و تاریخی در ایران نقش بسزایی داشته‌اند.

لباس تراکتور و شباب‌الاهلی برای اولین بازی در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد.

ارتش چین ویدئوی فتح تایوان را منتشر کرد.

گوشی اقتصادی پوکو C85 4G وارد بازار ایران شد

ا وجود این همه بحران، آقایان تصمیم گیر، تحمل برگزاری یک کنسرت را ندارند، مشخص است که طرز فکرها تا چه حد سطحی است و اولویت های ایدئولوژیک بر منطق و ضرورت های معیشتی، رفاهی و اجتماعی برتری دارد. تا زمانی که این طرز فکر عوض نشود و انسان ها به علت انسان بودنشان مهم ارزیابی نشوند، این وضعیت، دومینووار ادامه پیدا می کند

اگر دولت، شرکت های وابسته به صندوق بازنشستگان لشکری را در بورس به فروش بگذارد، می تواند بخشی از کسری بودجه خود را جبران کند، چون این ها حیاط خلوت عده ای رانت خوار و امثالهم شده است. باید سیاست دولت این باشد که دست از فعالیت اینچنینی بردارد و این موارد را به فروش برساند. اصلا به لحاظ اقتصادی هیچ توجیهی برای این شرایط وجود ندارد. دولت باید هرچه سریعتر حیاط خلوت ها را جمع کند. وزارت کار...

رزمایش «زاپاد -2025» روسیه و بلاروس از روز جمعه و در بحبوحه تنش‌های شدید با ناتو آغاز شده است. این رزمایش پس از سرنگونی پهپادهای روسی توسط لهستان که وارد حریم هوایی این کشور شده بودند، در حال برگزاری است.

زاهد والنسیا کشتی‌گیر آمریکایی که در مسابقات جهانی کامران قاسم‌پور را شکست داد گفت: من برای ایرانیان احترام قائلم. شما خیلی خوب بلدین دعوا راه بندازین. خواهشا پیام ناجور تو اینستاگرام به من ندهید. من به شما احترام میذارم. برای قاسم پور احترام قائلم. شیطنت را کنار بذارین!

خاویر باردم، بازیگر سرشناس اسپانیایی، در مراسم جوایز امی 2025 با پوشیدن چفیه حاضر شد و اعلام کرد از بیانیه فیلم‌سازانی که همکاری با نهادهای صهیونیستی را تحریم کرده‌اند حمایت می‌کنم و من نمی‌توانم با کسی کار کنم که توجیه‌گر یا حامی نسل‌کشی باشد.