یک‌شنبه 25 مرداد 1405

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

محسنی اژه‌ای اعلام کرد: اینجانب ضمن محکومیت شدید تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به زندان اوین بر ضرورت پیگیری این جنایت در مجامع مربوطه تاکید دارم.

دونالد ترامپ از تماس ولادیمیر پوتین با خود و پیشنهاد کمک رئیس‌جمهور روسیه در ارتباط با ایران خبر داد.

فردریش مرتس در پارلمان آلمان با اشاره به تداوم بحران انسانی در غزه، خواستار توقف جنگ و آغاز آتش‌بس فوری میان اسرائیل و فلسطینی‌ها شد.

وزیر خارجه چین در تماس تلفنی با همتای ایرانی خود بر حمایت پکن از امنیت و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی تاکید کرد.

سهمیه سوخت ماهانه کارتهای سوخت بدون تغییر 60 لیتر برای هر خودرو سواری واریز شد.

سخنگوی فراجا از دستگیری افرادی وابسته به گروهک نفاق خبر داد.

«کاخ سفید و وزارت دفاع آمریکا از تهدیدات احتمالی علیه پایگاه هوایی العدید در قطر آگاه هستند و آن‌ها را از نزدیک زیر نظر دارند.»

«ترامپ به‌طور غیرقانونی جنگی را آغاز کرده و حالا نیروهای ما به‌خاطر همین اقدام زیر آتش قرار گرفته‌اند. شاید بهتر باشد که به‌جای تکیه بر بله‌قربان‌گوهای فاکس‌نیوز، اطراف او مشاورانی مطلع در حوزه دیپلماسی و اطلاعات امنیتی حضور داشتند.»

سه نفر از سربازان مدافع وطن نیروی دریایی ارتش به شهادت رسیدند.

«اهدافمان در ایران، به‌طور کامل نابود شده‌اند و همه می‌دانند. فقط شبکه‌های دروغ نویس (فیک نیوزها) خلاف این واقعیت را گزارش می‌کنند.»

در روزهایی که کشور درگیر شرایط جنگی شده است، برای اینکه بتوانیم ترس خودمان را از حمله و انفجار و...، کنترل کنیم؛ باید به مشاوره‌های بهداشتی توجه کنیم.

آمریکا در ادعاهای خود که ترامپ توئیت زد، اذعان کرد که در نابودی فردو شکست خورد.

قیمت نفت وست تگزاس (WTI) برای تحویل در ماه اوت 2025.2. 67 درصد کاهش یافته و به 72.27 دلار در هر بشکه رسید.

اداره کل اطلاعات هرمزگان از کشف دو محموله بزرگ ریز پرنده در هرمزگان خبر دادند.

یک مقام نظامی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که پایگاه هوایی العُدید در قطر «توسط موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد و میان‌برد که از ایران شلیک شده‌اند» مورد حمله قرار گرفته است.

«دولت ترامپ در انتظار واکنش تلافی‌جویانه ایران بود. ترامپ به حمله ایران پاسخ نخواهد داد. او به‌دنبال درگیری بیشتر نظامی در منطقه نیست.»