فرهنگی وبگاه فرارو
فرهنگی وبگاه فرارو
کارسینوم کلیه عبارت است از یک نوع سرطان کلیه. این نوع سرطان معمولاً در افراد بالای 40 سال و در مردان بیشتر از زنان رخ میدهد.
کاهش دمای بدن یکی از مشکلاتی است که به دلایل مختلف مثل افت فشار، سردی هوا اتفاق میافتد. در این هنگام دمای بدن پایینتر از حد نرمال آمده، یخ میکند و بدن میلرزد
ناشنوایی و اختلال در شنوایی عبارت است از کاهش توانایی یا ناتوانی کامل در شنیدن.
هیستوپلاسموز عبارت است از یک نوع عفونت قارچی که در اکثر موارد خفیف هستند و اصلاً تشخیص داده نمیشوند.
این واکنش معمولاً به دلیل اختلال در پاسخ سیستم ایمنی بدن به عفونت اولیه پوست ایجاد میشود. معمولاً در مواردی مانند درماتیت (التهاب پوست)، عفونتهای گوش خارجی و اگزمای دست یا پا مشاهده میشود.
دلیل قطعی این تومورها مشخص نیست، اما به نظر میرسد هورمون استروژن برای تحریک و رشد تومورهای فیبروئید ضروری است، به ویژه که این تومورها در دختران پیش از بلوغ و خانمهای یائسه به ندرت مشاهده میشوند.
برای پیشگیری از استوماتیت باید از عوامل خطرزا اجتناب کرد، مانند سیگار کشیدن و سوءمصرف مواد. همچنین، رعایت بهداشت دهان و درمان مشکلات دندانی میتواند مفید باشد.
سندرم خستگی مزمن تمام بدن را احاطه کرده و فعالیت ذهنی و بدنی و توان فرد را به شدت کم میکند.
افسردگی با سایر بیماریهایی از جمله سرطان، دیابت، بیماری قلبی یا پارکینسون همراه است. این بیماری میتواند شرایط را بدتر یا وخیمتر کند.
الکل ممکن است برای تسکین اثرات ناخواسته سایر مواد یا برای جانشین سازی آنها هنگامی که در دسترس نیستند مصرف شود و علایمی از مشکلات سلوک، افسردگی، اضطراب و بی خوابی اغلب با مصرف سنگین همراه بوده وگاه مقدم بر مصرف هستند. مصرف مکرر مقادیر بالای الکل ممکن است تقریبا هر دستگاه عضوی به ویژه دستگاه گوارش، سیستم قلبی - عروقی و دستگاههای عصبی مرکزی و محیطی را تحت تاثیر قرار دهد. اختلال مصرف...
اختلال نارضایتی جنسیتی، ناراحتی ناشی از ناهمخوانی میان جنسیتی که فرد میخواهد باشد و جنسیت تخصیص یافته او (جنسیتی که هست) میباشد.
زندگی پرشتاب و ماشینی اینروزها، اضطراب را در شمار بسیاری از افراد از کنترل خارج کرده و آن را به شایعترین اختلال روانی در میان انسانهای امروز بدل کرده است.
افسردگی میتواند، باعث ابتلاء بیمار به انواع بیماریهای جسمی و روانی شود. اختلال افسردگی بیشتر در دهه چهارم عمر شروع میشود، هرچند امکان شیوع آن در تمام سنین، حتی در جوانان 20 تا 30 سال نیز وجود دارد.
اختلال دو قطبی به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوائل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا میکند. این بیماری انواع مختلفی دارد که مهمترین انواع آن اختلال دوقطبی نوع یک و اختلال دو قطبی نوع دو است.
دستگاه اعصاب مرکزی نقش هدایت و انتقال دستور از مغز به اندامهای بدن را دارد. اختلالات عصبی رشدی با ایجاد نقص در این دو بخش بر هیجان، توانایی یادگیری، رشد فرد، و حافظه اثر مخرب دارند.