یک‌شنبه 25 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

آمازون در مسیر انقلاب رباتیکی؛ غول تجارت جهانی تا سال 2033 قصد دارد سه‌چهارم عملیاتش را خودکار کند و 600 هزار شغل انسانی را به ربات‌ها بسپارد.

مردی که در پی اختلاف با همسرش، برادر او را به قتل رسانده بود در دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستاد.

طی ده سال گذشته بسیار در مورد برجام سخن گفته شده‌است اما در پرتو اظهارات نادرست و اتهامات ناروا لازم به یادآوری است که برجام حاصل اجماع کم‌سابقه‌ای در کل نظام بود.

انتشار اخبار مثبت و افزایش نرخ دلار توافقی سبب شد تا شاخص بورس تا کانال سه میلیون و 200 هزار واحد پیشروی کند

سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال آیت‌الله سیدروح‌الله خاتمی، نماینده فقید ولی‌فقیه در استان یزد و امام جمعه پیشین شهرهای اردکان و یزد، با حضور جمعی از مسوولان، عالمان و قشرهای مختلف مردم در مسجد کوشکنو اردکان برگزار شد.

برجام یک توافق کامل و بی‌نقص نبود، اما توافقی بود که امروز بسیاری در ایران و اروپا رویای رسیدن مجدد به آن را دارند و مفادی داشت که بخش زیادی از مطالبات سیاست خارجی ایران را تامین می‌کرد.

هر واحد لیر ترکیه امروز با قیمت 2 هزار و 580 تومان قابل معامله است

در گاراژ زمان جا مانده؛ کرایسلر نیوپورت مدل 1977 پس از 48 سال هنوز فقط 83 کیلومتر کار کرده است!

در هفته‌ای پرتلاطم برای زمین، استان‌های مختلف کشور لرزیدند؛ بیشترین زلزله‌ها در فارس و به‌ویژه اردکان رخ داد که چندین زمین‌لرزه پیاپی تا بزرگای 4.7 را تجربه کرد. از بوشهر و سمنان تا کرمان و گلستان نیز زمین بی‌قرار بود.

با گذر از سال‌های ابتدایی انقلاب و قوام یافتن شاکله حکمرانی، رقابت سیاسی میان کنشگران درون‌ساختاری، سر و شکل تازه‌ای به خود گرفت و برای دو دهه جناح چپ و راست در تعاریف سنتی با عناوین مختلف در برابر هم صف‌آرایی کردند و به رقابت پرداختند و هرکدام در برهه‌ای توانستند گوی سبقت را از رقیب بربایند.

معاملات طلا 18 عیار امروز از مبدا قیمت 10 میلیون و 895 هزار تومان شروع می‌شود

بررسی‌ها نشان می‌دهد هزینه آماده‌سازی زمین‌های 99 ساله بیش از متری دو میلیون تومان هزینه دارد

سیتروئن اس‌ام افسانه‌ای، جایی که باز کردن چرخ‌ها با سیستم تعلیقش تبدیل به یک شگفتی مهندسی می‌شود!

هوای تهران امروز، شنبه 3 آبان، صاف و آفتابی پیش‌بینی شده و دمای آن بین 15 تا 24 درجه سانتی‌گراد در نوسان است. با وجود کاهش جزئی دما نسبت به هفته گذشته، هنوز خبری از باران نیست و تنها در ارتفاعات احتمال رشد ابر و بارش پراکنده وجود دارد.

تصاویری از یک خانواده خرس قهوه‌ای در منطقه بیتلیس ترکیه به وسیله پهپاد ثبت شده است.

کشور از مسیر توسعه سالهاست جا مانده. منابعی که باید صرف توسعه می‌شد، به گواه عملکرد بودجه‌های سنواتی، تخصیص داده نشده و نتیجه آن شده 6 هزار هزار میلیارد تومان پروژه‌ای که باید اجرا می‌شد اما روی زمین مانده است.