فرهنگی وبگاه فرارو
فرهنگی وبگاه فرارو
اختلالهای دفعی، در برگیرنده دفع نامناسب ارادی یا غیر ارادی، ادرار یا مدفوع هستند، که ممکن است جداگانه یا با هم بروز کنند.
اختلالهای مربوط به سانحه و عوامل استرس زا، ناراحتی روانی متنوعی (اضطراب، ترس، افسردگی، فقدان احساس لذت، ملال، پرخاشگری، علایم تجزیهای،...) میباشند که به دنبال حوادث فاجعه آمیز یا آزارنده بروز میکنند.
اگر چه بیماری اختلالات تغذیه و خوردن قابل درمان است، اما علائم و عواقب آن میتواند مضر و مرگبار باشد، در صورتی که به درستی تشخیص داده نشود.
بیماری کچلی کشاله ران عبارت است از عفونت پوست در کشاله ران با یکی از چند نوع قارچ.
نشانگان انسداد خروجی قفسه سینه عبارت است از درد و ضعف ناشی از تحت فشار قرارگرفتن اعصاب در گردن که شانهها، بازوها و دستها را درگیر میکند.
نشانگان مفصل گیجگاهی فک تحتانی عبارت است از درد و التهاب در مفصل گیجگاهی فک تحتانی (مفصل طرفین فک که دهان را باز و بسته میکند) و عضلات پیوسته به آن.
هپاتیت ویروسی عبارت است از التهاب کبد در اثر یک ویروس. هپاتیت ویروسی انواع مختلفی دارد. شایعترین انواع آن هپاتیت A و B هستند. سایر انواع آن عبارتند از هپاتیت C، D، E، G.
افزایش چربی خونی در هر سنی میتواند رخ دهد، اما در بزرگسالان شایعتر است. البته انواع مختلف افزایش چربی خون در سنین مختلف رخ میدهند.
هیپوگلیسمی عملکردی عبارت است از پایین افتادن قندخون به علت تولید بیش از اندازه انسولین از لوزالعمده. این یک بیماری نیست و غالباً اگر تنها براساس علایم تصمیم گرفته شود، اشتباه تشخیصی رخ میدهد.
هیدرآدنیت چرکی عبارت است از یکنوع بیماری پوستی که مشخصه آن پدیدآمدن گرهکهایی در زیر بغل است. این گرهکها ندرتاً روی باسن، کشاله ران، یا زیر پستانها نیز به وجود میآیند.
این بیماری بهوسیله باکتری ریکتزیا که در بدن کنهها زندگی میکند، منتقل میشود. انسانها معمولاً در فصلهای بهار و تابستان از طریق گزش کنهها مبتلا میشوند.
تومورهای هیپوفیز ممکن است خوشخیم یا بدخیم باشند، اما حتی در صورت بدخیم بودن، به ندرت به سایر نواحی بدن گسترش مییابند. تومورهای هیپوفیز میتوانند در هر دو جنس و در تمامی سنین دیده شوند، اما شایعتر در سنین 30 تا 50 سال مشاهده میشوند.
تومورهای بدخیم بزاقی معمولاً با جراحی، اشعهدرمانی و داروهای ضد سرطان قابل درمان هستند.
برخی تومورها از بافت مغز منشأ میگیرند (تومورهای اولیه)، اما بیشتر تومورهای مغزی در اثر گسترش سرطانها از سایر نقاط بدن، به خصوص سرطان پستان، ریه، روده یا ملانوم بدخیم پوست به مغز ایجاد میشوند. علائم در اثر افزایش فشار داخل جمجمه ناشی از بزرگ شدن تومور بروز میکنند.
علت دقیق تومور مثانه هنوز ناشناخته است، اما در برخی موارد، مواجهه با عوامل سرطانزای محیطی ممکن است به ایجاد تومور کمک کند.