یک‌شنبه 25 مرداد 1405

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

احمد فاتح، متخصص طب فیزیکی درباره‌ی مشکلات ناشی از نشستن طولانی مدت توضیحاتی ارائه کرد.

خودروی دیویس دیوان، یک اتومبیل سه‌چرخ نادر و متمایز است که بین سال‌های 1947 تا 1949 در کالیفرنیا تولید شد. این خودرو با طراحی آیرودینامیک، بدنه فایبرگلاس، و تک چرخ در جلو، وعده نوآوری و مصرف بهینه سوخت را می‌داد، اما به دلیل مشکلات مالی و حقوقی، تنها 13 دستگاه از آن ساخته شد و امروز به یک کالای کلکسیونی کمیاب تبدیل گشته است.

جلال رشیدی کوچی نوشت: رییس محترم سازمان پدافند غیرعامل، شما اجازه ندارید ضعف آشکار و سهل‌انگاریتان را به گردن فیلترینگ و شبکه‌های اجتماعی بیاندازید.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اعلام کرد که قصد دارد از روز جمعه نامه‌هایی را برای اطلاع‌رسانی به شرکای تجاری خود در مورد نرخ تعرفه‌هایشان ارسال کند، زیرا مذاکرات برای جلوگیری از افزایش تعرفه‌های آمریکا وارد مراحل پایانی خود شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیاتی از آتش بس احتمالی این رژیم با مقاومت اسلامی را منتشر کردند.

بنابر گزارش ستاد مدیریت بحران استانداری هرمزگان، خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه مصدوم یا فوتی نداشته است. کلیه ظرفیت‌های استان برای مهار آتش‌سوزی به‌کار گرفته شده تا از گسترش خسارات جلوگیری شود و علت حادثه در دست بررسی است.

همزمان با فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، آیین عزاداری در صحرا به همت موکب رسانه‌ای فجر سمنان در صحرای خوریان سمنان برگزار شد.

صادق زیباکلام نوشت: احتمال از سر گیری مذاکرات می رود.

آذری جهرمی نوشت: ساختار نیروهای مسلح ایران، ساختاری رسمی است نه پارتیزانی. نظم در آن تبلور دارد و الگوهای منظم قابل کشف.

طبق گزارش‌های اخیر، کیفیت هوای تهران در وضعیت «بسیار ناسالم» قرار دارد.

فرمانده کل انتظامی گفت: تعداد دستگیر شده‌های اخیر به حدی بود که دشمن احساس کرد سازمان داخلی‌اش هم مثل سازمان رزمش ضربه‌های سنگین خورده است.

رئیس جمهوری فرانسه ادعا کرد که هیچ پیشرفتی با روسیه در ارتباط با حل و پایان جنگ اوکراین بدست نیامده است.

رهبر جریان صدر عراق بار دیگر بر تحریم انتخابات پارلمانی پیش روی این کشور تاکید کرد.

با وجود مذاکرات فشرده انجام شده میان مدیران باشگاه استقلال و هادی حبیبی‌نژاد، حضور این بازیکن باتجربه در جمع آبی‌پوشان پایتخت منتفی شد.

امام جمعه اردبیل گفت: به مادر این خانواده توصیه خیرخواهانه دارم شما پا به سن گذاشته‌اید سال‌های آخر عمر شماست؛ شایسته است عاقبت بخیر شوید و با یاد خیر ملت ایران از دنیا بروید تا در طول تاریخ از شما یاد خیر کنند راه عاقبت بخیری بسیار آسان است امروز تصمیم بگیرید راهی را که اردشیر زاهدی داماد شما انتخاب کرد، انتخاب کنید، او بر همه چیز سلطنت و بر تمام اوضاع شاه واقف بود.

پرسپولیس خود را برای بازگشت به بازار تابستانه آماده می‌کند و تقویت ساختار دفاعی برای سرخ‌پوشان در اولویت است.