چهارشنبه 17 دی 1404

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

سید علی مدنی‌زاده با بیان اینکه «بورس فعلا به حمایت نیاز ندارد»، گفت: «در حال حاضر شرایطی از نااطمینانی در بازار سرمایه حاکم است و همین مسئله باعث می‌شود اقدامات سیاست‌گذاری نیز قطعی نباشد و به‌طور مداوم بر اساس شرایط بازار تنظیم شود.»

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از آغاز حمایت‌ها از سهامداران خُرد خبر داد و گفت: «دولت و بانک مرکزی نیز در این حوزه کمک می‌کنند.»

براساس آخرین آمار پزشکی قانونی تاکنون در جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان 935 نفر از شهدا شناسایی شدند که 38 تن از آن‌ها کودک و 102 نفر بانوان بودند که برخی از آن‌ها باردار بودند.

کریسیمیر کریزمانیچ یکی از مدافعانی است که نامش پیرامون تیم تراکتور شنیده می‌شود.

آمریکا از تأیید فروش تجهیزات هدایت بمب به رژیم اسرائیل به ارزش 510 میلیون دلار خبر داد.

پژو پارس XU7p با افزایش قیمت 15 میلیون تومانی پا به بازار گذاشت اما همزمان شاهد افت قیمت سورن پلاس بنزینی و دوگانه‌سوز هستیم

بازار سهام طی سه روز معاملاتی اخیر شاهد خروج گسترده پول حقیقی بود. طی 2روز ابتدایی حدود 4.4همت از گردونه معاملات خارج شده است. با این حال، در روز دوشنبه 9 تیر فرار بیش از 5همت پول حقیقی از ورطه بورس، حکایت از آن دارد که نه تنها میل سهامداران برای فرار بازار کاهش نیافته، بلکه میزان خروج پول از بازار تقویت شده است.

ردمی نوت 14 از میانرده‌های پرفروش شیائومی یک میلیون تومان گران شد

باشگاه پرسپولیس با 4 گزینه مد نظر خود برای جانشینی اسماعیل کارتال وارد مذاکره شد.

بازار محصولات سایپا بدون تغییر چشمگیر پیش رفت و تنها سهند S با کاهش اندکی روبه‌رو شد

یک مقام نظامی اسبق رژیم صهیونیستی با تأکید بر اینکه «تقابل بعدی با ایران بسیار پیچیده‌تر و دشوارتر خواهد بود»، گفت: «اسرائیل باید از همین حالا خود را برای رویارویی بعدی با ایران آماده کند.»

یک کارشناس مسائل روسیه گفت: «در توافقی که بین ایران و روسیه در دولت پزشکیان امضا شد، مقامات جمهوری اسلامی تأکید داشتند که موضوع همکاری‌های نظامی حذف شود.»

ترامپ شکاف‌های روزافزون در نظم بین‌المللی تحت رهبری امریکا را آشکار کرده است، اما او نه تنها علاقه‌ای به ترمیم آن‌ها ندارد، بلکه دقیقا برعکس عمل می‌کند. هرکس پس از ترامپ روی کار آید، باید با یک نظم بین‌المللی پیچیده و چندقطبی کنار بیاید و تصمیم بگیرد که امریکا چه نقشی در آن ایفا خواهد کرد.

یگان حفاظت پارک ملی دنا با پایش شبانه منطقه سی سخت، متاسفانه به یک قلاده خرس قهوه‌ای برخورد می‌کنند که بر اثر شلیک گلوله در جدول آب باغ‌های انگور افتاده و توان بلند شدن ندارد.

الهلال عربستان با حذف منچسترسیتی گام به مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها گذاشت.

«سینمای ما امروز بیش از یک «ژانر جنگی پر از صحنه‌های بمباران»، به سینمایی نیاز دارد که بحران را از منظر زندگی آدم‌های معمولی نشان دهد. این یعنی پرداختن به دلهره‌ها، جدال‌های اخلاقی، تصمیم‌های کوچک روزمره و حتی شوخی‌های تلخی که مردم برای تحمل استرس می‌سازند.»