پنج‌شنبه 23 بهمن 1404

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

مهاجم پرسپولیس پس از بازی برابر فولاد در شهر قدس، مقابل سکوهای ملتهب سرخ ایستاد و از هواداران خواست برای بازگشت به آزادی صدای اعتراض خود را بلند کنند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا درباره دیگر محورهای شمالی گفت: جاده‌های هراز، فیروزکوه و قزوین - رشت شاهد حجم بالای تردد هستند و در صورت نیاز محدودیت‌های تردد مقطعی در این مسیرها اعمال خواهد شد.

علیرضا بیرانوند با لبخندی از ته دل، توقف محرومیت خود را جشن می‌گیرد.

حزب شیو سنا در هند روز شنبه در اعتراض به برگزاری مسابقه کریکت میان تیم‌های هند و پاکستان، تظاهراتی سراسری برگزار کرد و رهبر این حزب در اقدامی نمادین، یک دستگاه تلویزیون را شکست، در حالی‌که شرکت کنندگان شعارهای ضدپاکستانی سر می‌دادند.

دیدار دوستانه ایران و اروگوئه با وجود توافقات دو کشور به خاطر قوانین فیفا لغو و به زمان دیگری موکول شد.

شیائومی بخاری برقی Mijia 2 را معرفی کرد؛ دستگاهی سریع و کم‌صدا که می‌تواند اتاق شما را در یک ساعت تا 16 درجه سانتی‌گراد گرم کند.

لوئیس کاسترو ابراز امیدواری کرد که الوصل در دیدارهای بعدی‌اش از جمله جدال در لیگ قهرمانان به نتایج مثبتی دست یابد.

فیفا به دلیل تخلف در اجرای حکم ممنوعیت ثبت‌نام بازیکن، فدراسیون فوتبال کره‌جنوبی و باشگاه گوانگجو اف‌سی را جریمه و محروم کرد.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران بعد از نخستین مسابقه مردان ایران جلسه‌ای فوری با بازیکنان در هتل محل اسکان برگزار کرد

درحالیکه بلیط کنسرت علیرضا قربانی در وبسایت رسمی حداکثر با قیمت 1.6 میلیون فروخته می‌شود، تهیه همین بلیط در بازار سیاه با دوبرابر این مبلغ امکان‌پذیر است

آمارها نشان می‌دهد تورم روستانشینان در تابستان بالاتر از تورم شهرنشینان بوده است

اگرچه می‌گفتند درون برج گنبد کاووس جسد قابوس بن وشمگیر آویزان شده بود، اما هنوز در مورد کاربرد این بنای تاریخی گمانه‌زنی وجود دارد؛ خبر خوش در مورد آن آزادی او از حصر پس از 6 سال است.

معاون رئیس‌جمهور خبر داد که اصلاح نظام پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان و مدیران دولت در دستور کار قرار دارد

جشنواره نور فانوس‌ها در ایالت پنسیلوانیا آمریکا، برگزار شد. هزاران نفر که در این جشنواره شرکت کرده بودند، فانوس‌ها را به آسمان پرتاب کردند.

فضائلی در ادامه با اشاره به مفهوم عقلانیت انقلابی در اندیشه رهبر انقلاب اظهار داشت: آرمان‌خواهی همیشه بوده و مطالبه آرمان‌ها همیشه وجود داشته است. در عین حال که آقا عقلانیت انقلابی را واقع‌بینی در کنار آرمان‌گرایی توصیف می‌کنند. اگر کسی فقط به آرمان‌ها توجه کند و واقع‌بینی نداشته باشد، دچار تندروی می‌شود. .